افزونه پارسی دیت را نصب کنید Friday, 8 November , 2024
3

تبادل دو میلیون تن محصول خشک با کشتی با کشورهای مرزی خزر

  • کد خبر : 228729
تبادل دو میلیون تن محصول خشک با کشتی با کشورهای مرزی خزر

به گزارش بازار، محمدرضا مدرس خیابانی در نشست هم اندیشی توسعه دریامحور در دریای خزر با بیان اینکه گروه کشتیرانی به عنوان یک گروه حمل و نقل غیردولتی به دنبال هم افزایی برای افزایش مبادلات تجاری کشور است، گفت: در از این نظر باید با اتاق‌های بازرگانی و کمیسیون‌های مشترک اقتصادی که در تلاش برای […]

به گزارش بازار، محمدرضا مدرس خیابانی در نشست هم اندیشی توسعه دریامحور در دریای خزر با بیان اینکه گروه کشتیرانی به عنوان یک گروه حمل و نقل غیردولتی به دنبال هم افزایی برای افزایش مبادلات تجاری کشور است، گفت: در از این نظر باید با اتاق‌های بازرگانی و کمیسیون‌های مشترک اقتصادی که در تلاش برای یافتن و اجرای راهکارهای ممکن برای ارتقای صادرات هستند، همفکری و همکاری کنیم.

وی اظهار داشت که نمی توان انتظار داشت که یک طرف در تجارت بازنده و از طرف دیگر برنده باشد. وی تاکید کرد: تجارتی که بدون پیروزی طرفین ادامه دارد قطعا ادامه نخواهد داشت، ضمن اینکه گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران تمام تلاش خود را برای حفظ منافع شرکای تجاری خود در حوزه حمل و نقل دریایی انجام خواهد داد.

مدرس خبانی هدف از برگزاری این نشست اندیشکده را دیدار هر چه بیشتر بازرگانان در راستای ارتقای خدمات حمل و نقل کالا در حوزه دریایی دانست و خاطرنشان کرد: با توجه به توانمندی های ایجاد شده در شرکت کشتیرانی دریای خزر تلاش می شود. برای افزایش ارائه خدمات به صادرکنندگان در شمال کشور باید تدابیری اتخاذ شود. در حال حاضر 280 کانتینر با ظرفیت 560 TEU و کانتینر ریفر برای حمل محموله های صادراتی از منطقه دریای خزر به کشورهای ساحلی دریای خزر در اختیار شرکت کشتیرانی دریای خزر قرار گرفته است.

وی با تاکید بر اینکه زیرساخت های بندری بنادر شمال کشور نسبت به بنادر سایر کشورهای حاشیه دریای خزر بسیار مناسب است، تصریح کرد: استانداردها در بنادر شمال کشور بسیار بالاتر از استانداردهای کشور است. بنادر سایر کشورهای حاشیه دریای خزر.

مدیرکل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران افزود: گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و شرکت های تابعه آن از جمله کشتیرانی دریای خزر به عنوان یک شرکت بازرگانی خود را در کنار تولیدکنندگان، صادرکنندگان و واردکنندگان می دانند و سعی می کنند با آنها همفکری کنند. در راستای بهبود اقتصادی کشور.

وی ادامه داد: جلب نظر تولیدکنندگان و بازرگانان و همچنین تقویت فرهنگ صادرات از طریق استفاده از حمل و نقل دریایی و ایجاد شرکت های لجستیکی که بتوانند 100 درصد کار حمل و نقل را بر عهده بگیرند از نکات حائز اهمیت است.

مدرس خبانی قیمت خدمات حمل و نقل دریایی را حدود 40 درصد ارزانتر از خدمات جاده ای دانست و خاطرنشان کرد: زمان حمل و نقل در دریای خزر کمی بیشتر از حمل و نقل جاده ای است و ربطی به بزرگراه ندارد. ; اما باید در نظر داشت که آیا محموله در بندر مقصد به موقع به دست مشتری می رسد یا خیر؟ بنابراین شاید لازم باشد روسای اتاق های بازرگانی و بازرگانان روابط خود را با طرف های تجاری کشورهای مقصد تقویت کنند تا مشکلات برخی بنادر کشورهای حاشیه دریای خزر با سرعت بیشتری حل شود.

وی در ادامه بیان کرد: کشتیرانی دریای خزر امسال حدود دو میلیون تن کالای خشک به کشورهای مرزی خزر صادر و وارد کرده و با مشکلی مواجه نشده است. اما در زمینه ظروف و فرآورده های یخچالی با مشکلاتی مواجه هستیم که باید در این زمینه چاره اندیشی شود.

مدیرعامل گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران درباره کشتی‌های رورو نیز گفت: کشتی‌های رورو اگرچه کالا را در سه چهار روز به مقصد می‌رسانند؛ با این حال، آنها در بنادر مقصد با مشکلاتی مواجه هستند، بنابراین ممکن است حمل و نقل محموله با کشتی های رو در رو برای تاجران جذاب نباشد.

وی افزود: اگر فرهنگ حمل و نقل محموله های صادراتی به صورت کانتینری در بنادر شمال برقرار شود، عملا بسیاری از مشکلات حل می شود.

مدرس خیابانی با بیان اینکه بخشی از زنجیره حمل و نقل کالاهای صادراتی تحت کنترل کشتیرانی دریای خزر است، تصریح کرد: سایر مشکلات موجود در زنجیره حمل و نقل باید با کمک متقابل برطرف شود. بنابراین اگر کانتینر حمل و نقل به بندر مقصد برسد، کالای داخل آن کانتینر نیز به سرعت به مقصد نهایی می رسد.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=228729

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.