به گزارش بازار، اصغر آهنی ها نماینده کارفرمایان در شورای عالی کار و عضو هیات مدیره کنفدراسیون عالی انجمن های کارفرمایی کشور با اشاره به قانونی بودن اجرای دستمزد منطقه ای گفت: این بحث در سال جاری مطرح شده است. قانون. در قانون آمده است که «دستمزد مناطق مختلف» و «دستمزد صنایع مختلف» باید تعیین شود. این موضوع سال هاست که در گروه های کارشناسی شورای عالی کار مورد بررسی و بحث قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه اعضای شورای عالی هیچ اعتراضی به اجرای حقوق منطقه ای ندارند افزود: دغدغه و موضوع اصلی نحوه اجرای قانون است. یعنی نمی خواهیم حقوق منطقه ای به گونه ای اجرا شود که آثار منفی داشته باشد.
آهنی گفت: بیست سال است که اجرای این قسمت از قانون مغفول مانده است. گروه کارفرمایان سال گذشته تحقیقات زیادی انجام دادند. امسال در شورای عالی کار شاهد فعالیت وزارت اقتصاد در این زمینه بودیم.
نماینده کارفرمایان در شورای عالی کار با بیان اینکه یکی از اختلافات ما با دولت به موضوع حق مسکن برمی گردد، ادامه داد: بر اساس اصل 31 قانون اساسی، مسکن بر عهده دولت است. بنابراین مسکن را نباید با رزق و روزی و حقوق اشتباه گرفت.
وی بیان کرد: حقوق از نظر کارفرمایان باید بتواند حمایت ماهانه کارگران را تضمین کند و مسکن بر عهده دولت است که باید تامین مسکن را بر عهده بگیرد.
آهنی با بیان اینکه نیروی انسانی برای کارفرما مهم است، افزود: کارگر و کارفرما در کنار هم تولید را پیش می برند. بنابراین در هر تصمیمی باید منافع مشترک در نظر گرفته شود; نکته ای که می خواهم بر آن تاکید کنم این است که قطبی شدن فضای روابط کار و نگاه دوقطبی اساساً اشتباه است. کارگر و کارفرما با هم هستند نه در مقابل هم. ما به جای تقابل به همکاری اعتقاد داریم.
وی با بیان اینکه احتمالاً حقوق منطقه ای را در چند استان به صورت پایلوت اجرا خواهیم کرد، گفت: در بررسی ها و جلسات کارشناسی به دنبال رفع مشکلات و چالش ها هستیم. حقوق منطقه ای به صورت آزمایشی در چند استان کشور و یا در سطح کشور اجرا و اجرا می شود، اما باز هم تاکید می کنم که لازمه این امر این است که داده های تصمیم گیری به طور صحیح و کامل بررسی و تهیه شود. نمایندگان سه گروه و نتیجه قابل قبول است، برویم آنجا