افزونه پارسی دیت را نصب کنید Friday, 8 November , 2024
2

جهت گیری مدیران چه شد آقای رئیس؟

  • کد خبر : 135936
جهت گیری مدیران چه شد آقای رئیس؟

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir): غلامرضا بنی اسدی در روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: صدای ایشان هنوز در گوش مردم می پیچد؛ منظورم آقای رئیسی است که در دومین جلسه مناظره های انتخابات ریاست جمهوری به صراحت گفت: گشت خواهیم داشت. جهت گیری، اما نه برای مردم، بلکه برای مدیران…» چقدر خوشحال کننده و امیدوارکننده بود […]

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir):

غلامرضا بنی اسدی در روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: صدای ایشان هنوز در گوش مردم می پیچد؛ منظورم آقای رئیسی است که در دومین جلسه مناظره های انتخابات ریاست جمهوری به صراحت گفت: گشت خواهیم داشت. جهت گیری، اما نه برای مردم، بلکه برای مدیران…» چقدر خوشحال کننده و امیدوارکننده بود این وعده رئیس جمهور که وعده تشکیل دولت را داده بود «وعده صادقانه» داد.

خوشحال بودیم و منتظر بودیم. ما امیدوار بودیم و دعا می کردیم که این دولت زود شروع شود. اما اکنون که بیش از سه ماه از نیمه دوم دولت سیزدهم می گذرد، چیز دیگری را تجربه می کنیم.

تولیدکنندگان و فرماندهان حجاب به شدت به موهای زنانه مشغول هستند. هیچکس از وضعیت مدیران بر اساس قانون «گشت ارشاد» سؤال نمی کند. مثل قبل مشغول کارشان هستند.

باز هم این افراد و انواع رفتارهای این چنینی هستند. اشتباه نکنید، من علاقه ای به نه تنها امر به معروف و نهی از منکر ندارم که آن را در عظمت نماز و روزه می بینم. من معتقد به فعال شدن مجدد این وظیفه جامعه سازی هستم، اما نه تنها در مقابل مردم، بلکه مسئولان محترم نیز باید در این لیست قرار گیرند.

ضمنا امر به معروف و نهی از منکر برای صاحبان قدرت و مسئولیت، هزار برابر مهمتر و ضروریتر و واجبتر از اولین و آخرین افراد تاریخ است.

اگر برف روی پشت بام شما ببارد آنقدر کم است که می توان آن را پارو کرد و مانند برفی که از پشت بام شما به زمین می ریزد راه هیچکس را نمی بندد. اینها مدیران و مسئولانی هستند که برف بر بامشان در زمان مسئولیتشان. آنها بیشتر به امر و نهی نیاز دارند. جامعه از طریق امر و نهی خود را اصلاح می کند.

اینکه وزیر کشور درباره ماجرای حجاب‌ها می‌گوید: ما مجوز خاصی برای این کار ندادیم، در واقع تحت عنوان امر به معروف و نهی از منکر ظاهراً گروه‌هایی عمل می‌کنند و کارشان این است. در این قاب» یکی از آن داستان هایی است که لبخند به لب می آورد. و سرش را با ناراحتی تکان می دهد. در این یا آن کوچه شهر، اگر کسی کاری ناهماهنگ انجام دهد، با او کاری می کند. چگونه می توانند در تهران با این هیبت و شکوه و همچنین با تصمیم شخصی بازی کنند؟

آیا می توان با همان احساس مسئولیت دینی به سراغ سازمان ها و نهادها رفت و «مسئولان و مدیران» را به خیر و نیکی دعوت کرد؟ جهل از آن شوخی هایی است که مرده را می خنداند، چه رسد به زنده ها.

راستی اگر «مردم» می توانند برای خودشان این کار را بکنند، بفرستند تا افراد دیگر برای امر به معروف و نهی از منکر به دفاتر بروند. این تحقق وعده رئیسی است. همچنین اعتماد جامعه به ساختار و دولت را بهبود می بخشد. اگر اینطور است خدا را شکر…

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=135936

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.