نمايندگان شوراي اسلامي، جذب و تربيت نيروهاي مورد نياز در پست هاي آموزشي و آموزشي را منحصراً از طريق دانشگاه هاي آموزش و پرورش شهيد رجايي مجاز دانستند.
به گزارش ایسنا، نمایندگان شورای اسلامی در دومین جلسه علنی امروز (یکشنبه) مجلس با بررسی گزارش کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه، بند ب ماده 88 لایحه برنامه هفتم توسعه را به تصویب رساندند.برنامه هفتم توسعه .
بر اساس بند ب ماده 88 لایحه قانون برنامه هفتم توسعه، سازمان اداری و استخدامی کشور و سازمان مکلفند در طول اجرای قانون برنامه تا تصویب و اجرای سند موضوع بند. “الف” این ماده، طبقه بندی مشاغل و بودجه مورد نیاز برای آموزش و پرورش است. و امکان جذب دانشجو در دانشگاه های آموزش و پرورش شهید رجایی برای جذب دانشجو و معلم در اختیار وزارت آموزش و پرورش قرار گیرد.
جذب و تربیت نیروی مورد نیاز در پست های آموزشی و پرورشی منحصراً از طریق دانشگاه های فرهنگی و تربیتی شهید رجایی با تقویت زیرساخت ها و توانمندی ها و توسعه کمی و کیفی و همکاری حوزه های علمیه (برای تربیت و توانمندسازی اساتید معاونت معارف اسلامی). ، استاد قرآن و امور تربیتی) و سایر دانشگاه های دولتی و غیردولتی.
وزارت آموزش و پرورش مجاز است نیروی مورد نیاز خود را از دانشجویان مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد با مدارک عمومی و تخصصی سایر دانشگاهها یا حوزههای علمیه دولتی و غیردولتی از طریق دورههای مهارتآموزی یا دانشجو معلمان در دانشگاههای فرهنگیان و تحصیلات معلمی تأمین کند. شهید رجایی همزمان با تحصیل در دانشگاه ها یا حوزه های علمیه دولتی و غیردولتی با امکان دریافت بورسیه تحصیلی پنجاه درصد (50%) حداقل دستمزد از زمان تحصیل در دانشگاه های آموزشی و پرورشی شهید رجایی. معلم.
آیین نامه نحوه جذب این دانش آموزان ظرف مدت شش ماه پس از ابلاغ این قانون به پیشنهاد وزارت آموزش و پرورش تهیه و به تصویب شورای عالی آموزش و پرورش خواهد رسید.
دانشجويان دانشگاه فرهنگ و معارف شهيد رجايي در طول تحصيل ساليانه مورد ارزيابي قرار مي گيرند و در صورت عدم صلاحيت، به خدمت آنان خاتمه مي يابد.
انتهای پیام