افزونه پارسی دیت را نصب کنید Sunday, 24 November , 2024
1

جنایات اسرائیل نمونه ای از فساد فی الارض است

  • کد خبر : 388848
جنایات اسرائیل نمونه ای از فساد فی الارض است

آفتاب نیوز: محمدجواد ظریف در سلسله نشست های «برای ایران» مرکز مطالعات راهبردی رئیس جمهور با اشاره به اولین سالگرد نسل کشی رژیم اسرائیل در غزه، اظهار داشت: منطقه ما با بحران بسیار جدی مواجه است و امروز اولین سالگرد نسل کشی رژیم اسرائیل است. سالگرد جنایات وحشتناکی که اسرائیل در منطقه مرتکب شده و […]

آفتاب نیوز:

محمدجواد ظریف در سلسله نشست های «برای ایران» مرکز مطالعات راهبردی رئیس جمهور با اشاره به اولین سالگرد نسل کشی رژیم اسرائیل در غزه، اظهار داشت: منطقه ما با بحران بسیار جدی مواجه است و امروز اولین سالگرد نسل کشی رژیم اسرائیل است. سالگرد جنایات وحشتناکی که اسرائیل در منطقه مرتکب شده و غارت، قتل عام و نسل کشی را در فلسطین اشغالی، نوار غزه و لبنان به وجود آورده است که بیانگر حجم بی‌سابقه‌ای از وحشیگری و جنایت است.

وی تاکید کرد: اگر به قرآن بازگردیم، تخریب محیط زیست در کنار کشتار انسان ها به عنوان دو عامل اصلی فساد در دنیا ذکر شده است. بنابراین جنایات اسرائیل در غزه نه تنها اثرات وحشتناکی بر محیط زیست دارد، بلکه مصداق فساد در جهان است و همه ما برای فلسطین و لبنان عزادار هستیم.

وی در ادامه درباره برگزاری اجلاس جام جهانی به میزبانی آذربایجان اظهار داشت: بیست و نهمین اجلاس جام به زودی برگزار می شود. از آنجایی که ما برای جام 29 خلاصه خط مشی آماده ای نداشتیم، تصمیم گرفتیم در این سری از جلسات، خلاصه خط مشی تهیه کنیم.

ظریف ادامه داد: منطقه ما با بحران بسیار جدی مواجه است و کشتار اسرائیل در این مدت بی سابقه است. آنها می گویند در این شرایط نیازی به صحبت در مورد محیط زیست نیست، اما تخریب محیط زیست در کنار کشتار انسان ها دو عامل برجسته فساد در جهان محسوب می شود. جنایات اسرائیل در غزه نه تنها تأثیرات وحشتناکی بر منطقه دارد، بلکه بر روی زمین نیز فاسد بوده و باعث تخریب محیط زیست شده است.

معاون راهبردی رئیس جمهور تاکید کرد: اقدامات این جنایتکاران منطقه را تحت تاثیر قرار می دهد. در حالی که همه ما از فلسطین و لبنان ناراحتیم، پیگیری مسائل روز ضروری بود.

وی ادامه داد: به همین دلیل این جلسه از جایگاه مهمی برخوردار است. ما باید با نگاهی انسانی و توسعه محور پیش برویم. توسعه بدون اکوسیستم پایدار بی معنی است. محیط زیست میراث مشترک همه بشریت است و همه ما مسئولیت داریم، اما این بدان معنا نیست که همه ما مسئولیت یکسانی داریم. برخی کشورها امکانات بیشتری برای حفاظت از محیط زیست دارند. آنها با تحریم از دسترسی به امکانات لازم برای دستیابی به فناوری های سبز جلوگیری می کنند. این مسئولیت مشترک است، اما در واقعیت متفاوت است.

ظریف با اشاره به حضور ایران در اجلاس پیش از جام بیست و نهم گفت: ضرورت رفع مشکلات حضور در اجلاس های آتی است. نبودن جواب نمی دهد، زیرا هیچ کس منتظر ما نخواهد بود. تغییرات در سطح جهانی رخ خواهد داد. ما می گوییم اگر در برخی جلسات بین المللی شرکت نکنیم، مشروعیت آن جلسات را زیر سوال می بریم، اما اینطور نیست. عدم مشارکت به معنای بی اثر ماندن فرآیند نیست. در روابط جهانی و مذاکرات بین المللی، خود شما از منافع خود دفاع می کنید یا دیگران با منافع شما معامله می کنند.

وی با بیان اینکه بعد از آن به جایی نخواهیم رسید، خاطرنشان کرد: منافع ما را می گیرند. کجا قرار است بگوییم ما نبودیم و تصمیم آنها نامشروع است؟ آنها بدون ما تصمیم می گیرند و منافع 80 میلیون نفر را می گیرند. باید نگاهی جدید به این صحنه بیندازیم.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=388848

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.