به گزارش خبرگزاری مهر ، با حضور معاون آموزشی، اولین نشست سراسری کارآفرینی و کسب و کار بانوان در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد. این همایش با همکاری دانشگاه تربیت مدرس و موسسه پایش و استناد علمی ISC به منظور ارتقای کارآفرینی در بین زنان و شناسایی چالش ها و فرصت های کسب و کار زنان در ایران برگزار شد.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در سخنانی به تفاوت های کارآفرینان زن و مرد اشاره کرد و گفت: بررسی های جهانی نشان می دهد که در حوزه کارآفرینی، مردان بیشتر بر افزایش ثروت و منابع مالی تمرکز دارند، در حالی که زنان تمایل به افزایش ثروت دارند. انجام دهید. ایجاد و مدیریت کسب و کار برای خود برای تقویت و حفظ خانواده.
وی افزود: این انگیزه ها باید در سیاست های اقتصادی کشور و در حوزه زنان و خانواده لحاظ و لحاظ شود.
بهروز آذر وی همچنین به چالش های پیش روی زنان در مسیر کارآفرینی اشاره کرد و گفت: زنان در ابتدای کار با مشکلاتی از جمله محدودیت دسترسی به منابع مالی و سرمایه اولیه مواجه هستند و اغلب در تامین ضمانت های مالی برای خود مشکل دارند. . -وام های استخدامی معاون رئیس جمهور تاکید کرد: در دولت چهاردهم تلاش می شود دسترسی زنان به منابع مالی برای ایجاد و توسعه شرکت ها تسهیل شود و بسترهای لازم برای رشد مشاغل زنان ایجاد شود.
معاون زنان و خانواده با اشاره به نقش و حضور زنان در عرصه های علمی کشور گفت: در حال حاضر تعداد پذیرش دختر در دانشگاه ها 61 درصد است و بیش از 24 درصد اختراعات دنیا توسط این سازمان ثبت شده است. زنان . وی همچنین از افزایش حضور بانوان در استارت آپ ها خبر داد و افزود: در حال حاضر 12 درصد استارت آپ ها توسط بانوان اداره می شود و هدف ما این است که این رقم را به 30 درصد برسانیم.
معاون رئیس جمهور با اشاره به برنامه های دولت برای حمایت از مشاغل زنان بر اساس قانون برنامه هفتم توسعه کشور گفت: در این قانون توجه به توانمندی های شرکت های نوآور و دانش بنیان بر روی زنان متمرکز شده است. زنان نیمی از سرمایه های انسانی و فکری کشور هستند و باید با رفع موانع ساختاری و فرهنگی از توانمندی های آنان برای رشد و شکوفایی اقتصادی کشور بهره ببریم.