افزونه پارسی دیت را نصب کنید Sunday, 24 November , 2024
2

توسعه گردشگری باعث بهبود وضعیت اقتصادی و کاهش ایران هراسی می شود

  • کد خبر : 31882
توسعه گردشگری باعث بهبود وضعیت اقتصادی و کاهش ایران هراسی می شود

به گزارش بازار به نقل از خانه ملت، یحیی ابراهیمی بی توجهی برنامه ریزان و مسئولان کشور را دلیل عدم توسعه گردشگری سلامت دانست و گفت: بیش از 10 درصد آثار باستانی و گردشگری جهان مربوط به ایران اما سهم درآمدی ما از صنعت گردشگری کمتر از ده درصد است و در این زمینه در […]

به گزارش بازار به نقل از خانه ملت، یحیی ابراهیمی بی توجهی برنامه ریزان و مسئولان کشور را دلیل عدم توسعه گردشگری سلامت دانست و گفت: بیش از 10 درصد آثار باستانی و گردشگری جهان مربوط به ایران اما سهم درآمدی ما از صنعت گردشگری کمتر از ده درصد است و در این زمینه در حوزه گردشگری سلامت با مشکلات زیادی مواجه هستیم.

وی با تاکید بر اینکه ظرفیت های زیادی در کشور برای توسعه گردشگری سلامت وجود دارد، افزود: وجود پزشکان متخصص، معروف و آموزش دیده، تجهیزات پیشرفته و قیمت مناسب برای خدمات درمانی و همچنین ظرفیت بالای جاذبه های گردشگری و تاریخی است. از جمله عواملی که می تواند ایران را به قطب گردشگری سلامت تبدیل کند، البته این بستگی به این دارد که آیا مسئولان اقدامی انجام دهند و قطعاً اگر مانند سایر بخش های اقتصادی از منظر اقتصادی به این موضوع نگاه کنند و بفهمند که چقدر می تواند درآمد و ارزآوری برای مردم داشته باشد. کشور به آن توجه خواهد کرد.

نماینده مردم سلش و دلفان در مجلس یازدهم یادآور شد: ظرفیت های زیادی در حوزه پزشکی در استان های تهران، فارس، خوزستان، خراسان رضوی و یزد وجود دارد که لازم است در اکثر موارد این مشکل به صورت سیستماتیک بررسی شود. استان ها تا بتوان گامی جدی در توسعه گردشگری سلامت برداشت.

ابراهیمی با انتقاد از اینکه گردشگری سلامت به طور کامل در کشور رها شده است، گفت: پزشکان ما برای درمان افراد حاشیه خلیج فارس به این مناطق می روند، در حالی که اگر زیرساخت ها و زمینه های لازم فراهم شود، می تواند برای ما درآمدزایی زیادی داشته باشد. می توان از این حوزه مانند صنعت نفت و خودروسازی درآمدزایی کرد، البته اگر مشکلات صنعت گردشگری سلامت در نظر گرفته شود می تواند جایگزین نفت شود، اما متأسفانه مسئولان مربوطه به این موضوع فکر نمی کنند.

نماینده مردم دلفان و شیله در مجلس یازدهم با تاکید بر اینکه دیپلماسی سلامت یکی از ابزارهای مهم ارتباط با کشورهای همسایه است، ادامه داد: گردشگری سلامت صرفا درمان نیست، بلکه بازدید گردشگران از اماکن گردشگری است. همچنین باعث انتقال فرهنگ به کشورهای مختلف می شود و همچنین ترس از ایران که غرب تحت رهبری آمریکا دنبال می کند را می توان با توسعه این صنعت از بین برد و کاهش داد و این موضوع تاثیر زیادی در بهبود روابط بین دو کشور دارد. کشورها.

عضوکمیسیون بهداشت و درمان مجلس با انتقاد از حضور فعال واسطه های سلامت در این حوزه تصریح کرد: این افراد سودجو تنها به فکر منافع کوتاه مدت خود هستند و با ارائه خدمات نامناسب برای گردشگران مشکلات زیادی برای کشور ایجاد می کنند. قاچاقچیان با کلاهبرداری از گردشگران و افزایش هزینه های درمان و ارائه خدمات ناخواسته زمینه را برای کاهش ورود گردشگران سلامت به کشور فراهم می کنند، بنابراین مجموعه های زیر نظر وزارت بهداشت باید نظارت کافی بر ورود سرویس های بهداشتی داشته باشند. گردشگران به کشور و خدمات ارائه شده در واقع این موضوع باید به عنوان یک بسته کامل در نظر گرفته شود و دولت متولی این امر باشد و نهادهای انجام دهنده امور انتقال بیمار را به دقت رصد کند.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=31882

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.