به گزارش بازار، کسب رتبه اول حمایت از نخبگان و تشکل های دانش بنیان از جمله افتخاراتی است که با مهر تایید سخنگوی دولت در صورتجلسه سیزدهم وزارت نفت به ثبت رسیده است. موضوعی که حکایت از پیروزی این وزارتخانه در ماراتن حمایت و حمایت از شرکت های دانش بنیان دارد و تعداد شرکت های دانش بنیان که با مجموعه های وزارت نفت همکاری می کنند از 150 شرکت به حدود 600 شرکت رسیده است. که تعداد آنها همچنان در حال افزایش است.
از سوی دیگر اقدامات گسترده ای برای تقویت این شرکت ها انجام شده و 751 قرارداد صنعت نفت با شرکت های دانش بنیان به ارزش 340 میلیون دلار و 51 قرارداد تولید اول برای اقلام استراتژیک و تحریمی به ارزش 62 میلیون دلار امضا شده است. به عنوان یکی از اصلی ترین اقداماتی که باعث شده صنعت نفت در تولید درجه یک رتبه اول را به خود اختصاص دهد، 65 درصد از این پروژه ها و 74 درصد ارزش این قراردادها تولید درجه یک در دولت سیزدهم بوده است.
وحیدرضا زیدی فرد، معاون وزیر نفت در امور مهندسی، تحقیقات و فناوری در سال 1401 اعلام کرد که مجتمع گاز پارس جنوبی در زمینه استفاده از عناصر راهبردی و کلیدی ساختمانی در بین شرکت های زیرمجموعه وزارت نفت مقام اول را کسب کرده است. بار اول. و شرکت های دانش بنیان
90 درصد از تولید ملی سود می برند.
احمد باهوش، مدیرعامل مجتمع گاز پارس جنوبی به خبرنگار شانا گفت: این مجتمع با 13 پالایشگاه در سال 1401 با وجود استفاده از 90 درصد تولیدات و تجهیزات داخلی و حمایت از فعالیت شرکت های دانش بنیان و جوانان ایرانی، قابلیت ثبت نام را داشت. بالاترین میزان استفاده از قطعات و تجهیزات تولیدکنندگان داخلی رتبه اول کشور را در بین زیرمجموعه های وزارت نفت به خود اختصاص داده است.
وی افزود: کسب این موفقیت بزرگ نشان از حمایت همه جانبه مجتمع گاز پارس جنوبی از شرکت های جوان خلاق و نوآور دانش بنیان و تولیدکنندگان ایرانی است.
مهندسی معکوس با قدرت نیروهای بومی.
مدیرعامل مجتمع گاز پارس جنوبی تصریح کرد: مهندسی معکوس تجهیزات با توان نیروی انسانی متخصص و میدانی پارس جنوبی به تولیدکنندگان و دانش بنیانها باعث شده است که بسیاری از بخشهای اصلی این مجموعه راهبردی صنعت پالایش گاز درونی شود. .
باهوش تصریح کرد: توجه به ظرفیت کارکنان خلاق، مبتکر و مبتکر و سرمایه ارزشمند در مجتمع گاز پارس جنوبی، تحقق تولید پایدار و بومی سازی قطعات و تجهیزات را تسهیل کرده است و این مسیر برای افتخار و سربلندی با قوت ادامه خواهد داشت. از کشور
مجتمع گاز پارس جنوبی پیشرو در ساخت اولین بار کشور
وی ادامه داد: مجتمع گاز پارس جنوبی اکنون به کانون خلاقیت و نوآوری در سطح وزارت نفت تبدیل شده است و شرکت های فناور و دانش بنیان می توانند با شناسایی نیازهای مهم و حوزه های راهبردی این عظیم، زمینه شکوفایی و پیشرفت آن را فراهم کنند. مجتمع
مدیر کل مجتمع گاز پارس جنوبی تصریح کرد: این مجتمع بزرگ گازی کشور در طول چهار سال اجرای این برنامه با برنامه ریزی مدیران و تلاش کارکنان خود به مقام اول در بین شرکت های دولتی دست یافته است. ظرفیت قانون اول تولید
تهیه 42 برنامه استراتژیک برای تولید برای اولین بار.
به گزارش باوش، مجتمع گاز پارس جنوبی از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون 42 طرح راهبردی و زیرساختی برای اولین تولید تهیه و ارائه و به کارگروه اول تولید معاونت علمی ریاست جمهوری ارسال کرده است که از این تعداد 23 طرح تصویب و اجرا شد و مابقی طرح ها در حال ارزیابی و گذراندن مراحل نهایی بررسی است.
عقد قرارداد با 17 شرکت دانش بنیان
وی بیان کرد: برای اجرای این طرح ها که شامل دارایی ها و تجهیزات حیاتی و بسیار مهم مجتمع گاز پارس جنوبی است، برای اولین بار قرارداد ساخت بر اساس قانون جهش تولید با 17 شرکت بر اساس دانش منعقد شد.
مدیرعامل مجتمع گاز پارس جنوبی در پایان اعلام کرد: حاصل این همکاری مشترک مجتمع گاز پارس جنوبی و شرکت های نوآور و دانش بنیان داخلی، اولین تولید ماژول های سیستم کنترل MARK V، سیستم تشخیص شبکه سیستم کنترل یوکوگاوا است. Intrusion، نسخه کارت سیستم کنترل Turboexpander. دوم، سیستم کنترل سوخت بهینه توربین زوریا، توسعه دانش فنی و تولید انبوه جاذب های جیوه، تنظیم کننده ولتاژ خودکار سیستم تحریک ژنراتور (AVR)، موتور الکتریکی ضد انفجار آمین. پمپ، شیرهای کنترل ایستگاه کاهش فشار بخار، جعبه سرد هفت جریان، توربو اکسپندر 2.5 مگاواتی و کمپرسورهای افگس بورفیک و…