به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدتقی فاضل میبادی، عضو مجمع فضلا و اساتید حوزه علمیه قم و استاد دانشگاه مفید معتقد است: موضوعاتی که محمدمهدی میرباقری به آن اشاره کرده، در اسلام وجود ندارد و رهبری جامعه را بر عهده خواهد داشت. کشور به جنگ
در ادامه اظهارات مهم فاضل میبدی در گفتگو با همه میهن را می خوانید:
* ما چیزی به نام توسعه اسلامی نداریم. توسعه یک پدیده مدرن و موضوع جدیدی مانند دموکراسی و حقوق بشر است و مفهوم جدیدی که از بطن اسلام بیرون آمده باشد نداریم. بسیاری از مفاهیم هستند که جنبه نهادی دارند و به دین مربوط نمی شوند و اسلام به آنها مفاهیم عقلی می دهد.
*اگر با حرف این مردها زندگی کنیم، باید همیشه در دردسر باشیم. اما انسان در این دنیا آفریده شده است تا در آسایش، رفاه، صلح و مدارا زندگی کند. این روشی که الان بعضی از آقایان دنبال می کنند و مدام می خواهند با دنیا دعوا کنند، روش عقلانی نیست.
*متاسفانه در این کشور عده ای به نام ولی اسلام در این کشور تریبون دارند اما منافع ملی را درک نمی کنند و دنیا را نمی شناسند.
*اینکه پول و پاسپورت ایران معتبر نیست، زیبایی ملت ایران و اسلام نیست. ملت ایران ملتی با تاریخ و تمدن و فرهنگ است و حالا عده ای می خواهند این ملت را به جنگ بکشانند، این خلاف عقل و عرف و اسلام است و ما باید با آنها مخالفت کنیم.
*با توجه به بودجه ای که دارند و پولی که می گیرند این حرف ها را هم بزنند. همه ما نگران مردم غزه و لبنان هستیم، اما به خصوص اگر آقایان نگران مردم غزه و لبنان هستند، برخیزید و به بیروت بروید تا با اسرائیل بجنگید. زندگی در ایران و زندگی در رفاه و آسایش با بودجه کلان و جنگیدن برای صلح و جنگ اشتباه است.
*به نظر من اینها برای آسیاب دشمن است و این تفکر و این نوع گفتار کشور را به جنگ می کشاند و اسلام هراسی و ایران هراسی ایجاد می کند و به همین دلیل در دنیا منزوی شده ایم. اگر به تفکر آقای طالقانی نگاه کنیم؛ وقتی صحبت می کرد، منحصراً از صلح، عدالت و نظرات مردم صحبت می کرد، اما این فکر کجا رفت؟ امروزه اندیشه طالقانی ها جای خود را به اندیشه میر باقری ها داده است. آن فکر اندیشه انسانیت بود. این فکر، فکر شرم و جنگ است. آقایان باید با این فکر روبرو شوید، این فکر خیلی خطرناک است.
*در اینکه صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران را چه کسانی اداره می کنند تردید دارم. این رادیو جمهوری اسلامی ایران نیست که برنامه های ضد توسعه و ضد اسلامی و ضد ملی پخش کند. من در این که این جریان نفوذی به کجا رسوخ کرده شک دارم. برنامه رادیویی نباید دائماً ادبیات جنگ و درگیری را نشان دهد. آسایش و هویت را از جوانان گرفته اند، فرهنگی که باید به همه جوانان امید بدهد، دین و اسلام را عزت دهد و ایران را سربلند کند، آنقدر در صدا و سیما ضعیف مدیریت می شود که کشور ما را به جنگ و دعوا می کشاند. . .
* اینها چهره منفی و خشن اسلام را به مردم نشان می دهد. به همین دلیل است که دل جوانان ما از دین دور می شود. امروزه ادبیات این افراد در کشور ما به گونه ای شده است که دین گریزی، ایران گریزی و زندگی بیزاری بیشتر شده است. این نوع سیاستی که این آقایان دارند و در صدا و سیما هم دنبال می شود، مسیر اشتباهی است. بنابراین جوانان و سرمایه های ما از کشور خارج می شوند و نتیجه این مشکل اقتصاد بی انتها است.
29211