افزونه پارسی دیت را نصب کنید Tuesday, 5 November , 2024
5

تشکیل جلسه دادگاه لاهه برای رسیدگی به جنایات صهیونیست ها – خبرگزاری مهر اخبار ایران و جهان

  • کد خبر : 176246
تشکیل جلسه دادگاه لاهه برای رسیدگی به جنایات صهیونیست ها – خبرگزاری مهر اخبار ایران و جهان

خبرگزاری مهر، گروه بین الملل: دادگاه بین المللی لاهه از امروز پنجشنبه 11 ژانویه رسیدگی به اتهام “نسل کشی” غزه را آغاز می کند و برای اولین بار رژیم صهیونیستی در این دادگاه محاکمه می شود. در 29 دسامبر، آفریقای جنوبی دادخواستی را به دادگاه لاهه ارسال کرد و خواستار رسیدگی فوری به اتهام نسل […]

خبرگزاری مهر، گروه بین الملل: دادگاه بین المللی لاهه از امروز پنجشنبه 11 ژانویه رسیدگی به اتهام “نسل کشی” غزه را آغاز می کند و برای اولین بار رژیم صهیونیستی در این دادگاه محاکمه می شود.

در 29 دسامبر، آفریقای جنوبی دادخواستی را به دادگاه لاهه ارسال کرد و خواستار رسیدگی فوری به اتهام نسل کشی در غزه شد. در این دادخواست ، استدلال های محکمی در لاهه در مورد نسل کشی فلسطینی ها در نوار غزه به دست رژیم صهیونیستی به دادگاه ارائه شده است.

قرار است در اولین جلسه این پرونده، قضات به درخواست آفریقای جنوبی برای پایان فوری عملیات نظامی اسرائیل در غزه رسیدگی کنند. همزمان برخی سازمان ها و کشورها از جمله سازمان همکاری اسلامی، مالزی، ترکیه، اردن و بولیوی از تصمیم آفریقای جنوبی برای شکایت از رژیم صهیونیستی در دادگاه لاهه استقبال کرده اند.

جنبش حماس در پیامی فوری به دادگاه لاهه در آستانه رسیدگی به شکایت آفریقای جنوبی از رژیم صهیونیستی به دلیل جنایت علیه بشریت و نسل کشی در غزه، خواستار مقابله با فشار کامل واشنگتن شد.

اسامه حمدان در این راستا از مواضع تمامی کشورهایی که از مواضع شجاعانه، تاریخی و افتخارآمیز آفریقای جنوبی در شکایت از رژیم صهیونیستی در دادگاه بین المللی لاهه حمایت کردند، تمجید و بها داد.

سومین ماه جنگ رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه در شرایطی ادامه دارد که این رژیم چهار جنایت مندرج در اساسنامه دیوان کیفری بین‌المللی شامل جنایات جنگی، نسل‌کشی، جنایت علیه بشریت و جنایات تجاوز به مردم غزه را مرتکب شده است. مردم غزه این مقاله به اختصار به بررسی موارد جنایات جنگی رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه می پردازد.

ماده 8 اساسنامه دیوان کیفری بین المللی به جنایات جنگی اشاره دارد. در این مقاله ده ها جنایت که از مصادیق جنایات جنگی هستند ذکر شده است. برخی از این جنایاتی که رژیم صهیونیستی به طور علنی و مکرر علیه مردم غزه مرتکب شده و موید ارتکاب جنایات جنگی این رژیم است به شرح زیر است:

1. قتل عمد

رژیم صهیونیستی در جنگ اخیر غزه بیش از 18 هزار فلسطینی را به شهادت رسانده است. وزارت بهداشت غزه اعلام کرد که تعداد شهدای غزه بر اثر تجاوزات رژیم صهیونیستی از 7 اکتبر تا کنون (دوشنبه 11 دسامبر) به 18205 نفر افزایش یافته است. این در حالی است که بیش از 6000 نفر مفقود شده اند. 70 درصد شهدا کودک و زن هستند. سخنگوی یونیسف تاکید کرد: کشتار حدود 7800 کودک فلسطینی در غزه لکه ننگی بر پیشانی بشریت است. مهم این است که رژیم صهیونیستی عمدا به مردم غزه حمله می کند و آنها را به شهادت می رساند. شواهد زیادی مبنی بر عمد بودن قتل عام مردم غزه، از جمله حملات به بیمارستان ها، اردوگاه ها، محل سکونت و مدارس وجود دارد. رژیم صهیونیستی با علم به حضور غیرنظامیان در این مکان ها، آنها را بمباران می کند تا بر تعداد شهدا بیفزاید و از یک سو فشار بر حماس را که اسرای صهیونیست را آزاد نمی کند افزایش دهد و از سوی دیگر بازدارندگی از دست رفته خود را بازگرداند. که تاکنون به هیچ یک از این اهداف دست نیافته است.

2. ایجاد رنج جدی یا آسیب جدی به بدن یا سلامتی افراد.

یکی دیگر از مصادیق جنایت جنگی که در ماده 8 دیوان کیفری بین‌المللی به آن اشاره شده است، ایجاد رنج و آسیب جدی به بدن یا سلامت افراد است. رژیم صهیونیستی با مجروح کردن غیرنظامیان، محاصره غزه، جلوگیری از ورود دارو و مواد غذایی به غزه، محاصره بیمارستان ها و جلوگیری از درمان بیماران و همچنین مجبور کردن مردم غزه به تخلیه این جنایت را مرتکب می شود. بر اساس اعلام وزارت بهداشت غزه، 49 هزار و 645 نفر در جریان حملات رژیم صهیونیستی زخمی شدند.

3. تخریب و مصادره اموالی که به صورت غیرقانونی و جزئی انجام می شود و با نیاز نظامی قابل توجیه نیست.

4. حملات عمدی علیه غیرنظامیان به قصد حمله به آنها یا علیه غیرنظامیانی که مستقیماً در این خصومت ها دخالت ندارند.

5. حملات عمدی علیه اهداف غیرنظامی، یعنی اهدافی که کاربرد نظامی ندارند.

6. حملات عمدی علیه پرسنل، تأسیسات، تجهیزات، واحدها یا وسایل نقلیه ای که خدمات بشردوستانه یا مأموریت های حافظ صلح را مطابق با منشور ملل متحد ارائه می دهند و مشروط بر اینکه تحت پوشش حمایت های مقرر در حقوق بین الملل بشردوستانه باشند، درگیری های مسلحانه غیرنظامیان را هدف قرار می دهد. یا اهداف؛

7. حمله عمدی با علم به این که باعث تلفات یا جراحات غیرنظامی یا انهدام اهداف غیرنظامی یا آسیب جدی، گسترده و طولانی مدت به محیط زیست می شود که بدون شک در مقایسه با مجموع منافع نظامی مستقیم و قطعی بیش از حد است. پیش بینی می شود؛

8. هرگونه بمباران یا حمله به شهرها، شهرکها، مناطق مسکونی یا ساختمانهایی که تحت حفاظت نظامی نیستند و اهداف نظامی محسوب نمی شوند.

رژیم صهیونیستی بارها و علنا ​​هر یک از بندهای 3 تا 8 را علیه مردم غزه اعمال کرده است. در واقع یکی دیگر از مصادیق جنایت جنگی صهیونیست ها علیه غزه، تخریب گسترده املاک مسکونی، بهداشتی، آموزشی، اقتصادی و… است. دفتر اطلاع رسانی دولت غزه در بیانیه ای اعلام کرد که ارتش رژیم صهیونیستی تاکنون 61 درصد از خانه های فلسطینیان را در این نوار تخریب کرده است. در بیانیه این دفتر آمده است: متجاوزان صهیونیست در جریان حملات وحشیانه به نوار غزه بیش از 305 هزار واحد مسکونی را ویران کردند. روزنامه صهیونیستی هاآرتص در گزارشی که در آغاز ماه سوم جنگ منتشر شد، نوشت: «61 درصد از تلفات غزه در حملات هوایی اسرائیل، غیرنظامیان فلسطینی هستند». روزنامه صهیونیستی هاآرتص با انتشار تحلیلی از یاگیل لوی، استاد جامعه شناسی یکی از دانشگاه های اسرائیل، نوشت: در سه جنگ قبلی رژیم صهیونیستی در غزه طی دوره های 2012 تا 2022، میزان تلفات غیرنظامیان نسبت به تعداد کل تلفات حملات هوایی این رژیم تقریباً 40 درصد بود که این میزان در عملیات بمباران غزه در اوایل سال جاری در عملیات موسوم به «سپر و تیر» 33 درصد تعیین شد. بمباران بی امان هوایی رژیم صهیونیستی برای تمایز بین نظامیان و غیرنظامیان غزه منجر به کشتار دسته جمعی غیرنظامیان در این جنگ شده است.

9. اخراج یا انتقال غیرقانونی یا حبس غیرقانونی

10. اعلام اینکه هیچکس در امان نخواهد بود

مهاجرت اجباری مردم غزه نمونه دیگری از ارتکاب جنایت جنگی توسط صهیونیست هاست. در اساسنامه دیوان کیفری بین‌المللی دو بند به این موضوع اشاره دارد: اخراج یا انتقال غیرقانونی و اعلام اینکه هیچ‌کس در امان نخواهد بود. رژیم صهیونیستی در دور اول جنگ که 48 روز به طول انجامید و به آتش بس هفت روزه منجر شد، بارها به مردم غزه هشدار داد که در صورت عدم خروج از شمال غزه کشته خواهند شد. در دور دوم جنگ این هشدار به مردم جنوب غزه داده شد. صهیونیست ها خواستار بازگشایی گذرگاه رفح و مهاجرت اجباری مردم غزه به مصر شدند. آژانس کمک و اشتغال به آوارگان فلسطینی (UNRWA) اعلام کرد که 1.9 میلیون نفر در نوار غزه مجبور به ترک خانه های خود شده اند. یعنی حدود 85 درصد از ساکنان این منطقه. در همین رابطه مصطفی البرغوثی دبیرکل ابتکار ملی فلسطین گفت: بمباران های جنایتکارانه رژیم صهیونیستی 6 بار برخی از خانواده های شمال غزه را مجبور به نقل مکان به نقاط مختلف کرده است اما مردم غزه تصمیم به ماندن دارند. مصائب و برنامه صهیونیست ها برای پاکسازی قومی که آنها را مجبور به ترک خانه هایشان می کند، زیرا این افراد می دانند که اگر غزه را ترک کنند هرگز اجازه بازگشت ندارند.

11. حمله عمدی به ساختمان های مذهبی، آموزشی، هنری، علمی یا خیریه، آثار تاریخی، بیمارستان ها و مکان هایی که افراد بیمار و مجروح در آن تجمع می کنند.مشروط بر اینکه این نقاط اهداف نظامی نباشد.

۱۲. حملات عمدی به ساختمان ها، تجهیزات، واحدهای پزشکی و وسایل نقلیه و پرسنل با استفاده از آرم های متمایز کنوانسیون ژنو مطابق با قوانین بین المللی. انجام دادن

در جنگ اخیر رژیم صهیونیستی علیه غزه و قبل از آغاز دور دوم جنگ که از اول دسامبر آغاز شد، حداقل 255 مدرسه و حدود 60 مسجد در غزه تخریب شد. “شما مطالعه می کنید آدهانوم قبرسوس” مدیرکل سازمان بهداشت جهانی وی اظهار داشت که از آغاز جنگ تا 11 دسامبر ، رژیم صهیونیستی بیش از 449 حمله علیه مراکز پزشکی در غزه و کرانه باختری انجام داده است. سیستم بهداشتی در نوار غزه در آستانه فروپاشی است و از 36 بیمارستان تنها 14 بیمارستان تا حدی کار می کنند. مدیرکل سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد که تحت تأثیر حملات گسترده به این تأسیسات، توانایی کار بهورزان «غیر ممکن» شده است. در همین حال، وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه نیز اعلام کرد که از آغاز جنگ در نوار غزه در 7 اکتبر، 296 پرسنل پزشکی در حملات نیروهای اشغالگر، اسرائیلی ها و 36 پزشکی، شهید و صدها نفر دیگر زخمی شده اند. کارکنان این بیمارستان مفقود هستند، از جمله دکتر محمد ابوسلمیه، مدیر کل بیمارستان شفا که در شرایط غیرانسانی در اسارت صهیونیست ها به سر می برد. در نتیجه گلوله باران اماکن غیرنظامی و غیرنظامی، 75 خبرنگار و کارمند رسانه در غزه شهید و حدود 80 تن دیگر زخمی شده اند.

13. گرسنگی دادن اجباری غیرنظامیان به عنوان یک تاکتیک نظامی، محروم کردن این افراد از تدارکات حیاتی که برای بقای آنها ضروری است، ایجاد موانعی عمدی برای تحویل محموله های حیاتی که در کنوانسیون های ژنو ضروری تلقی می شوند.

یکی دیگر از مصادیق جنایت جنگی رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه، گرسنگی دادن اجباری مردم این نوار است. از یک سو ، از سال 2007 ، غزه توسط رژیم اشغالگر Quds تحت محاصره قرار گرفته است ، که این سد را به بزرگترین زندان در فضای باز در جهان تبدیل کرده است و از طرف دیگر ، با وجود مقامات و نهادهای بین المللی بارها در مورد یک فاجعه انسانی در غزه در نتیجه جنگ هشدار داده است. آنها اخیراً در مورد این موضوع گزارش و هشدار داده اند ، اما صهیونیست ها از ارسال هرگونه کمک بشردوستانه به غزه جلوگیری می کنند و گذرگاه رافا نیز توسط مصر بسته می شود. به همین دلیل ، مردم غزه علاوه بر بمباران روزانه صهیونیست ها ، شاهد گرسنگی عمدی در نتیجه محاصره گسترده هستند. در این شرایط ، به گفته مدیر اداره آمار سازمان آمار مرکزی فلسطین ، فقر در نوار غزه به 90 ٪ و بیکاری 65 ٪ رسیده است. علاوه بر این ، براساس چندین گزارش منتشر شده ، بخش بزرگی از جمعیت غزه حتی غذای کافی برای یک وعده غذایی ندارند و مادران مجبورند به فرزندان خود غذای خود را برای یک وعده غذایی تهیه کنند تا فرزندانشان زنده بمانند.

نتیجه

پرونده های فوق الذکر و همچنین بسیاری از موارد دیگر به وضوح نشان می دهد که رژیم اشغالگر الوودز مرتکب جنایات جنگی در جنگ علیه غزه شده است. با این حال ، دولت ایالات متحده هنوز معتقد است که رژیم صهیونیستی از خود به طور قانونی دفاع می کند و هرگونه قطعنامه پیشنهادی در شورای امنیت را برای متوقف کردن جنگ وتو می کند. هنوز مشخص است که آیا جلسه امروز دادگاه بین المللی دادگستری در لاهه منجر به محکومیت نسل کشی رژیم صهیونیستی خواهد شد.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=176246

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.