به گزارش خبرنگار مهر سعید امروز وی صبح پنجشنبه در نشست خبرنگاران با اشاره به برگزاری نوزدهمین جشنواره ملی فناوری شیخ بهایی که در روزهای 24 و 25 اردیبهشت ماه 1404 برگزار می شود، گفت: این جشنواره با هدف ترویج فرهنگ خلاقیت و نوآوری برگزار می شود. و تقویت روحیه خودباوری در بین فناوران و تلاش برای تداوم و اقتدار کشور باید در اقتصاد دانش بنیان کمک کند.
وی بیان کرد: این جشنواره می تواند به ارتباط بین شرکت های دانش بنیان و فناور مستقر در پارک ها و مراکز علمی و فناوری افزود: این فرصتی است برای کمک شرکت ها فناور ممکن است رخ دهد.
دبیر نوزدهمین جشنواره ملی فناوری شیخ بهایی ابراز امیدواری کرد: شرکتهای حوزه فناوری که نیاز به تامین مالی دارند در این دوره از جشنواره از طریق بسترهای سرمایهگذاری جمعی و شرکتهای سرمایهگذاری حمایت شوند.
وی با اشاره به دو بخش طراحان کسب و کار و ایجاد فناوری و تجاری سازی به عنوان دو بخش رقابتی جشنواره، خاطرنشان کرد: بخش طراحان کسب و کار به ایده هایی می پردازد که به محصول و خدمات تبدیل نشده اند و شرکت ها خواهان راه اندازی یا توسعه کسب و کار شما هستند. در آنها
امروز وی ادامه داد: بخش خلق فناوری و تجاریسازی فناوری به گروهی از شرکتکنندگان اختصاص دارد که خود را با ماهیت حقوقی یک شرکت معرفی میکنند و به تولید محصولات مبتنی بر نوآوری و فناوری دست یافتهاند که به طور جداگانه در دو زیربخش جدید و جدید ارزیابی میشوند. توسعه یافته است.
وی با اشاره به اهدای جایزه فناوری صنعتی توسط مرحوم دکتر شیخ زین الدین گفت: این جایزه به طرح های از نظر فن آوری که به مرحله تولید انبوه رسیده است، با حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان اهدا خواهد شد.
امروز وی با بیان اینکه در دوره قبلی جشنواره هشت پلتفرم کراودفاندینگ حضور داشت که 115 میلیارد تومان سرمایه جذب کرد، ادامه داد: مزیت بزرگ جشنواره شیخ بهایی سابقه و اعتبار آن و برخی از آنها در گذشته است. بخشی از آنها در جشنواره شرکت کردند و اکنون از حامیان آن هستند. زیرا آن را نقطه اتصال می دانند تا سرمایه گذاران بتوانند ایده های خلاقانه داشته باشند.
وی با اشاره به بخش های غیر رقابتی جشنواره افزود: مذاکرات بین شرکت ها و رویدادهای تخصصی برای شرکت ها. فناور بخش های مختلف را به ارائه محصولات و خدمات مبتنی بر فناوری علاقه مند می کند.
دبیر جشنواره ملی فناوری شیخ بهایی افزود: هدف جشنواره برای دوره بعدی تجلیل از آن در سطح بین المللی است که البته از آخرین دوره های این مسیر با سخنرانی و مراقب باشید میهمانان خارجی، رؤسای پارک های علم و فناوری و فعالان عرصه آفرینش فناوری آغاز به کار کردند.
وی گفت: جشنواره شیخ بهایی گردهمایی شرکت های نوآور و دانش بنیان برای آشنایی با یکدیگر و رشد خود و رقبایشان از طریق هم افزایی است، لذا دبیرخانه جشنواره امیدوار است پروژه های مهمی در این جشنواره ارائه و اکران شود. .
وی افزود: شرکت های مستقر در پارک ها و مراکز رشد علمی و فناوری و یا در شهرهای صنعتی و همچنین فعالان تجاری و فناوری می توانند از پورتال استفاده کنند. https://shtf.ir// ثبت نام در نوزدهمین جشنواره ملی فناوری شیخ بهایی تا 24 دی ماه 1403.