به گزارش بازار، مجتبی قهرمانی رئیس دیوان عالی هرمزگان امروز گفت: در نتیجه اجرای طرح کنترل و نظارت بر توزیع سوخت در استان هرمزگان از ده روز پیش تاکنون، تیم های نظارتی با حضور 16 قاضی. به همراه 16 کارمند و کارشناس فناوری اطلاعات در استان ها مستقر شدند و با تشدید نظارت ها، مخفیگاه قاچاقچیان را برای غارت سرمایه های ملی مسدود کردند.
وی افزود: در نتیجه این اقدامات کارشناسان مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه استان هرمزگان موفق شدند بیش از 4 ترابایت اطلاعات مربوط به ترافیک و سوخت گیری غیرمجاز صدها خودرو و کامیون متعلق به خودرو را استخراج کنند. به بیش از دو هزار نفر که افرادی را که در زمینه قاچاق فرآورده های نفتی فعال بوده اند شناسایی می کنند.
وی در ادامه افزود: در نتیجه تجزیه و تحلیل اطلاعات به دست آمده از کارت سوخت، دوربین های مداربسته و پلاک خوانی توسط مراجع قضایی و کارشناسان فناوری اطلاعات، پرونده های زیادی برای قاچاقچیان سوخت و باندهای آنها تشکیل و متخلفان کشف و ضبط شدند. . خودروها نیز از امروز آغاز شده است.
قهرمانی خاطرنشان کرد: با بررسی این اطلاعات مشخص شد که به عنوان مثال خودروی قاچاقچیان در یک پمپ بنزین ده ها بار سوخت گیری کرده و بر این اساس مجازات سنگینی برای جایگاه داران متخلف جرم در نظر گرفته می شود. مشارکت در قاچاق سوخت
رئیس دیوان عالی هرمزگان افزود: حجم قاچاق سوخت در استان بین 2 تا 5 میلیون لیتر در روز است که حدود 500 میلیارد ریال برآورد می شود و یک کامیون مجرم از این طریق حدود 100 میلیون تومان درآمد دارد.
وی افزود: قاچاقچی که با نیسان دیزلی تردد می کند از هر سرویس بین 20 تا 25 میلیون تومان درآمد دارد و تنها با 2 سرویس قاچاق روزانه بیش از 50 میلیون تومان درآمد دارد که بیش از حقوق ماهیانه مدیر کل یک شرکت است. پالایشگاه نفت. .
قهرمانی افزود: لنج های متخلف نیز روزانه بین یک و نیم تا دو میلیارد تومان از محل قاچاق سوخت درآمد دارند.
وی با اشاره به انهدام بزرگترین سازمان و باند مافیایی قاچاق سوخت کشور در استان هرمزگان، تصریح کرد: در نتیجه اجرای طرح حمله دستگاه قضایی استان هرمزگان و با اشراف اطلاعاتی، 8 نفر از سرکردگان و باندهای اصلی قاچاق سوخت و مخاطبین، عوامل و شبکه آنها در جنوب کشور شناسایی و دستگیر شدند و تحقیقات برای دستگیری دیگر همدستان آنها ادامه دارد.
قهرمانی با اشاره به شناسایی سازمان قاچاق در حومه بندرعباس، گفت: گروهی از قاچاقچیان با پوشش کاسبکار و شاغل در یکی از محورهای مواصلاتی، تسهیلات گسترده ای را برای تخلیه و توزیع سوخت قاچاق ساخته بودند. مرکز استان توسط ماموران ضمن تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز، این مرکز قاچاق سوخت نیز پلمب شد.
رئیس دیوان عالی هرمزگان در ادامه به مبارزه و پیگیری جدی در امر مبارزه با قاچاق سوخت پرداخت و افزود: بحث قاچاق سوخت زیاد بوده و مسئولان استانی به ویژه استاندار برای مبارزه آمده اند. مبارزه با قاچاق سوخت قاچاق را از منظر منطقی، قانونی و مقتدرانه انجام می دهند و همراه با دستگاه قضایی در صدد رفع این مشکل هستند.
وی با تاکید بر اینکه ایستگاه پیشگیری و مبارزه با قاچاق سوخت استان باید ماموریت های محوله از جمله برخورد با روسای شبکه، مبارزه با پولشویی و برخورد با قاچاقچیان در خشکی و دریا را با جدیت دنبال کند، گفت: همانطور که بارها مسئولان تاکید کرده اند در سال جاری سال سختی برای قاچاقچیان خواهد بود.
رئیس دیوان عالی هرمزگان همچنین اعلام کرد: تشدید نظارتهای متولیان امر تولید و عرضه فرآوردههای نفتی از قاچاق سوخت جلوگیری میکند و این امر موجب ایجاد مسئولیت مدنی و کیفری برای متخلفان میشود.
وی با تاکید بر اینکه مبارزه با قاچاق سوخت یکی از اولویت های مهم است و به طور مستمر از سوی قوه قضائیه برای حمایت از رشد و شکوفایی اقتصاد کشور پیگیری می شود، خاطرنشان کرد: استان هرمزگان و سواحل خلیج فارس و دریای عمان در حال پیگیری است. به هیچ وجه مکانی امن برای فعالیت دلالان نخواهد بود و قاچاقچی نخواهد بود.