محمود نواصر; نمایشگاه نفت و گاز بصره عراق با حضور 99 شرکت نفتی از 11 کشور از جمله فرانسه، انگلیس، چین، ایران، عراق، سوریه، کویت، عربستان سعودی، پاکستان و … برگزار شد.
نمایشگاه نفت و گاز بصره در سال 2007 آغاز به کار کرد و اکنون به عنوان بزرگترین نمایشگاه در نوع خود در عراق شناخته می شود و بصره را به پایتخت نفت این کشور تبدیل می کند.
این رویداد محیطی تجاری را برای تصمیم گیرندگان سطح بالا ایجاد می کند تا با صنعتگران ملی و بین المللی شبکه کنند تا آخرین فناوری ها، تجهیزات و محصولات در زمینه نفت و گاز را به نمایش بگذارند.
این دوره از نمایشگاه نفت و گاز بصره به مدت چهار روز از بیست و هشتم تا سی و یکم فرودین برگزار شد. صنعتگران ملی و بین المللی از بخش خصوصی و همچنین شرکت های ملی و وزارتخانه های بخش دولتی در این نمایشگاه حضور دارند.
عراق با 145 میلیارد بشکه نفت و 132 تریلیون فوت مکعب گاز، با ریسک اکتشافات زمین شناسی پایین و ثبات نسبتاً بالا، خود را به عنوان یک منبع کلیدی نفت و گاز در منطقه متمایز کرده است که نویدبخش حرکت مثبت بیشتری در سال های آینده است فراتر. . از آن
عراق با 145 میلیارد بشکه نفت و 132 تریلیون فوت مکعب گاز، با ریسک اکتشافات زمین شناسی پایین و ثبات نسبتاً بالا، خود را به عنوان یک منبع کلیدی نفت و گاز در منطقه متمایز کرده است که نویدبخش حرکت مثبت بیشتری در سال های آینده است فراتر. . از آن
بخش انرژی عراق عمدتاً مبتنی بر نفت است و تقریباً 94 درصد انرژی مورد نیاز آن از طریق نفت تأمین می شود. علاوه بر این، درآمدهای صادرات نفت خام بیش از دو سوم تولید ناخالص داخلی در سال 2009 را تشکیل میداد.
انتظار میرود بازار نفت و گاز در عراق در دوره پیشبینی 2020 تا 2025 با CAGR بیش از 2.4 درصد رشد کند. بهبود زیرساخت های نفتی در سراسر کشور و سرمایه گذاری در هر سه بخش نفت و گاز باعث رشد بازار نفت و گاز عراق خواهد شد. دوره پیش بینی
از آنجایی که انتظار میرود نفت جزء مهمی از ترکیب انرژی باقی بماند، میتواند فرصتی برای شرکتها باشد تا از میادین نفتی با کیفیت بالا با قیمتهای ارزانتر بهرهبرداری کنند و سودآوری خود را افزایش دهند.
افزایش تعداد پروژه ها در بخش نفت و گاز به رشد این صنعت کمک کرده است. شرکت ها در سراسر جهان از منابع خود برای بهبود سهم خود در بازار نفت و گاز عراق استفاده می کنند و در تلاش هستند تا سود خود را در سال های آینده افزایش دهند.
با توجه به اهمیت فراوان نمایشگاه نفت و گاز بصره در عراق و از سوی دیگر، ثروت نفتی و وجود صنایع قدرتمند خوزستان، روز پنجشنبه هیئتی اقتصادی از این استان به نمایشگاه عراق اعزام شد ساعت 30 بعدازظهر و مرکز آموزش بازرگانی خوزستان در این خصوص وارد عمل شد.
تسهیل فعالیت های تجاری از طریق آموزش.
مدیر مرکز آموزش بازرگانی خوزستان در گفتگو با خبرنگار بازار گفت: مرکز آموزش بازرگانی ایران از سال ۱۳۷۴ به عنوان شعبه آموزشی وزارت بازرگانی سابق و وابسته به موسسه مطالعات و تحقیقات بازرگانی فعالیت خود را آغاز کرد. در حال حاضر توانسته است با توسعه کمی و کیفی فعالیت های خود را توسعه دهد و نقش سازنده ای در افزایش بهره وری نیروی انسانی در بخش های صنعتی، معدنی و تجاری کشور داشته باشد.
داریوش امامی افزود: مرکز آموزش کسب و کار خوزستان به عنوان یکی از بزرگترین مراکز آموزش تخصصی کسب و کار، نقش فعالی در هدایت، مدیریت و اجرای آموزش های لازم در حوزه کسب و کار در سطح ملی ایفا می کند.
وی با اشاره به برنامه های مرکز آموزش بازرگانی خوزستان تصریح کرد: این مرکز رویکردی منسجم و هدفمند را برای ارتقای دانش، ادراک و مهارت های حرفه ای بازرگانان کشور در پیش گرفته است.
مدیر مرکز آموزش بازرگانی خوزستان تصریح کرد: مرکز آموزش کسب و کار خوزستان با استفاده از روش های کاربردی در طراحی و اجرای دوره های آموزشی نقش موثری در بهبود مستمر فعالیت های تجاری داشته است.
امامی با تاکید بر اینکه حضور فعالان اقتصادی خوزستان در بازارهای جدید یکی از اهداف مرکز آموزش کسب و کار خوزستان است، گفت: نمایشگاه نفت و گاز بصره در عراق فرصت ویژه ای است که باید از آن به بهترین شکل استفاده کرد.
امامی: استان خوزستان با کشورهای عراق و کویت همسایه است و از طرفی خوزستان صنایع قدرتمندی دارد و باید این توانمندی ها به سمت توسعه اقتصادی سوق داده شود. مرکز آموزش بازرگانی در این زمینه کوشا بوده و دوره های آموزشی تخصصی را به صورت مستمر برگزار می کند.
وی کمک به صنایع خوزستان برای افزایش مهارت مجموعه های خود را مهم دانست و گفت: استان خوزستان با کشورهای عراق و کویت همسایه است و از سوی دیگر خوزستان دارای صنایع قدرتمندی است که باید توانمندی های آنها را جهت گیری کرد. به سمت توسعه اقتصادی مرکز آموزش بازرگانی در این زمینه کوشا بوده و دوره های آموزشی تخصصی را به صورت مستمر برگزار می کند.
مدیر مرکز آموزش بازرگانی خوزستان تاکید کرد: مسیر توسعه اقتصادی به ویژه در حوزه صنعتی با آموزش و نظارت مرکز آموزش بازرگانی خوزستان هموار شده و تحولی اساسی در این زمینه ایجاد شده است. .
راه تجارت در خوزستان افتتاح شد
مدیر مرکز آموزش کسب و کار خوزستان در گفتگو با خبرنگار بازار گفت: در ادامه سیاست های کلان اقتصادی کشور به دنبال ارز از طریق صادرات هستیم که بیش از هر چیز نیازمند آموزش فعالان اقتصادی است.
نسرین محمدی ادامه داد: وزارت صنعت، معدن و تجارت با آموزش های لازم به فعالان اقتصادی برای حضور در بازارهای جهانی کمک می کند.
محمدی: قوانین در حوزه تجارت و بازرگانی مدام در حال تغییر است و بر این اساس آموزش ها نیاز به به روز رسانی دارد و مرکز آموزش بازرگانی خوزستان به این امر توجه دارد.
وی آموزش های به روز و تخصصی را پیش نیاز فعالیت های تجاری دانست و گفت: قوانین حوزه بازرگانی و بازرگانی دائما در حال تغییر است و بر این اساس باید به آموزش توجه شود. این.
مدیر مرکز آموزش بازرگانی خوزستان آموزش تئوری بدون اجرای برنامه های عملی را روشی منسوخ خواند و افزود: رفتن به سفرهای کاری پس از انجام آموزش های تئوری و قطعا با حرکت آموزش به سمت کسب و کار واقعی پیامدهای مثبتی به همراه دارد.
محمدی با اشاره به حضور هیات اقتصادی استان خوزستان در نمایشگاه نفت و گاز بصره عراق، تصریح کرد: دیدار حضوری با شرکت های نفتی مطرح دنیا، معرفی فعالیت های اقتصادی، نشست های B2B و آشنایی با روش های نوین فعالیت نفتی حاصل حضور هیئت اقتصادی استان خوزستان در نمایشگاه نفت و گاز بصره عراق بود.
وی تاکید کرد: حضور در رویدادهای بین المللی در تقویم سال 1403 مرکز آموزش و بازرگانی خوزستان است و علاقه مندان به کسب آموزش و مهارت در حوزه بازرگانی به ویژه تجارت خارجی می توانند با حضور در برنامه پیش بینی شده از این فرصت ویژه استفاده کنند. مناسبت ها. دوره های آموزشی.
قطعا توسعه اقتصادی بدون آموزش محقق نمی شود و اگر یک فعال اقتصادی به سرعت بدون دانش وارد تجارت شود قطعا با شکست مواجه خواهد شد.
کسب و کار بدون تحصیل مانند ساختن یک ساختمان بدون پایه است که به سرعت فرو می ریزد و باعث هدر رفتن سرمایه می شود.