مهدی هدایت، مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: برنامه تامین مسکن در شهر تهران مبتنی بر سیاست های بازآفرینی شهری و تعامل مکمل است که از یک سو نیروی محرکه مسکن به کار گرفته می شود. اراضی و مناطق ناکارآمد را احیا کند و از سوی دیگر مساحت مورد نیاز برای تامین مسکن در شهری مانند تهران که زمین چندانی در اختیار ندارد تامین شود.
وی تصریح کرد: در برنامه تامین مسکن شهر تهران، اراضی و مناطق بلااستفاده و ناکارآمد که بعضاً از مکان های شهری بی دفاع محسوب می شوند و در معرض آسیب های مختلف به حساب می آیند، اگرچه ارزش افزوده و تولید ثروت دارند، به عرصه ای برای زندگی و توسعه آینده شهر تبدیل می شوند. . .
هدایت در ادامه با بیان اینکه ایجاد انسجام اجتماعی در بین ساکنین در حال پیگیری است، تصریح کرد: استفاده از روش های صنعتی ساختمانی برای ایجاد امید لازم برای شهروندان با پیشرفت مناسب پروژه ها اجتناب ناپذیر بود.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه برای اولین بار است که شهرداری با توجه به مسئولیت اجتماعی وارد عرصه مسکن می شود و از ابتدا توانسته چنین ظرفیت مهمی را بسیج کند، خاطرنشان کرد: این اقدام تهران را به شهرداری مانند شهرداری تبدیل می کند. شهرداری ها، شهرهای مهم جهان به یکی از بازیگران و قهرمانان مهم در بخش مسکن تبدیل می شوند. موضوعی که می توان از آن به عنوان یک تحول تاریخی در شهرداری پایتخت یاد کرد. اتخاذ رویکرد توسعه داخلی و بازآفرینی شهری در تامین مسکن می تواند به شکاف تاریخی بین برنامه های ملی تامین مسکن و رویکرد احیای شهر که عموماً جریان های واگرا و رقیب تلقی می شوند پایان دهد.
ادامه: سازمان نوسازی با تولیوم در حوزه مسکن نیز توانسته به مسئولیت تاریخی خود در نوسازی شهری عمل کند. زیرا ایجاد بافت های فرسوده همواره نتیجه شکست در برنامه های تامین مسکن بوده است. بنابراین هدایت تولید مسکن به حوزه بازآفرینی شهری نقطه عطفی در فرآیند نوسازی شهری محسوب می شود.