به گزارش خبرآنلاین، حسین فرشیدی در حاشیه نشست روسای دانشگاه ها و دانشکده های سراسر کشور که در دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد، در جمع خبرنگاران درباره تب دنگی و شیوع آن در کشور گفت: بیماری ویروسی. این پشه با نام آئدس منتقل می شود و چند سالی است که این پشه در شهرهای مختلف کشور وجود دارد و اکنون در 6 استان کشور وجود آن تایید شده است اما خوشبختانه عفونت ایجاد شده است. به دلیل وجود این پشه در هیچ یک از استان ها گزارش نشده است.
مهر در خبری نوشت: وی درباره علت شیوع این بیماری گفت: با بارندگی های شدید روزهای اخیر در دبی و راکد بودن آب باعث شیوع پشه آئدس و دنگی در امارات شد و از این رو تعداد زیادی از مسافران ایرانی مقیم دبی نیز به این بیماری مبتلا شدند.
معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: برای جلوگیری از ورود بیماری دنگی به کشور تلاش کرده ایم افراد مبتلا به این ویروس را شناسایی کنیم و هم اکنون این پایش به صورت دقیق و جدی ادامه دارد.
فرشیدی خاطرنشان کرد: برای ما بسیار مهم است که بتوانیم مردم را از این بیماری آگاه کنیم و از گزش پشه به ویژه در شش استان آلوده و به ویژه در استان های جنوبی کشور پیشگیری کنیم، اما نکته خوشحال کننده این است که هنوز گزارشی از آدس گزارش نشده است. پشه گزیدگی و تب دانگ در کشور نداشته ایم و امیدواریم در آینده موردی از این بیماری مشاهده نشود.
نایب رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: شناسایی اولین بیمار دنگی در استان بوشهر
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: اولین بیمار دنگی توسط تیم شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه شناسایی و تحت درمان قرار گرفت.
قاسم برجوی فرد صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با بررسی های انجام شده در چارچوب مراقبت های تلفیقی از بیماری های منتقله از طریق پشه آئدس، تیم شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه اولین مورد دنگی وارداتی به استان را شناسایی کردند. و تحت درمان قرار گرفت.
وی تصریح کرد: این بیمار سابقه سفر به امارات داشت و هفته گذشته به استان بوشهر بازگشت.
۴۷۲۱۷