افزونه پارسی دیت را نصب کنید Friday, 8 November , 2024
5

ترفند و هشدار اسنپ فود برای پلتفرم های فروش مواد مخدر

  • کد خبر : 166883
ترفند و هشدار اسنپ فود برای پلتفرم های فروش مواد مخدر

به گزارش رکنا، گروه هکری که تابستان امسال تپسی را هک کرده بود نیز شب گذشته مدعی شد اطلاعات چند میلیون کاربر و چند صد میلیون سفارش از اسنپ فود را به دست آورده است. اسنپ ​​فود با تایید این خبر در بیانیه ای اعلام کرد که این گروه هکری قبل از مذاکره با اسنپ […]

به گزارش رکنا، گروه هکری که تابستان امسال تپسی را هک کرده بود نیز شب گذشته مدعی شد اطلاعات چند میلیون کاربر و چند صد میلیون سفارش از اسنپ فود را به دست آورده است. اسنپ ​​فود با تایید این خبر در بیانیه ای اعلام کرد که این گروه هکری قبل از مذاکره با اسنپ فود اطلاعات خود را فروخته است و اسنپ فود تمام تلاش خود را برای جلوگیری از افشای اطلاعات کاربران از طریق مذاکره با این گروه هکری انجام خواهد داد.

این خبر در شرایطی منتشر شده که برخی پلتفرم ها بدون مجوز وارد میدان می شوند فروش اینترنتی دارو. چندیست با برخی دستگاه ها به محل چالش مسئولان بهداشتی تبدیل شده است و یکی از ایرادات اصلی فروش دارو در سکوها، خطر «سوء استفاده از اطلاعات بیماران» است.

لازم به ذکر است که در همین راستا مدتی پیش مصوبه ای برای عرضه دارو وجود داشت. پلتفرم های اینترنتی در کمیته آزادسازی تصویب شد اما با مخالفت سازمان غذا و دارو و اعلام معاون اول رئیس جمهور، این مصوبه در ستاد تنظیم بازار ابطال شد و مقرر شد مسیر صحیحی طی شود.

علاوه بر نگرانی در مورد عرضه داروهای غیرمجاز، بدون شناسایی ردیابی و مواردی مانند امکان آپلود نسخه های جعلی و خارج کردن داروساز از چرخه ارائه خدمات؛ سازمان غذا و دارو تاکید می کند که داده های سلامت بیماران در یک سمت دولتی اطلاعات محرمانه است و نباید به بخش خصوصی سپرده شود. زیرا افراد مغرض می توانند از این داده ها سوء استفاده کنند و حتی آن را بفروشند. البته این سازمان پیش از این به ایسنا اعلام کرده بود که تخلفاتی در این زمینه صورت گرفته و مستندات آن موجود است.

به طور کلی سازمان غذا و دارو تاکید می کند که پلتفرم ها تنها در حوزه «حمل و نقل» و نه «فروش» دارو می توانند در صورت رعایت استانداردها و الزامات این سازمان فعالیت کنند. این سازمان همچنین تاکید کرد که این قوانین و الزامات در حال تدوین است و به زودی نهایی می شود.

در همین راستا دکتر سجاد اسماعیلی، سخنگوی سازمان غذا و دارو با تاکید بر اینکه قبل از اقتصاد دیجیتال، سلامت مردم را مد نظر داریم و اصل رازداری در درمان بیماران را حفظ می کنیم و از این موضوع ابایی نداریم. حادثه هک اسنپ فود می گوید: سازمان غذا و دارو دقیقاً چرا پزشکی به اطلاعات بیمار اهمیت می دهد; بار دیگر تاکید می کنیم که امنیت داده ها و اطلاعات بیمار باید بر اساس الزامات حفاظتی موجود توسط دولت تامین و نظارت شود.

همچنین تاکید می کند که “به دلیل حفظ اصل محرمانه بودن در درمان بیماران، بخش خصوصی نباید در مدیریت اطلاعات سلامت بیماران مشارکت داشته باشد.”

وی با بیان اینکه در بسترهای اینترنتی که وارد تحویل دارو در منزل می شوند، باید شرایط چارچوب مربوطه رعایت شود، گفت: وی به ایسنا می‌گوید: بارها گفته‌ایم و باز هم اعلام می‌کنیم که برای ورود پلتفرم‌ها به تحویل دارو در منزل، حفظ و صیانت از اطلاعات بیمار ضروری است، بیمار این امکان را دارد که درخواست خود را براساس کد نسخه الکترونیکی ثبت کند. در این سیستم، مراکزی که تولیدکنندگان محصول را عرضه می کنند، اطلاعات مربوط به شرکت سازنده را در اختیار بیمار قرار می دهند و بیمار می تواند داده ها را در سیستم یکپارچه مشاهده کند و انتخاب کند که از کدام مرکز خدمات دریافت کند.

اسماعیلی همچنین به اقدامات انجام شده برای تدوین دستورالعمل ورود پلت فرم ها به تحویل دارو در منزل اشاره کرد و گفت: این دستورالعمل تا پایان سال نهایی می شود. و می افزاید: اگر پاتلفرم بخواهد در «حمل و نقل» داروها دخالت کند، از این نظر باید جزء قرارداد با داروخانه قرار گیرد و محصول را با استاندارد و جعبه مشخص به صورت شفاف و واضح دریافت کند و به بیمار تحویل دهد. در این زمینه به هر گونه اعتراض پاسخ دهید. باش./ایسنا

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=166883

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.