خبرگزاری مهر – گروه دین و اندیشه: ما مخالف طرح شهرک سازی فلسطین در لبنان هستیم، زیرا این طرح توسط مناخیم بگین، نخست وزیر دشمن ارائه شده است. جزئیات این طرح نشان می دهد که اسرائیل در تلاش است تا تعداد فلسطینی های ساکن کرانه باختری را برای هضم مشخص کند. این طرح به این معناست که سایر فلسطینی ها در محل زندگی فعلی خود باقی می مانند و در نتیجه بحران ها و مشکلاتی که برای آنها پیش می آید به دلیل ناامیدی و ناامیدی، نبردهای خونینی را با یکدیگر آغاز می کنند. ناامیدی و تهمت هایی که به یکدیگر وارد می کنند، از سوی دیگر این امر باعث ایجاد مشکلات جمعیتی، امنیتی، اجتماعی و سیاسی در کشورهای همسایه اسرائیل می شود، از این رو اسرائیل برای نابودی فلسطین و فلسطینی ها و ادغام سرزمین فلسطین در بدنه اسرائیل برنامه ریزی کرده است. اسرائیل و فلسطینی ها را در گوشه و کنار جهان پراکنده کند و شاید در فکر ایجاد وطن دیگری (به جای فلسطین) برای آنها باشد. هرکس وطن دوم را بپذیرد به مسئله فلسطین خیانت کرده و از سرزمین و سرزمین خود غافل شده است. اخلاص ما نسبت به وطن ایجاب می کند که اسکان فلسطینی ها (خارج از فلسطین) را نپذیریم.
اینها بخشی از سخنان امام موسی صدر، رئیس مجمع اعلای شیعیان لبنان و بنیانگذار مقاومت لبنان علیه رژیم صهیونیستی است که در خطبه های نماز جمعه 10 تیر 1355 در مسجد الحرام ایراد شد. صفا در امالیه. امام موسی صدر علاوه بر اطلاع رسانی به مردم از طرح صهیونیستی «توتین»، مذاکرات متعددی را در این زمینه آغاز کرد تا توطئه اسرائیلی ها در طرح توتین و طرح صلح با مصر را خنثی کند. از آن جمله می توان به دیدار امام صدر با ملک خالد، پادشاه وقت عربستان سعودی و امیر فهد، ولیعهد وی و مقامات بلندپایه عربستان سعودی و دیگر کشورهای عربی اشاره کرد.
آنچه که ایالات متحده آمریکا، مصر و اسرائیل بر سر آن توافق کرده بودند، نهایی کردن معاهده صلح مصر با اسرائیل در اواسط شهریور 1357 بود. طرحی که با مشورت های متعدد خود با سران کشورهای اسلامی و عربی امام موسی صدر داشت. از آن جمله می توان به دیدار امام صدر با ملک خالد، پادشاه وقت عربستان سعودی و امیر فهد، ولیعهد وی و مقامات بلندپایه عربستان سعودی و دیگر کشورهای عربی اشاره کرد.
اما توطئه دیگری در راه بود. درست دو هفته قبل از امضای قرارداد کمپ دیوید بین اسرائیل و مصر، امام موسی صدر به دعوت معمر قذافی به لیبی سفر کرد که به درخواست حوری بومدین رئیس جمهور وقت الجزایر برنامه ریزی شده بود. [که چند ماه بعد به طرز مشکوکی مسموم شد و از دنیا رفت] در 31 اوت 1978 توسط رژیم قذافی ربوده شد و از صحنه سیاسی خاورمیانه حذف شد.
توجه به ریشه های یهودی معمر قذافی که چند سال پس از این واقعه آشکار شد و ضربه ای که ربوده شدن امام صدر به مقاومت ضد اسرائیلی وارد کرد، نشان دهنده ابعاد پیچیده نقشه های مناخیم بگین، بنیانگذار حزب لیکود است. که اکنون حزب بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر کنونی رژیم صهیونیستی است، نوری المسماری که زمانی مشاور و دستیار معمر قذافی به شمار می رفت، در مصاحبه ای با روزنامه عربی زبان الحیات اظهار داشت. که قذافی سعی کرد هر کسی را که اطلاعاتی در مورد ریشه یهودی او داشت را ساکت کند. او در این دهه سه نفر را کشت ۱۹۸۰ دستورات قذافی حاکی از آن بود که این افراد اسنادی در دست داشتند که نشان می داد مادر قذافی یهودی بوده است. کشف کتب آیینی یهودیان در کاخ معمر قذافی در شهر البیضاء، تأیید دیگری بر یهودیت او بود.
دکتر امیر کمالی کاردار اول سفارت ایران در لبنان پیشتر درباره دلایل ربوده شدن امام موسی صدر به دست قذافی گفته بود: یکی دیگر از دلایل ربوده شدن امام موسی صدر توسط دشمنان اسلام بود. اسکان فلسطینیان، زیرا اسرائیل و بسیاری از کشورهای عربی در تلاش برای اسکان آوارگان فلسطینی در جنوب لبنان بودند، اما امام موسی صدر معتقد بود که این مردم باید در کشور خود زندگی کنند و در برابر ظلم اسرائیل مقاومت کنند.
معمر قذافی علاوه بر تلاش برای اجرای نقشه اسرائیلی توتین با ربودن امام موسی صدر، در سال های بعد طرحی را افشا کرد که مکمل طرح توتین بود و نام آن را «اسراتین» گذاشت. یعنی کشور مشترکی که از اسرائیل و فلسطین تشکیل شود و ملت فلسطین در جامعه اسرائیل از بین برود.
طرح انحلال چیست؟
مناخیم ولفوویچ بگین، نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی که دکترین نظامی و امنیتی وی همچنان بر سیاست های اسرائیل حاکم است، طرحی را ارائه کرد که مراحل مختلفی داشت. طرحی که اسراییل امروز دنبال می کند به دنبال برنامه های قبلی برای انتقال بخشی از مردم فلسطین به لبنان و اردن بود و اکنون این طرح در رابطه با مصر دنبال می شود.
یک سند فاش شده نشان می دهد که وزارت اطلاعات رژیم صهیونیستی خواستار مهاجرت اجباری و دائمی 2.2 میلیون نفر از ساکنان نوار غزه به صحرای سینا شده است. از ابتدای حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه، رژیم صهیونیستی همسو با آمریکا به 1.1 میلیون فلسطینی ساکن در شمال نوار غزه هشدار داده است که در این منطقه باقی نمانند و توصیه می کند به جنوب نوار غزه منتقل شوند. دولت ایالات متحده همچنین صراحتاً درخواست رژیم اشغالگر برای انتقال فلسطینیان از نوار غزه به مکان به اصطلاح امن در شبه جزیره را رد کرد. سینا با ایجاد یک کریدور بشردوستانه حمایت کرده است. مقامات مصری این طرح را در راستای اهداف رژیم اشغالگر مبنی بر پاکسازی اراضی اشغالی فلسطین از مالکان و ساکنان اصلی و وادار کردن آنها به ترک اراضی خود می دانند. رژیم صهیونیستی سال هاست که برای اسکان فلسطینی ها در سینا برنامه ریزی کرده است، مصر را در نظر گرفته و مدعی است که این شبه جزیره سینا این بهترین مکان برای فلسطینیان است تا کشور خود را تأسیس کنند.
اسرائیل در پیشنهاد جدید خود به مصر اعلام کرد در صورت موافقت با اسکان مردم غزه در شبه جزیره سینا، تل آویو بدهی قاهره به صندوق بین المللی پول را که بین 20 تا 30 میلیارد دلار است، پرداخت خواهد کرد. مخالفت شده است.
مهم این است که توطئه «توتین» ضربه ای سخت تر از روز نکبت و استقرار رژیم صهیونیستی است و همه فعالان مسلمان و آزادی خواه جهان باید به طور جدی و عملی با این طرح استعماری مخالفت کنند که غیر از این نیست. هدف از نابودی ملت فلسطین است. همانطور که رهبر معظم انقلاب بارها تاکید کرده اند: «فلسطین یک مجموعه، یک کشور، یک تاریخ است، فلسطین همان طور که بارها گفته شده «از رود تا دریا» است؛ از رود اردن تا مدیترانه. دریا؛ اینجا فلسطین است و قطعاً قدس پایتخت این فلسطین است و نمیتوان به این ایده اساسی و این حقیقت لطمه زد و این کاری است که آمریکاییها کردند و الان میکنند… این چیزی است که قطعاً نمیشود. به جایی بروند و قادر به انجام آنچه گفته اند نیستند.