به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور، این مسابقات با اهدای جوایز ارزنده (بیش از ۴۰ هزار دلار) در سه مرحله با هدف ارتقای توان فنی، ایجاد و تقویت مهارت های تیمی برگزار می شود. ایجاد فرصت های شغلی، ارتقای علوم مهندسی و کامپیوتر، ایجاد شور و نشاط و تقویت فضای امید در بین دانشجویان و ذینفعان، حل مشکلات و چالش های صنعتی، کسب اقتدار علمی در منطقه، جذب استعدادهای جوان، ارتقای سطح علمی، ایجاد ارتباطات بین المللی و تعاملات برای اثربخشی بیشتر کشور در این زمینه ها در محیط های بین المللی انجام خواهد شد.
پیش بینی می شود بیش از 15 هزار نفر از بیش از 70 کشور جهان در این مسابقه شرکت کنند.
مرحله مقدماتی مسابقات از 30 اکتبر آغاز می شود.
مرحله اول این مسابقات که به «گرم کردن» یا «دست گرم» معروف است از 9 مهرماه آغاز و تا 9 آبان ادامه دارد. این مرحله به شرکت کنندگان این فرصت را می دهد تا با پاسخ به سه سوال برنامه نویسی با ساختار و فضای مسابقه آشنا شوند. این بخش جایزه ندارد و بیشتر به تقویت آمادگی تیم ها و شرکت کنندگان می پردازد.
این مرحله به صورت آنلاین بوده و علاقه مندان جهت ثبت نام به آدرس https://contest.rayan.global/register مراجعه کنند.
جشن مرحله گزینش
مرحله دوم مسابقه بین المللی برنامه نویسی رایان که “مسابقه انتخابی” است، در تاریخ 19 آذر 1403 به صورت آنلاین برگزار می شود و در پایان این مرحله 60 نفر از بهترین شرکت کنندگان برای مرحله نهایی معرفی می شوند. حضوری در تهران انجام می شود.
جشن مرحله نهایی
مرحله نهایی در اردیبهشت 1404 در تهران برگزار می شود. در فینال این مسابقه 60 نفر از برنامه نویسان برتر ایران (که در مسابقات رایان کاپ و مسابقات برنامه نویسی کشوری و منطقه ای برگزیده شده اند) و 40 نفر از برترین برنامه نویسان مسابقه منتخب به مصاف یکدیگر خواهند رفت.
در این مرحله شرکت کنندگان علاوه بر دریافت کاردستی های ایرانی و تی شرت های ویژه برای دریافت جوایز ارزنده به رقابت خواهند پرداخت. جزئیات جوایز به شرح زیر است:
– مقام اول: مدال طلا و جایزه نقدی 15000 دلاری
– مقام دوم: مدال نقره و جایزه نقدی 10000 دلاری
– مقام سوم: مدال برنز و جایزه نقدی 5 هزار دلاری.
– از رتبه چهارم تا ششم: جایزه نقدی هر کدام 2000 دلار
– از رتبه هفتم تا دهم: جایزه نقدی هر کدام 1000 دلار
برگزاری دوره های آموزشی برای آمادگی بیشتر شرکت کنندگان
لازم به ذکر است که دانشگاه صنعتی شریف به منظور تقویت و آمادگی هر چه بیشتر شرکت کنندگان ایرانی دوره های آموزشی آنلاین ویژه مقدماتی و پیشرفته را در بهار 1403 و پاییز 1403 برگزار می کند. گواهینامه رسمی دو زبانه از دانشگاه صنعتی شریف دریافت خواهد کرد.
ثبت نام و اطلاع رسانی مسابقات
علاقه مندان می توانند در مرحله اول از طریق https://contest.rayan.global/register ثبت نام کنند. همچنین اخبار و اطلاعیه های مراحل بعدی از طریق سایت رسمی مسابقات به آدرس https://rayancup.ir/ منتشر خواهد شد. برای شرکت کنندگان بین المللی، اطلاع رسانی از طریق https://rayan.global/ انجام می شود.