به گزارش بازار، یزدان رضایی در بازدید از پروژه خط انتقال فاضلاب و تصفیه خانه های فاضلاب غرب و جنوب تهران، شرکت آب و فاضلاب استان تهران را مجموعه توانمندی دانست و افزود: میزان کار انجام شده در هر یک از پروژه ها سرعت فزاینده خود را نشان می دهد.
وی در این بازدید و نشست تخصصی پیشرفت پروژه های فاضلاب پایتخت با بیان اینکه پروژه های مهمی مانند واحدهای 7 و 8 تصفیه خانه فاضلاب جنوب برای هماهنگی و پیگیری های لازم از حمایت وزارت نیرو برخوردار است، تصریح کرد: رفع برخی چالش ها در زمینه واردات تجهیزات و تخصیص اعتبارات لازم در دو طرح پالایشی غرب و جنوب نوید مطلوبی را می داد.
معاون برنامه ریزی و اقتصاد انرژی وزیر نیرو با تاکید بر اینکه طرح های جمع آوری و تصفیه فاضلاب مهمترین راهکار تامین آب مورد نیاز بخش های تولیدی کشور است، افزود: بر اساس قانون بودجه 1402 و نقطه اوج آن در برنامه هفتم توسعه، صنعت و بخش کشاورزی تا زمانی که پساب فاضلاب مجاز نباشد، نمی تواند از منابع دیگر آب استفاده کند و قانونگذار به این نتیجه رسیده است که آب لازم برای تولید باید از پساب استاندارد مناسب تامین شود.
گفتنی است عملیات اجرایی واحدهای 7 و 8 تصفیه خانه فاضلاب جنوب تهران از سال 1397 آغاز شد و تا بهمن ماه 1390 تنها 8 درصد پیشرفت فیزیکی داشت و پیشرفت فیزیکی وی در سال 1401 تا مهر 1402 به 30 درصد افزایش یافت. .
واحدهای 7 و 8 تصفیه خانه فاضلاب جنوب تهران ظرفیت تصفیه 89 میلیون مترمکعب فاضلاب در سال را دارند.
پروژه فاضلاب تهران برای جمعیتی معادل 11 میلیون و 400 هزار نفر پیش بینی شده است و اکنون در بخش تونل ها و خطوط انتقال تقریباً 78.1 درصد پیشرفت فیزیکی و در بخش ساخت و ساز تصفیه حدود 39.3 درصد پیشرفت فیزیکی دارد. که در مجموع 72.9 درصد پیشرفت معاینه فیزیکی داشته است
در حال حاضر 67 درصد جمعیت تهران تحت پوشش هستند و تا پایان امسال ضریب پوشش از 67 درصد به 80 درصد می رسد.