افزونه پارسی دیت را نصب کنید Sunday, 17 November , 2024
4

تمرکز بیش از حد بر تولید محصول یکی از چالش های کشور در حوزه دانش است

  • کد خبر : 133360
تمرکز بیش از حد بر تولید محصول یکی از چالش های کشور در حوزه دانش است

به گزارش بازار، نشست مدیران عامل شرکت های مدیریت صادرات با معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری با محوریت توسعه بازار صادرات محصولات و خدمات دانش بنیان برگزار شد. روح الله دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصادی دهن بیان با اشاره به نقش قابلیت ها و خدمات صادراتی در توسعه اکوسیستم دانش […]

به گزارش بازار، نشست مدیران عامل شرکت های مدیریت صادرات با معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری با محوریت توسعه بازار صادرات محصولات و خدمات دانش بنیان برگزار شد.

روح الله دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصادی دهن بیان با اشاره به نقش قابلیت ها و خدمات صادراتی در توسعه اکوسیستم دانش بنیان گفت: شرکت های مدیریت صادرات (EMC) دانش بنیان هستند. در زمینه صادرات که با تجربه، دانش و توانمندی خود می توانند راه را برای ورود یک محصول یا خدمات به بازار کشور هدف هموار کنند.

وی با تاکید بر اینکه صادرات محصولات دانش بنیان یک خدمت دانش بنیان محسوب می شود و نیاز به تخصص دارد، ادامه داد: همانطور که طراحی و ساخت با استفاده از فناوری منجر به تولید محصول دانش بنیان می شود، صادرات محصول دانش بنیان نیز انجام می شود. خدمات دانش بنیان در نظر گرفته شده است. صادرات محصولات مستلزم مجموعه ای از دانش و مهارت است و استفاده دقیق و هوشمندانه از این قابلیت ها در نهایت منجر به ورود یک محصول یا خدمت دانش بنیان به بازار کشورهای مقصد می شود.

دهقانی افزود: تعیین توانایی یک شرکت دانش بنیان برای ورود به بازارهای بین المللی و شناخت مقصد صادرات، مسئولیت بزرگ و وظیفه مهمی است که نیازمند مجموعه ای متخصص و توانمند از شرکت های مدیریت صادرات است.

معاونت علمی در نظر دارد با ایجاد و تأسیس گروهی از کارشناسان با تفکر جمعی از مجموعه توانمندی از شرکت‌های مدیریت صادرات، اختیارات و حمایت لازم را برای مدیریت صادرات محصولات و خدمات مبتنی بر دانش به این گروه از متخصصان بدهد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور، موفقیت یک شرکت دانش بنیان را ترسیم نقشه بازار و ایجاد مسیری سیال برای حضور در بازارهای جهانی عنوان کرد و اظهار داشت: آنچه که زنجیره تامین را متحول می کند ارزش فناوری حضور یک محصول یا خدمت در بازار ملی و بین المللی است که مبتنی بر دانش است.

یکی از چالش های کشور در حوزه دانش بنیان را می توان تمرکز بیش از حد بر روی ساخت و فنی سازی محصولات از دید عموم مردم دانست، در حالی که برای موفقیت حوزه دانش بنیان نیازمند متخصصان حوزه های کسب و کار هستیم. بازار. بیش از هر چیز دیگری.

در واقع مهمترین چالش در توسعه علم و فناوری و اقتصاد آن نبود متخصصانی است که بتوانند محصول را بازاریابی و به فروش برسانند.

دهقانی حمایت خود را از تشکیل برندی برجسته و تخصصی در زمینه صادرات محصولات و خدمات دانش بنیان تحت مدیریت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان دانشگاه اعلام کرد و ادامه داد: در چارچوب این همکاری مشترک بین معاونت علمی و شرکت های توانمند در حوزه مدیریت صادرات، زمینه ساز و گشودن درهای صادراتی بازارهای هدف شده است. بر روی محصولات و خدمات دانش بنیان انجام می شود.

ما این کار را با همکاری 10 شرکت EMC انجام می دهیم و با کمک این برند پیشرو متشکل از متخصصان مدیریت صادرات بخش خصوصی و با اختیارات و حمایت معاونت علمی به موضوع صادرات می پردازیم. از محصولات و خدماتی که ظرفیت صادراتی بالقوه دارند.

وی با بیان اینکه رویکرد معاونت علمی حرکتی مطابق با الزامات و نظرات بخش خصوصی است، ادامه داد: نگاه ما حمایت از مضامین و محورهایی است که موافق و همسو با بخش خصوصی است و به این ترتیب لازم نیست ابتدا چشم انداز را اجرا کرد و به دنبال اجرای آن در بخش خصوصی بود. ما آنچه را که بخش خصوصی می داند و می تواند به عنوان یک متخصص و با تجربه در زمینه صادرات انجام دهد، تسهیل و پشتیبانی می کنیم.

هدف از این برنامه ایجاد یک سرمایه گذاری مشترک برجسته و توانمند در زمینه مدیریت صادرات محصولات و خدمات دانش بنیان با کمک فعالان مجربی است که جوان تر هستند و انرژی، انگیزه و علاقه کافی برای پیشرفت در این مسیر را دارند. صادرات دانش بنیان وی آن را دانست و گفت: در تلاش هستیم تا با ایجاد این EMC دانش بنیان، مسیری رسمی و روشن برای تحقق صادرات محصولات و خدمات دانش بنیان تعریف کنیم تا دریچه‌های آن باز شود و مسیرهایی برای دانش‌بنیان ایجاد شود. صادرات مبتنی بر آن می تواند به صورت تخصصی و جامع انجام شود و ایجاد محدودیت و صدور مجوز نیز نوعی حمایت از اعتباربخشی و تسهیل است.

گفتنی است در این نشست مدیران 10 شرکت مدیریت صادرات دیدگاه ها و تجربیات خود را به معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و رئیس مرکز بین المللی تعامل علم و فناوری ارائه کردند.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=133360

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.