به گزارش خبرنگار مهر ، با سوت آغاز رقابت های لیگ بیست و سوم، خریدهای پر زرق و برق تراکتورسازی تبریز بار دیگر آنها را به عنوان مدعی قهرمانی معرفی کرد، اما شروع ضعیف تیم تبریزی با شکست مقابل سپاهان اصفهان و پرسپولیس و پس از آن حذف در پلی آف لیگ قهرمانان آسیا نشان داد که تراکتور هنوز با روزهای خوب خود فاصله دارد.
پاکو خامز سرمربی اسپانیایی تراکتورسازی تبریز تحت فشار انتقادات هواداران پرشمار تیمش قرار گرفت تا به زودی درهای جانبی خریدهای تابستانی این تیم و جریان خرید در این باشگاه خصوصی باز شود.
قراردادهای میلیاردی بدون تایید سرمربی!
جامز با دیدن فشار هواداران تراکتور بر این تیم قهرمانی، خیلی سریع به روند نقل و انتقالات باشگاه در تابستان سال گذشته واکنش نشان داد. وی مدعی شد که جذب بازیکنانی چون شجاع خلیل زاده، عارف آقاسی، سیامک نعمتی، امیرحسین حسین زاده، عارف رستمی، مهدی شیری، محمد نادری و … را نادیده می گیرد.
سرمربی اسپانیایی تراکتورسازی روند جذب بازیکن را یک مشکل درون باشگاهی خواند و از دخالت در جذب بازیکنان مورد نظر خود خودداری کرد.
سفر دلال پرحاشیه به رختکن
همین جملات کافی بود تا حضور یکی از دونده های فوتبال که سابقه تحریم از سوی کمیته انضباطی را در کارنامه دارد، مورد تقبیح محافل شهر تبریز و هواداران تراکتور قرار گیرد. حضور پررنگ این فرد در کنار مالک باشگاه و همچنین برخی از بازیکنان جدید تراکتورسازی دامنه شایعه حضور فعال او در این تیم را افزایش داد تا با شعارهای خود در سکوهای این تیم جلوی اعتراض هواداران تراکتورسازی را بگیرد. بازی های خانگی
اما هیچ گاه مشخص نشده است که آیا این فرد در بازار نقل و انتقالات تاثیر بسزایی در تصمیمات باشگاه داشته است یا اینکه فقط با محمدرضا زنوزی مالک باشگاه و بازیکنان این تیم به عنوان یکی از افراد نزدیک به او ارتباط دارد. .
یک دستبند شجاع
شجاع خلیل زاده بدون شک یکی از پرطرفدارترین خریدهای تراکتورسازی در تابستان بود. به محض حضور در تیم تبریزی بازوبند کاپیتانی را بر بازو بست اما عملکرد نامطلوب او و سایر مدافعان تراکتورسازی خیلی زود باعث انتقاد آنها شد. خلیل زاده در جریان شکست های تراکتورسازی در ورزشگاه یادگار امام تبریز بارها خواستار اتحاد بین هواداران و بازیکنان این تیم شد اما عده کمی حرف های او را باور کردند و به همین دلیل او به انتقاد از بازوبند این بازیکن غیربومی در اولین فصل حضورش در تراکتور پرداخت.
جدایی خمز
پس از روند سینوسی با تراکتور، پاکو خمز سرانجام در 25 آوریل 1403 تصمیم به ترک تراکتور گرفت و دلیل جدایی خود از تراکتور را مشکلات خانوادگی عنوان کرد اما پذیرش استعفای او در یک روز توسط مدیران تراکتور نشان از اختلاف نظر با تراکتور داشت. سرمربی اسپانیایی که در فصل بیست و سوم نتوانست انتظارات را برآورده کند.
انتخاب مربی موقت بدون نام بردن از سرمربی
پس از جدایی خمز، مدیران باشگاه تراکتورسازی به سراغ یحیی گل محمدی رفتند تا مدیریت تراکتورسازی را در ادامه فصل بر عهده بگیرند، اما مقدمات حضور او در این تیم فراهم نشد و حمید مطهری به عنوان سرمربی موقت انتخاب شد. علیرغم نتایج قابل قبول در هفته های اخیر لیگ برتر، مطهری اعتراض هواداران به خود و بازیکنانش را برای حذف مسابقات جام حذفی شنید، بنابراین کار محمدرضا زنوزی از مدیریت باشگاه کنار گذاشته شد.
تصمیم احساسی یا جدی برای فروش تراکتور.
توهین تعداد معدودی از هواداران تراکتورسازی به زنوزی مالک این باشگاه در پی حذف این تیم از رقابت های حذفی جام حذفی باعث شد تا مرد ثروتمند این تیم را محروم کرده و فروش باشگاه را اعلام کند اما هیچ خریداری وارد عمل نشد. ما مشتاقانه منتظر اعلام فروش باشگاه هستیم. هیئت فوتبال استان آذربایجان شرقی باید گزارش دهد اما هنوز خبر جدیدی از این باشگاه و نحوه ادامه فعالیت آن منتشر نشده است. حال باید دید زنوزی بار دیگر تصمیمی احساسی برای تیم قدیمی و ریشه دار تبریز گرفته است یا با توهین معدود هواداران تراکتورسازی که متاثر از باخت این تیم شده بودند، تراکتور را جدی می فروشد.
تیمی که فصل را با تمام فراز و نشیب هایش با 54 امتیاز به پایان رساند تا در رده چهارم جدول قرار گیرد.