افزونه پارسی دیت را نصب کنید Sunday, 24 November , 2024
4

تراکتورسازی برای ساخت یک خط مونتاژ در زیمبابوه آماده می شود

  • کد خبر : 26764
تراکتورسازی برای ساخت یک خط مونتاژ در زیمبابوه آماده می شود

به گزارش بازار، همزمان با سفر رئیس جمهور به سه کشور آفریقایی کنیا، اوگاندا و زیمبابوه، هیاتی از گروه تراکتورسازی ایران برای مذاکره و انجام اقدامات لازم برای امضای تفاهم نامه روسای جمهور عازم شد. از ایران و این کشورها برای انجام مبادلات صنعتی و اقتصادی در حوزه تراکتورسازی در زیمبابوه حضور دارند. مدیرعامل گروه […]

به گزارش بازار، همزمان با سفر رئیس جمهور به سه کشور آفریقایی کنیا، اوگاندا و زیمبابوه، هیاتی از گروه تراکتورسازی ایران برای مذاکره و انجام اقدامات لازم برای امضای تفاهم نامه روسای جمهور عازم شد. از ایران و این کشورها برای انجام مبادلات صنعتی و اقتصادی در حوزه تراکتورسازی در زیمبابوه حضور دارند.

مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران در این خصوص گفت: هیئتی متشکل از مدیران بخش صادرات گروه صنعتی تراکتورسازی ایران برای تهیه و تنظیم متن مشترک در قالب تفاهم نامه ای به زیمبابوه اعزام شده است. روسای جمهور جانبی و مثبت و با حضور نمایندگان وزارت امور خارجه، وزارت صنایع کشورهایی که ساخته شده و ادامه دارد.

مصطفی وحیدزاده افزود: طرف زیمبابوه بر انتقال فناوری و راه اندازی خط تولید تاکید بیشتری دارد و گروه صنعت تراکتورسازی ایران نیز آمادگی کامل خود را برای تحقق این امر اعلام می کند، اما تحقق این اصل منوط به همکاری و تصمیم گیری از سوی طرف آفریقایی است. . سرمایه گذاری های لازم

وی افزود: در مذاکرات طرف ایرانی و آفریقایی، تامین حداقل 200 نوع تراکتور توسط ایران تراکتورسازی برای سال اول، سپس خط تولید و ایجاد مرکز در منطقه به منظور تامین تراکتورهایی که همه به آن نیاز دارند کشورهای این منطقه طی روز گذشته مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و در این گفت وگوها دو طرف راهکارهایی را برای رفع موانع موجود از جمله بحث مالی و مبادلات ارزی برای پاسخگویی به این مطالبات پیشنهاد کردند.

استقبال کشاورزان آفریقایی از تراکتورهای ایرانی

وحید زاده با اشاره به سابقه طولانی فعالیت چند ساله اخیر این گروه تحت مدیریت خود با زیمبابوه، اوگاندا و کنیا گفت: خوشبختانه با توجه به نگرش مثبت و استقبالی که کشاورزان این مناطق نسبت به تولید فناوری تراکتور دارند، حضور موفقی در این زمینه وجود دارد. در این کشور و حتی تبدیل این کشور به عنوان مرکز و پایگاه صادرات به سایر کشورهای آفریقایی و همسایگان زیمبابوه و به این مزایا، عضویت زیمبابوه در اتحادیه اقتصادی شرق آفریقا و عدم وجود تعرفه های بین کشورهای عضو این اتحادیه.

عضو هیات مدیره گروه صنعتی تراکتورسازی در پایان و در پاسخ به سوال خبرنگار ما مبنی بر پیش بینی خود از سود اقتصادی ناشی از ایجاد و تحقق این تفاهم نامه گفت: قطعا درآمدهای ارزی ناشی از برقراری روابط اقتصادی بین ایران و کشورهای آفریقایی برای ایران عزیزمان به ویژه در حوزه تراکتورسازی که امروزه به عنوان سفیر صنعت ایران شناخته می شود، قابل توجه خواهد بود.

وی حتی اذعان داشت: سود و سود ارزی حاصل از صادرات تراکتور به کشورهای آفریقایی بیشتر از سایر کشورهای جهان از جمله کشورهای آسیایی و آمریکایی است.

گفتنی است گروه صنعتی تراکتورسازی ایران در حال حاضر به بیش از 25 کشور جهان صادرات داشته و در سال گذشته بیش از 44 میلیون دلار ارز از محل صادرات این گروه برای کشور عاید کشور شده است.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=26764

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.