به گزارش گذرش بازار، کانال سوئز تحت تاثیر رویدادهای جاری دریای سرخ قرار گرفته است که ما را به این فکر انداخت که چگونه با افزایش هزینه کشتی ها تا حدودی درآمد را افزایش دهیم، زیرا ایده افزایش یکی از نمایندگان پارلمان مصر گفت: درآمد کانال سوئز با توجه به بحران کنونی در دریای سرخ افزایش یافته است.
کانال سوئز سریع ترین مسیر کشتیرانی بین اروپا و آسیا است و در دهانه شمالی دریای سرخ قرار دارد. حدود 12 درصد تجارت دریایی جهان از این کانال انجام می شود اما پس از جنگ غزه و درگیری بین نیروهای مسلح یمن و کشتی های مرتبط با رژیم صهیونیستی و تهاجم نظامی آمریکا و انگلیس به یمن. ، چندین کشتی مسیر خود را از دریای سرخ تغییر داده و از جنوب آفریقا حرکت می کنند.
احمد سمیر، عضو کمیته امور مالی و اقتصادی مجلس سنای مصر گفت: افزایش هزینه های ترانزیت کشتی در کانال سوئز ناشی از پیامدهایی است که رویدادهای جاری در دریای سرخ بر این کانال گذاشته است. .
اداره کانال سوئز از افزایش 15 درصدی نرخ عبور منظم از طریق آبراه سوئز از 15 ژانویه (25 دسامبر) خبر داده است.
وی در گفت و گو با اسپوتنیک، کانال سوئز را آبراهی بسیار مهم برای اقتصاد مصر دانست و گفت: در شرایطی که کشورش با بحران ارزی مواجه است و بحران دریای سرخ اقتصاد مصر را تحت تاثیر قرار داده است، عوارض عبور از سوئز کانال افزایش یافته است.
این نماینده پارلمان مصر توضیح داد که افزایش برنامه ریزی شده در عوارض کانال سوئز متناسب با شدت تأثیرات بر کانال سوئز نخواهد بود، اما اثرات زیان درآمد ناشی از حوادث دریای سرخ را کاهش می دهد، هرچند که معادل آن نیست. زیان هایی که او در معرض آن بود.
بر اساس گزارش ترافیک کشتیرانی کانال سوئز برای سال مالی منتهی به ژوئن گذشته، تعداد کشتی های تردد شده در مقایسه با سال مالی قبل 17.6 درصد افزایش یافته و به حدود 26 هزار کشتی رسیده است و درآمد کل با افزایش 34.7 درصدی به 9 کشتی رسیده است. 4 دلار در مقایسه با 7 میلیارد دلار در سال گذشته.
اسامه ربیع، رئیس اداره کانال سوئز، گفت: مصر در نظر دارد درآمد حاصل از کانال سوئز را در دوره (2024-2030) به 88.1 میلیارد دلار افزایش دهد. مدت مشابه سال گذشته
وی با اشاره به اینکه در نیمه اول دی ماه شاهد ترانزیت 544 فروند کشتی در مقایسه با 777 فروند کشتی در مدت مشابه سال گذشته بودیم، گفت: این امر موجب کاهش 41 درصدی درآمد شد.