سرهنگ جهانگیر کریمی در مصاحبه ای برو وی به خبرنگار مهر گفت: یکی از معضلات و آسیب های اجتماعی که در کلانتری ها و دادگاه ها با آن مواجه هستیم، اختلافات خانوادگی و مشکلات زوج های متقاضی طلاق و جدایی است.
وی با بیان اینکه بیشترین مراجعه به واحدهای مشاوره و مددکاری کلانتری ها و همچنین مرکز مشاوره صلح نیروی انتظامی اصفهان مربوط به درگیری و اختلاف زوجین است، افزود: 38 درصد از کل مراجعات به صلح است. مرکز مشاوره و واحدهای مشاوره در اصفهان. دلیل آن نیز کلانتری ها در 9 ماه امسال اختلافات خانوادگی بوده است.
معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان به نحوه جلوگیری از کشاندن زوجین به دادگاه های خانواده و طلاق از یکدیگر خبر خوش داد و گفت: با تلاش کارشناسان مشاوران مستقر در مراکز مشاوره و مددکاری. واحدهای کلانتری و مرکز مشاوره پلیس اصفهان به مدت 9 ماه. امسال 18000 زوج اختلافات خانوادگی را حل کردند و به کانون گرم خانه بازگشتند.
سرهنگ کریمی با بیان اینکه اکثر این زوج ها دارای فرزند هستند و در صورت طلاق و جدایی مشکلاتی از جمله حضانت فرزند، نحوه تربیت و تربیت صحیح کودک و همچنین آسیب های روحی و روانی آن به وجود می آید. : البته این افراد به دادگاه مراجعه می کنند. خانواده باعث افزایش اختلافات و ایجاد ناهنجاری ها می شود و از سوی دیگر پدیده فرزندان طلاق به خودی خود بستری برای بروز آسیب ها و انحرافات اجتماعی در جامعه است.
این مقام انتظامی با بیان اینکه مشاوره بهترین راه حل مشکلات و اختلافات خانوادگی است، گفت: مرکز مشاوره صلح معاونت فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان اصفهان با شماره تلفن های 21825630 و 096580 و کلیه واحدهای مشاوره و پشتیبانی . با قرار گرفتن در کلانتری ها آماده ارائه مشاوره بوده و برای شهروندان به ویژه خانواده ها رایگان است.