1- قبل از ورود شورای رقابت و به رسمیت شناختن انحصار در بازار خودرو، قیمت گذاری محصولات تولیدی خودروسازان مونتاژی بر اساس تصمیمات هیات مدیره خودروسازی شرکت و با توجه به انحصار ایجاد شده در بازار خودرو انجام می شد. خودرو. بازاری که عمدتاً ناشی از قوانین و مقررات حاکم بر بازار بود، یعنی قیمت هایی به مراتب بالاتر از آنچه در حال حاضر مصوبه شورا بود به مشتریان (به صورت فروش مستقیم و یا از طریق عرضه در بورس کالا) ارائه می شد.
۲- حفظ، تداوم و تحقق تولید که یکی از ارکان اصلی منویات مقام معظم رهبری است، مستلزم ایجاد انگیزه برای تداوم تولید بر اساس برنامه های ارائه شده و رفع مشکلات بر اساس هدف مذکور است. . و عدم سودآوری یا تحمیل زیان، قطعاً این بخش تولید را که عمدتاً توسط بخش خصوصی انجام می شود، به خطر انداخته و فلج می کند.
3- تعدیل قیمت ها نه بر اساس نظر خودروسازان، بلکه صرفا بر اساس بررسی اسناد و مدارک و اطلاعات حسابداری و صورت های مالی مورد تایید حسابرسان قانونی که توسط سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان به عنوان مسئول تخصصی بررسی و نهایی شده است. بدن و مرجع حاکم برای محاسبه قیمت ها. در حال حاضر برخی از شرکتهای تولیدی تقاضای قیمتهایی بالاتر از قیمتهای اعلامی شورای رقابت را دارند، اما تنها درخواستهای مبتنی بر مدارک مورد تایید سازمانهای مذکور ملاک عمل است.
4- قیمت های مصوب شورای رقابت در جلسه 584 نسبت به قیمت های مصرفی شرکت های خودروسازی کاهش یافته است که در بازار خودرو کاملا محسوس است و انتظار می رود با ادامه تولید و افزایش عرضه و تحقق. برنامه وارداتی که مورد تقاضای مجلس و دولت در چارچوب بخشنامه 543 مصوب شورا بود، برای تداوم ثبات در بازار فعلی مورد تاکید و نظارت است.
5- شورای رقابت از هرگونه بررسی کارشناسی و فنی در مبانی و دلایل افزایش قیمت محصولات تولیدی مذکور و هر اقدامی که موجب رقابت پذیری بیشتر در بازار خودرو و رفاه حال مصرف کنندگان شود استقبال می کند و همواره از سیاست ها حمایت می کند. و برنامه های رئیس جمهور و دولت.
بر اساس این گزارش، این سوالات در حالی مطرح می شود که شورای رقابت ۲۶ تیرماه قیمت جدید خودروهای مونتاژی را اعلام کرد. رئیس جمهور دوشنبه شب خواستار بررسی و اصلاح روند افزایش قیمت خودروهای مونتاژی شد.