به گزارش بازار، مجید امیدپور، رئیس پژوهشکده نیرو در این نشست که با هدف تبیین نقش آموزشی جدید مراکز آموزشی و پژوهشی در توسعه «اکوسیستم آموزشی نوین صنعت آب و …» برگزار شد. برق کشور». وی ضمن قدردانی از اقدامات انجام شده در حوزه آموزش تخصصی در مراکز منطقه ای پژوهشکده نیرو، گفت: گزارش های دریافتی از مراکز آموزشی و پژوهشی منطقه
مؤسسه تحقیقاتی نیرو امیدوارکننده است و به نظر می رسد فعالیت های آموزشی در حال افزایش است.
امیدپور همچنین پیگیری معاونت سرمایه انسانی و تحقیقات و فناوری اطلاعات وزارت نیرو برای ساماندهی سامانه صلاحیت های حرفه ای و آموزش های تخصصی وزارت نیرو را مورد تاکید قرار داد و افزود: به دنبال ساماندهی و حمایت منطقه ای هستیم. مراکزی که در این استان ها بهره برداری بیشتری داشته باشند.
رئیس پژوهشگاه نیرو به نقش جدید پژوهشگاه نیرو به عنوان مجموعه آموزش و فناوری وزارت نیرو اشاره کرد و گفت: در این نقش مراکز آموزشی و پژوهشی باید مظهر پژوهشگاه نیرو باشند. در کل کشور
وی ادامه داد: در فضای آموزشی نوین صنعت آب و برق محورهایی مانند مدیریت دارایی های فیزیکی، سنجش شایستگی مدیران، صلاحیت های حرفه ای مدیران، آموزش تخصصی و آموزش الکترونیک، بحث از آزمایشگاه های تخصصی صنعت آب و برق است. صنعت، بحث تست، بازرسی و استانداردهای نیرو، دیپلماسی صنعت آب و برق و سایر موضوعات ماموریتی مرکز تحقیقات نیرو باید مورد توجه مراکز آموزشی و پژوهشی سراسر کشور قرار گیرد و تمرکز آموزشی این مراکز جهت دهی شود. در این راستا.
امیدپور تاکید کرد: چشم انداز ما فقط چشم انداز آموزش صلاحیت حرفه ای نیست. مجتمع ها نماینده مؤسسه آموزشی و پژوهشی وزارت نیرو استان خود بوده و باید در تمامی حوزه های مذکور فعال باشند.
امیدپور همچنین به توسعه آموزش بین المللی اشاره کرد و افزود: بحث دیپلماسی آب و برق نیز محور دیگری است که باید مورد توجه جدی قرار گیرد.
در ادامه «اشکان ذوالریاستین» سرپرست مجتمع ها و واحدهای آموزشی و پژوهشی پژوهشکده نیرو، ارتقای کمی و کیفی مراکز آموزشی پژوهشگاه نیرو را برشمرد و گفت: مراکز آموزشی و پژوهشی باید برای حفظ این مراکز برنامه ریزی کنند. آموزش ها، آموزش های جدید و سرفصل ها و محورهایی که از رسالت های مهم در صنعت آب و برق است باید مورد توجه قرار گیرد.
ذوالریاستین تصریح کرد: آموزش می تواند همانند بسیاری از کشورهای پیشرفته بخش مهمی از اکوسیستم نوآوری و چرخه تحقیق و تجاری سازی محصول باشد. مراکز آموزشی و پژوهشی منطقه ای باید برای مأموریت های جدید پژوهشگاه نیرو در بخش فناوری و بخش تحقیقاتی صنعت آب و برق برنامه مدونی داشته باشند.
رئیس مجتمع ها و واحدهای آموزشی و پژوهشی تاکید کرد: مشکل فعلی پژوهشگاه نیرو، مشکل وزارتخانه و مشکل فعلی شرکت های مادر تخصصی است. ما نیازمند تحول هستیم و همه مدیران مراکز باید در این تحول کمک کنند و پیشنهادات و راهکارهای خود را برای تحول و تاثیرگذاری و اثربخشی بیشتر اعلام کنند.
وی در پایان به نظام مند شدن ساختار مراکز آموزشی و پژوهشی و اصلاح دستورالعمل ها و پروتکل ها اشاره کرد و تاکید کرد: مراکز آموزشی مستقر در استان های کشور باید دارای دید سازمانی و کلان بوده و برای اولویت های خود برنامه ریزی عاجل اجرا کنند. امور