به گزارش بازار، عیسی زارع پور روز یکشنبه 23 آبان ماه 1402 به عنوان یکی از اعضای هیات مدیره صندوق نوآوری و شکوفایی با محمدصادق خیاطیان یزدی رئیس و عضو هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی دیدار و گفتگو کرد. ، و جمعی از اعضای هیات عامل و معاونین صندوق.
وزیر ارتباطات در این جلسه با قدردانی از رویکرد جدید و خلاقانه هیات عامل جدید صندوق نوآوری و شکوفایی که منجر به حمایت بیشتر از شرکت های دانش بنیان شده است، گفت: یکی از جهت گیری های اساسی دولت سیزدهم است. حمایت از بنگاه های دانش بنیان است که در عمل مورد حمایت قرار می گیرد و از طریق تامین مالی صندوق نوآوری و شکوفایی می بینیم که این حمایت و اعطای تسهیلات در دو سال اخیر با توجه به آمار موجود برابر با کل است. . از دو دولت گذشته
وی با بیان اینکه خوب است صندوق نوآوری و شکوفایی با رویکردها و جهت گیری های دولت در حمایت از شرکت های دانش بنیان تطبیق داده است، افزود: طبق اعلام صندوق 30 درصد و بر اساس اعتقاد ما. 50 درصد شرکت های دانش بنیان در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات فعال هستند، خلاقیت، نوآوری و سرمایه انسانی حرف اول را در این حوزه می زند و می تواند خیلی زود ارزش افزوده ایجاد کند.
وزیر ارتباطات با تاکید بر اینکه حمایت از شرکت های دانش بنیان در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات برای ما مهم است، گفت: بر این اساس لازم است سازوکار همکاری ویژه ای بین صندوق نوآوری و پروپرداد و صندوق نوآوری ایجاد شود. وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات حتی اگر بتوان کمیته مشترک دائمی برای بررسی مستمر و دوره ای وضعیت حمایت از بنگاه های دانش بنیان در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات تشکیل داد.
وی افزود: هر دو طرف از توانمندی های خوبی برخوردار هستند و در صورت طراحی سازوکارهای اجرایی قطعا موضوع حمایت از شرکت های دانش بنیان در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات تغییر خواهد کرد، به ویژه اینکه بر اساس برنامه هفتم توسعه بسیاری از وظایفی برای سازمانهای دولتی ایجاد شده است که باید از اطلاعات حداکثر استفاده را بکنند.» داشتن فناوری های مصنوعی و جدید در جهت هوش؛ این وظایف جز با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و شرکت های دانش بنیان محقق نخواهد شد.
زارع پور ادامه داد: بر اساس برنامه هفتم توسعه وزارت ارتباطات موظف به تامین زیرساخت ها در حوزه ارتباطات، در حوزه پردازش و در حوزه تجهیزات شده است. بر این اساس لازم است صندوق نوآوری و شکوفایی نگاه ویژه ای به این حوزه داشته باشد.
وی تصریح کرد: اکنون در چارچوب این تکلیف قانونی، وزارت ارتباطات و فناوری یک پروژه راهبردی و کلیدی فیبر نوری برای منازل و شرکت ها تعریف کرد تا بر اساس برنامه هفتم توسعه، 20 میلیون «اتصال» برای منازل و شرکت ها ایجاد شود. فیبر نوری. خانه ها و مشاغل باید ایجاد شود. این در حالی است که ما ابتدا پیشنهاد 20 میلیونی «پوشش» را در پایان دولت سیزدهم داده بودیم. بنابراین این طرح بازار تولید و اشتغال بزرگی را ایجاد می کند که اگر منابع صندوق نوآوری و شکوفایی در کنار آن قرار گیرد می توان به این طرح سرعت بخشید.
وزیر ارتباطات با ابراز خرسندی از ورود صندوق نوآوری و شکوفایی به موضوع حمایت از شرکت های فضایی گفت: توسعه صنعت فضایی یکی از نیازهای کشور است. ما معتقدیم بخش خصوصی و شرکت های دانش بنیان باید خیلی زودتر وارد این عرصه می شدند زیرا نوآوری و خلاقیت حرف اول را در این زمینه می زند و باید از ظرفیت شرکت های دانش بنیان به این معنا نهایت استفاده را بکنیم.
وی افزود: بر این اساس معتقدیم بین وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و صندوق نوآوری و شکوفایی توانمندی های همکاری زیادی وجود دارد که باید با ایجاد کمیته های کاری مشترک آن توانمندی های بالقوه را ارتقا دهیم.
رئیس هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی نیز در این جلسه گفت: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به عنوان یکی از وزارتخانه های مهم زیرساختی نقش مهمی در توسعه کشور ایفا می کند و بر این اساس ، مقرر شده است که صندوق نوآوری و شکوفایی بازوی وزارت ارتباطات در امور توسعه، فناوری و نوآوری است.
وی با تاکید بر اینکه در این دولت شاهد همگرایی واقعی و عملی دستگاه های دولتی در حوزه حمایت از بنگاه های دانش بنیان هستیم، گفت: همه اعضای دولت از کارگران تمام عیار بنگاه های دانش بنیان هستند که جای خرسندی دارد. ، اما لازم است همگرایی شکل گرفته به یک هم افزایی تبدیل شود تا کار جزیره ای در این امر متوقف شود و از اتلاف منابع و زمان جلوگیری شود.
خیاطیان بیان کرد: این آمادگی در صندوق نوآوری و شکوفایی برای هم افزایی و تجمیع ارائه خدمات به بنگاه های دانش بنیان وجود دارد و معتقدیم باید از ظرفیت های موجود نهایت استفاده را ببریم تا شاهد شکوفایی و شکوفایی دانش باشیم. شرکت های مقر.