این دوقلوهای سه ماهه اهوازی از صبح امروز 31 آبان ماه در بیمارستان نمازی شیراز با حضور تیمی از پزشکان مجرب شیرازی از گروه های مختلف تحت عمل جراحی پیچیده جداسازی قرار گرفتند.
علی بهادر که پیش از این موفق به جداسازی دوقلوهای به هم چسبیده شده بود و از ابتدای صبح امروز به عنوان سرپرست این تیم جراحی در اتاق عمل حضور داشت از موفقیت در جداسازی کبد این دو خواهر دوقلو به نام های «رقیه» و «م» خبر داد. آلبینین» گفت: با توجه به جدا شدن پانکراس نوزاد، اتمام عمل جداسازی به مرحله بعد و پس از بررسی های بیشتر موکول شد.
این فوق تخصص جراحی کودکان ابراز امیدواری کرد با افزایش سن این نوزادان دوقلو و بررسی های بیشتر مرحله بعدی جدایی با موفقیت به پایان برسد.
فوق تخصص جراحی اطفال دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز گفت: با وجود انجام اقدامات تشخیصی لازم، مواجهه با موارد غیرقابل پیش بینی در حین عمل، پیچیدگی و حساسیت خاصی را در انجام این جراحی به دلیل چسبندگی مهم این دو خواهر به همراه داشت. ، روده و پانکراس، میزان سختی این جراحی نسبت به جراحی قبلی برای جداسازی دوقلوها پیچیدهتر ارزیابی شد.
مهدی فروغی گفت: با تلاش های انجام شده کار جداسازی کبد دو نوزاد در چند ساعت انجام شد.
این فوق تخصص جراحی اطفال گفت: با توجه به سن کم دوقلوها در این مرحله عمل جداسازی بیشتری انجام نشد و برای تحقیقات بیشتر برای افزایش سن نوزادان به آینده موکول شد.
پیش از این در سال های 1389 و 1392 تیم پزشکان شیرازی دو عمل جراحی موفقیت آمیز برای جداسازی دوقلوهای به هم چسبیده ثبت کرده بودند و پس از گذشت حدود یک دهه، اکنون این کودکان در شرایط عادی به سر می برند.
علاوه بر علی بهادر به عنوان سرپرست این گروه جراحی و مهدی فروغی، مهدی سالاری و اشکان پناه و محمدعلی سهمدینی به عنوان تیم بیهوشی، امیدرضا آژ و تدین به عنوان جراح اطفال، سامان نیک اقبالیان و مصطفی پورخسروانی به عنوان جراح و سایر اعضا. تیم درمان در این عمل حضور داشتند.
۲۳۳۲۳۳