به گزارش خبرگزاری مهر، غلامرضا ساکتی درباره روند دیدار. آوردن سگ های ولگرد و بدون مالک وی گفت: در حال حاضر سه تیم زنده هستند. گرفتن در 15 منطقه شهر روزانه 15 تیم در مناطق مختلف برای بهبود محیط زیست کار می کنند.
وی افزود: شناسایی مکان هایی که سگ ها در آن حضور دارند با ارسال شکایات مردمی به سامانه 137 انجام می شود و اکیپ ها به محل مراجعه می کنند، مراحل به صورت زنده ادامه دارد. گرفتن آنها با روش های تهویه یا داروهای بیهوشی انجام می شوند.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان با بیان اینکه روزانه بیش از 10 قلاده سگ ولگرد به این پناهگاه منتقل می شود، گفت: هنگام انتقال سگ ها، بررسی های اولیه بهداشتی، قرنطینه، شستشو، قلقلک و تزریق انجام می شود داروها
وی با بیان اینکه روزانه به طور متوسط پنج قلاده سگ عقیم سازی می شود، خاطرنشان کرد: از جمله اقدامات مربوط به این امر می توان به کنترل سگ های عقیم شده و گذراندن دوران نقاهت، علامت گذاری سگ های عقیم شده و رهاسازی آنها در مکان های دور از شهر اشاره کرد. مناطق و مراکز پرجمعیت فرآیند است.
سکوت در مورد آمار کل آوردن سگ های ولگرد گفت: امسال در اردیبهشت 225 قلاده، در خردادماه 360 قلاده و در تیرماه 354 قلاده سگ ولگرد از مناطق مختلف شهرستان. آوردن گزارش شد شهرداری برای نگهداری هر قلاده ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان هزینه می کند.
وی با اشاره به برخی مسائل مربوط به سگ های ولگرد گفت: رهاسازی گروهی سگ ها آوردن از شهرهای اطراف در مرز اصفهان و اطراف پناهگاه، تغذیه عده ای از شهروندان عاشق سگ، وجود گله در حاشیه شهر و سگ های چوپان که شب ها بی رویه رها می شوند، گرانی و کمبود داروهای ضروری به ویژه داروهای بیهوشی، عدم همکاری دستگاه های مسئول در تهیه دارو و… غذا، فضای کم و ناکافی پناهگاه، هزینه بالای عقیم سازی و تغذیه مخصوصا برای سگ ها پرورش دهنده یکی از مشکلات داشتن سگ های ولگرد.