به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، علیرضا معزی، فعال رسانه ای و از مسئولان دولت روحانی در شبکه تلویزیونی سیما به تشریح و تبلیغ دستاوردهای خود با بیان خاطره ای از مصاحبه تلویزیونی شب گذشته روحانی پرداخت. وی به رفتار دوگانه این سازمان اشاره کرد و نوشت:
اینکه صداوسیما حتی پس از پایان کار همچنان به وزرای سابق برای تبیین و تبلیغ دستاوردهای دولت ها تریبون می دهد نه تنها مشکلی نیست بلکه اتفاقاً رفتار رسانه ها قابل دفاع است اما امان. و فغان از دوگانگی رسانه ملی در امانیم!
شاید بد نباشد خاطره ای را مرور کنیم; طبق یک سنت قدیمی، رؤسای جمهور در شب پایان کار خود در یک مصاحبه تلویزیونی از عملکرد خود گزارش می دهند و برای آخرین بار به عنوان رئیس جمهور با مردم صحبت می کنند. طبق همین روال آخرین مصاحبه روحانی برای 20 مرداد ساعت 14 تعیین شده بود.
نیم ساعت بعد از شروع برنامه، دفتر رئیس صدا و سیما اعلام کرد که بیش از 20 دقیقه پخش نمی شود. در پاسخ ما، چرا فقط 20 دقیقه؟ گفتند از روی لطف این را بدانی وگرنه اصلاً نباید اجازه می دادیم!
راستش من این را تهدیدی در ادامه ظلم 8 ساله صداوسیما می دانستم اما واقعا بعد از 20 دقیقه مدیر اعلام کرد که صداوسیما برای راه اندازی به ما فشار می آورد و می خواهند. برای حذف هوا تماس های دفتر مرکزی سازمان بی پاسخ ماند.
5 دقیقه در پخش اصرار کردیم که مجری حتی سه سوال هم نپرسید و به همین ترتیب و چند بار اصرار 5 دقیقه دیگر تمدید کردیم تا اینکه تهدید کردند یا قطع می کنیم یا همدیگر را قطع می کنیم. در حالی که بسیاری از سخنان روحانی باقی مانده بود، به ناچار مصاحبه را متوقف کردیم.
در مناظره های سال 1400 و 1403 روحانی و وزرایش مورد تهمت و اتهامات پنهان کاران قرار گرفتند که فقط برای هجوم و تخریب آورده بودند، چرا که پنهان کاران از این که طرف مقابل فرصت پاسخگویی نداشت خیالشان راحت شد.
شاید در عصر همفکری و همدلی، بازگویی بدبختیها و بدخلقیها چندان مناسب نباشد، اما یادآوری چنین وقایعی علاوه بر ثبت آن در تاریخ، میتواند از تکرار آن جلوگیری کرده و رویه احیای و فعالسازی مجدد سرمایه اجتماعی را اصلاح کند. از رسانه ملی
2727