افزونه پارسی دیت را نصب کنید Monday, 25 November , 2024
2

جهان نگران ظهور جدید ویروس هزار چهره است/ باید برای پاییز و زمستان آماده باشیم – خبرگزاری مهر از ایران و جهان.

  • کد خبر : 360303
جهان نگران ظهور جدید ویروس هزار چهره است/ باید برای پاییز و زمستان آماده باشیم – خبرگزاری مهر از ایران و جهان.

به گزارش خبرگزاری مهر، سعید نمکی در مطلبی با عنوان مسائل مهم در مورد کرونا نوشت: روزی که اولین گزارش ها مبنی بر شیوع و گسترش کرونا در چین دریافت شد. من با کارشناسان و همکارانم تماس گرفتم تا مشورت کنند و برای ورود بیماری آماده شوند. برخی اظهار داشتند که روند این بیماری مانند […]

به گزارش خبرگزاری مهر، سعید نمکی در مطلبی با عنوان مسائل مهم در مورد کرونا نوشت: روزی که اولین گزارش ها مبنی بر شیوع و گسترش کرونا در چین دریافت شد. من با کارشناسان و همکارانم تماس گرفتم تا مشورت کنند و برای ورود بیماری آماده شوند. برخی اظهار داشتند که روند این بیماری مانند سایر ویروس های کرونا در تابستان آینده کند می شود و مانند سارس و مرس منقرض می شود. اما من راضی نشدم و دستیاران، مدیران و مشاوران مربوطه را جمع آوری کردم و بر چند نکته تاکید کردم که مهمترین آنها موارد زیر بود:

1- آنچه من در ظاهر آنتی ژنی ویروس جدید می بینم با اجدادش بسیار متفاوت است و باید برای مدت طولانی خود را برای یک مهاجم ویرانگر آماده کنیم و بدانیم که این موجود ناشناخته سال ها میزبان آزار دهنده بشریت خواهد بود.

2- دنیا هنوز واکسن یا دارویی برای آن نمی شناسد پس باید بر راه های پیشگیری از انتقال بیماری بیشتر پافشاری کرد.

3- تجربه کشورهای آسیب دیده را به صورت دوره ای مرور کنید و در صورت گزارش داروی ضد ویروسی موثر، در تهیه و ساخت آن تردید نکنید.

4- با سابقه یک قرن توسعه واکسن توسط پاستور و رازی، باید تحقیقات را برای تهیه واکسن شروع کنیم و در صورت ساخت واکسن سریعا آن را معرفی کنیم و به سازندگان واکسن توصیه کردم که حتما واکسن را طراحی کنیم. . زیرساخت ها به گونه ای است که توانایی به روز رسانی واکسن در برابر داشتن آنتی ژن از گونه های جهش یافته برای سال ها و امکان عمل در ساخت واکسن های چند ظرفیتی را داشته باشد.

با فروکش شدن همه‌گیری در جهان، چراغ ایستگاه پایش ویروس و سویه‌های جدید آن در کشور خاموش شد، اما دنیا که می‌دانست سال‌ها باید مراقب باشد، ایستادگی نکرد و گرفت یک قدم مایر داروهای ضد ویروسی جدید، به ویژه در گروه‌های آسیب‌پذیر، و واکسن‌های جدیدی را علیه پروتئین جهش‌یافته Spike تولید و آزمایش کرد.

اما خبر کرونا

متأسفانه بازگشت جدید بیماری در جهان نگران کننده است و در ماه ها و هفته های اخیر تعداد مبتلایان و مرگ و میرها در بسیاری از کشورها به ویژه در ایالات متحده آمریکا که با وجود CDC (مرکز CDC) موارد را رصد و گزارش می کنند، نگران کننده است. کنترل و مدیریت بیماری) قابل توجه است گزارش 20 اوت 2024 مرکز کنترل و مدیریت بیماری ایالات متحده به شرح زیر است:

1- زیر سویه های Omicron و JN.1 که به سرعت جهش می یابند، یعنی KP.2، KP.3، KP.2.3، KP3.1.1 و LB.1 گونه های بیماری زا غالب در بین افراد آلوده بوده اند.

در ماه اوت، 37 درصد از بیماران ایالات متحده با سویه Kp.3.1.1، 14.4 درصد با KP.2.3 و 14.1 درصد به LB.1 آلوده شدند.

2- سویه هیبریدی جدیدی به نام ، دانمارک و اسپانیا گزارش داده اند.

3- در مطالعه 1472 نفری که با واکسن به روز شده آنتی بادی علیه سویه JN.1 ارائه کردند، اگرچه مقاومت به سویه های جدید قابل توجه است، اما توضیح داده شده است که مقاومت آنها در برابر موارد جهش یافته جدید به مرور زمان کاهش می یابد. به عنوان مثال، افرادی که واکسن به روز شده علیه سویه تک ظرفیتی JN.1 XBB.1.5 را دریافت می کنند، مقاومت بسیار کمی در برابر سویه های مهاجم جدید دارند و همین افراد با واکسن دو ظرفیتی BA.4/BA.5 مصونیت بیشتری کسب می کنند.

ACIP (کمیته مشورتی ایمن سازی CDC ایالات متحده) در ژوئن 2024 توصیه کرد که در پاییز و زمستان، افراد بالای 65 سال و افراد در معرض خطر یک دوز تقویت کننده به روز شده از واکسن خاص علیه سویه JN دریافت کنند. .

4- هیچ یک از داروهای ضد ویروسی قبلی مانند رمدسیویر روی سویه های جدید اثر قابل توجهی ندارد و CDC در 20 آگوست 2024 توصیه کرد که از داروی جدید Paxlovid که یک مهارکننده پروتئاز است استفاده کنند. از آنجایی که این دارو روی پروتئین Spike اثر نمی کند و با مکانیسم متفاوتی موثر است، امیدوارند بتوانند نسل های بیشتری از جهش یافته ها را در آینده مهار کنند.

5- در آینده نزدیک واریانت غالب در دنیا KP.3.1.1 و XEC خواهد بود.

آنچه برای دست اندرکاران نظام سلامت و مردم کشورمان مهم است:

1- متأسفانه در شرایط فعلی تهیه سریع واکسن به روز و داروی مؤثر تقریباً غیرممکن است.

2- همیشه به همکارانم تاکید کرده‌ام که ویروس در چرخش خود از یک سرزمین به سرزمین دیگر، از نژادی به نژاد دیگر و از فردی به فرد دیگر، بیماری‌زایی و کشندگی متفاوتی از خود نشان می‌دهد، بنابراین با احیای مجدد جهانی ویروس هزاران نفر. چهره ها . ، در پاییز تهیه کرده و زمستان آینده برای کنترل بیماری آن را پرورش دهید.

3- در سال همه‌گیری کووید، به دلیل تبعیت مهم بخش بزرگی از مردم و استفاده از ماسک، بیماری آنفلوانزا به شدت کاهش یافت.

آموزش مردم و توصیه به استفاده از ماسک، دست ندادن، نبوسیدن و سایر آموزش های موثر برای کاهش انتقال بیماری های عفونی مانند کرونا که متأسفانه علاوه بر شکل تنفسی باعث گوارش نیز می شود، بسیار مهم است. بیماری ها مسائل

4- حمایت مراکز درمانی دارویی از مایحتاج ضروری روزهای اورژانس که امیدوارم به فضل الهی و نیت پاک رئیس جمهور و همکاران دلسوز ایشان و دعای خیر مردم کشورمان هرگز تکرار نشود. .

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=360303

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.