به گزارش خبرنگار دولت خبرگزاری تسنیمروزهای گذشته در گزارشی(اینجا بخوانید) درباره سابقه بحث بهره وری در دولت های گذشته و برنامه دولت چهاردهم در این زمینه صحبت کردیم.
محسن رضایی دبیر شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا روز دوشنبه ۲۳ آبان در جلسه بررسی درخواست وزارت اقتصاد مبنی بر تمدید مصوبه تولید دارایی های دولت پس از استماع توضیحات همتی وزیر اقتصاد گفت: اموال و ثروت های هنگفتی متعلق به دولت است که بلااستفاده مانده است. برای استفاده صحیح از این منابع هنگفت به جای تصویب قبلی روسای قوا باید قانون جامعی تدوین شود و دولت با این حجم از ثروت استفاده نشده هر ساله دچار کسری بودجه فزاینده نشود.
رضایی گفت: دولت باید ظرف یک سال لایحه جامعی در این زمینه به مجلس ارائه کند. آن لایحه باید به طور کامل بررسی و از نظر قانونی تدوین شود تا به درستی اجرا شود.
وی همچنین گفت: برای تسریع در این روند مقرر شد پیشنهاد تمدید مصوبه تولید تنها برای یک سال در دستور کار شورای عالی هماهنگی اقتصادی قرار گیرد.
بر اساس این گزارش، این شورای عالی روز چهارشنبه 25 آبان ماه با حضور اعضا و روسای قوا تشکیل جلسه داد و یکی از مصوبات این بود که «درخواست وزارت اقتصاد و دارایی در خصوص تمدید مهلت سه قطعنامه تولید دارایی های دولتی را “برای 2 سال دیگر” تصویب کرد.
نمایندگان مجلس همچنین در این جلسه تصمیم گرفتند که «دولت لایحه کاملی در این زمینه به مجلس ارائه کند».
به گزارش تسنیم، دومین جلسه تولید دارایی های دولت اندکی پس از اولین جلسه به ریاست محمدرضا عارف در دولت چهاردهم برگزار شد و معاون اول رئیس جمهور در این جلسه گفت: واگذاری دارایی های مازاد و راکد باید با دقت و همزمان با سرعت مناسب انجام شود. تمرکز وزرای ذیربط در این حوزه، باید جلساتی به ترتیب و ترتیب بیش از پیش برگزار شود تا به وضعیت املاک مازاد و قابل واگذاری دولت رسیدگی شود.
به گفته کارشناسان، اکنون که دولت مهلت دو ساله برای اجرای این تکلیف قانونی دارد، طبق مصوبه شورای عالی باید به صراحت اعلام شود که تاکنون چه میزان تولید انجام شده و چه برنامه عملیاتی باید دنبال شود. . اجرای این قطعنامه
همچنین تدوین لایحه ای کامل و جامع در این خصوص که می تواند کمک شایانی به قوه مجریه در تامین اعتبارات و به ویژه افزایش بهره وری داشته باشد، از الزاماتی است که نیازمند برنامه ریزی دولت است.
انتهای پیام/