امیرهوشنگ بابامرادی در گفتگو با خبرنگار بازار اظهار داشت: استقرار دفتر وزارت امور خارجه در منطقه آزاد اروند به یک مطالبه گسترده به ویژه در بین فعالان اقتصادی و گردشگری تبدیل شده است و سازمان منطقه آزاد اروند نگاه ویژه ای به این موضوع دارد. .
وی با تاکید بر اینکه سفارتخانه ها و کنسولگری های جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور می توانند به معرفی توانمندی های اقتصادی و گردشگری منطقه آزاد اروند کمک کنند، افزود: شهرهای آبادان و خرمشهر به دلیل محرومیت و مغفول ماندن بسیاری از توانمندی ها، در صورت حضور دیپلمات های کشورمان کمک. آنها را معرفی کنید، سطح اقتصادی را بالا می برند.
مدیر گردشگری سازمان منطقه آزاد اروند تصریح کرد: صبح روز سه شنبه 21 اردیبهشت ماه به اتفاق مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند نشست تخصصی با مشاور وزیر و رئیس سازمان منطقه آزاد اروند در وزارت امور خارجه برگزار شد. هماهنگی و نظارت دفتر نمایندگی های کشوری این وزارتخانه و خوشبختانه با راه اندازی دفتر وزارت امور خارجه در منطقه آزاد اروند موافقت شد.
بابا مرادی ادامه داد: با توجه به همجواری منطقه آزاد اروند با کشورهای عراق و کویت، موضوع لایروبی جاده اروند، قابلیت های صادراتی شهرهای صنعتی، قابلیت های گردشگری، صنایع دستی، جایگاه مهم فرهنگیان، فعالیت های بالای کشاورزی. و ماهیگیری و همچنین قهرمانی ورزشی در رشته های مختلف، ایجاد نمایندگی وزارتخانه در منطقه آزاد اروند پیامدهای مثبتی را در این رشته ها به همراه دارد.
وی گفت: سیاست فعلی سازمان منطقه آزاد اروند مبتنی بر نگاه همه جانبه به کلیه امور شهرهای آبادان و خرمشهر است و پس از ماه ها پیگیری مستمر با وزارت امور خارجه، در اروند بودیم. شاهد تحول مثبتی در زمینه ارتباطات بین المللی خواهیم بود.