افزونه پارسی دیت را نصب کنید Wednesday, 27 November , 2024
3

جوانی دهه هفتادی که میراث پدرش را به جای ساختن برج به یک اقامتگاه بوم گردی تبدیل کرد.

  • کد خبر : 202392
جوانی دهه هفتادی که میراث پدرش را به جای ساختن برج به یک اقامتگاه بوم گردی تبدیل کرد.

به گزارش رکنا، امروزه علاوه بر گردشگری، نوع دیگری از سفر که اصطلاحاً بوم گردی نامیده می شود، در بین مردم دنیا رایج شده است; در واقع بوم گردی سفری است که نه تنها به صورت صنعتی بلکه به صورت کاملا سنتی در حوزه گردشگری وجود داشته و برگزار می شود. البته بی جهت نیست […]

به گزارش رکنا، امروزه علاوه بر گردشگری، نوع دیگری از سفر که اصطلاحاً بوم گردی نامیده می شود، در بین مردم دنیا رایج شده است; در واقع بوم گردی سفری است که نه تنها به صورت صنعتی بلکه به صورت کاملا سنتی در حوزه گردشگری وجود داشته و برگزار می شود. البته بی جهت نیست که بگوییم شکل سنتی آن مشارکتی بیش از پیش در گسترش و رونق صنعت گردشگری در کشور داشته است، به گونه ای که اقامتگاه های بوم گردی نیز در کنار هتل ها، مسافرخانه ها شکل گرفته و توسعه یافته است. و غیره.؛ در واقع این اقامتگاه ها برای آن دسته از گردشگرانی است که بیشتر به محیط و سبک محلی منطقه یا منطقه علاقه مند هستند.

اقامتگاه بوم گردی «روشا» یکی از این اقامتگاه های بوم گردی سنتی در منطقه مازندران است که با مدیریت موفق جوانان اداره می شود. سید محمدرضا حسینی توانسته است به جای تخریب و ساخت برج، یک ساختمان قدیمی را به اقامتگاه بوم گردی سنتی تبدیل کند. در همین راستا گفتگویی با وی صورت گرفته است که می خوانید:

سید محمدرضا حسینی می گوید: سال 1376 بود که به همراه مادرم تصمیم گرفتیم فضایی را به عنوان اقامتگاه بوم گردی با کمک متقابل راه اندازی کنیم و از این رو برای رسیدن به اهداف خود و ایجاد اقامتگاه بوم گردی قصد داریم خانه ای را بازسازی کنیم. ، ما 120 سال سن داریم، البته ناگفته نماند که ایجاد این مکان به علاقه مادر و همسرم به این حرفه محدود نمی شود، زیرا بسیاری از رویکردهای ما به این رشته به رشته تحصیلی من در دانشگاه، در واقع فارغ التحصیل شدم، مدرک مهمان نوازی و آشپزی دارم.

این مدیر بوم گردی افزود: پس از راه اندازی این اقامتگاه مدتی درگیر صنعت جذاب و زیبای بوم گردی بودیم و بعد که متوجه شدیم طرفداران غذاهای سنتی ما بیشتر از اکوتوریسم است تصمیم گرفتیم قسمتی از فضا را بپزیم. از این اقامتگاه غذاهای سنتی و در نتیجه سفره خانه سنتی ایجاد کردیم و نام آن را «غذاهای خانگی سنتی مامان زهرا» گذاشتیم.

وی تصریح کرد: در این رستوران سنتی 7 نوع غذای اصیل و سنتی استان مازندران طبخ می شود و آشپزی کاملا بر اساس سنت اصیل و محلی استان مازندران است و چیزی به نام صنعت در تهیه غذاهای سنتی ما جایگاهی ندارد. غذاها.. به طور کلی مرغ شکم پر، اردک، فیله گاو، خورش آب آناردون و ماهی از جمله غذاهای اصیل منطقه مازندران هستند که در رستوران سنتی مامان زهرا واقع در مجموعه توریستی طبخ می شوند.

حسینی تصریح کرد: اولین کارکرد ما در بازسازی و طراحی این خانه قدیمی برای راه اندازی اقامتگاه بوم گردی، تلاش برای تبدیل کامل مکان به خانه های سنتی مازندرانی بود، به گونه ای که حتی سقف اتاق های بوم گردی -residence -residence، از چوب های بلند و ضخیم استفاده می کنیم. دقیقا مشابه خانه های سنتی مازندرانی؛ در مجموع سعی شد در این فضا ساختار اصیل خانه های سنتی مازندران اجرا شود و به شکل واقعی آن وفادار بماند. اما ما نتوانستیم از کاهگل برای بافت دیوارها استفاده کنیم، زیرا استفاده از کاهگل سنتی و حفظ آن مستلزم یک سری الزامات است و به همین دلیل ترجیح دادیم دیوارها را به گونه ای دیگر بازسازی و بهسازی کنیم. علاوه بر این توانستیم پاسیو و محیط اطراف اقامتگاه را به صورت سنتی به طور کامل بازسازی کنیم.

وی ادامه داد: واقعیت این است که بیشتر مشاغل ما به سمت فعالیت های صنعتی گرایش دارند تا سنتی، در حالی که فضاهای سنتی خلوصی دارند که یادآور خانه مادربزرگ ها هستند، دقیقاً همان فضایی که اکنون تقریباً هیچکس از آنها یاد نمی کند. اما برای گردشگران و گردشگران خارجی امکانات رفاهی مدرن و به روز در کشورشان فراهم شده و در واقع برای دیدن خانه سنتی و لمس زندگی در آن به اینجا می آیند و حداقل یک شب یا یک روز در این خانه اقامت می کنند. و چیزهای سنتی، بنابراین فکر می کنم این فضاها بیش از امکانات لوکس هتل ها می تواند خاطره خوبی از این سرزمین برای گردشگران به خصوص گردشگران خارجی به جا بگذارد.

مدیر اقامتگاه بوم گردی «روشا» گفت: ظرفیت این اقامتگاه حداقل 30 نفر است. در واقع بوم گردی از 5 واحد مستقل و سنتی تشکیل شده است و این ظرفیت به طور حتم در سال 1403 به 50 نفر خواهد رسید و علاوه بر این برند رستوران این اقامتگاه دارای فضایی است که می توانیم تا 150 نفر غذای سنتی را در آن طبخ و سرو کنیم. پوشش

اکوتوریسم

وی افزود: اگر سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری برای افزایش حمایت های همه جانبه به ویژه حمایت های مالی از این اقامتگاه ها اقداماتی انجام دهد و از این طریق اتحادیه ها قیمت های عادلانه تری را برای اقامتگاه های بوم گردی اعمال کنند. برای ارائه خدمات بهتر از آنجایی که این اقامتگاه ها تمایل به جذب گردشگر دارند، بنابراین حتی با تصویب نرخ جدید و یا افزایش حق این نرخ، افراد میزبان این فضاها و همچنین ارائه امکانات کافی به صورت جزئی کاهش نمی یابد. از میراث فرهنگی می تواند کمک شایانی به حفظ و استقرار اقامتگاه های بوم گردی در کشور کند و از تصمیم گیران ذیربط به ویژه جناب آقای ضرغامی اکیداً خواستار توجه ویژه به نسل جوان و فعال در این زمینه هستم.

حسینی در پایان گفت: دامنه فعالیت خود را ایجاد فضایی با مساحتی بزرگتر از فضای فعلی می دانم و تمام تلاش خود را می کنم تا بتوانم با ایجاد اقامتگاه بوم گردی مکان بزرگتری افتتاح کنم. و غذاهای سنتی و در عین حال مردم را به روستا برگردانم. برای به کارگیری نیروهای مستعد و ایجاد شغل گام برخواهم داشت.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=202392

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.