به گزارش رکنا به نقل از وزارت علوم، حسین سیمایی بعدازظهر چهارشنبه در نشست دبیران شورای نظارت استان در اتاق جلسات شهدای علمی این وزارتخانه، با بیان اینکه نظارت و ارزیابی دانشگاه ها و بالاتر از سطح استان انجام می شود، گفت: موسسات آموزش و پرورش باید به صورت تخصصی و بر اساس شاخص های علمی پیش بروند. در تهیه گزارش ها باید اصل بی طرفی و انصاف رعایت شود.
وزیر علوم وی گفت: گزارش های هیأت های نظارت آموزش عالی باید به گونه ای نوشته شود که مبنای تصمیم گیری های مهم آموزش عالی در شورای توسعه و برنامه ریزی قرار گیرد. در دوره جدید مرکز نظارت و ارزیابی را تقویت خواهیم کرد.
سیمایی گفت: فعالیت همکاران خود در مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم را مهم و قابل اعتماد می دانیم. در خصوص انتصاب روسای دانشگاه ها جویای عملکرد چند تن از روسای این مرکز شدیم.
وی تاکید کرد: تلاش داریم با گفت وگو و تعامل همه زیرنظام های آموزش عالی را زیر چتر نظارت و ارزشیابی قرار دهیم. زیرا انتظار جامعه این است که کیفیت در سراسر آموزش عالی و دانشگاهی حاکم باشد و تحقیقات در سطح استاندارد و مطلوبی در اختیار دانشجویان قرار گیرد.
وزیر علوم بخشی از ارتقای کیفیت آموزش عالی را به روز رسانی امکانات دانشگاه از جمله زیرساخت های آموزشی و پژوهشی، آزمایشگاه ها و کارگاه ها دانست و افزایش بودجه آموزش عالی به چهار درصد تولید ناخالص ملی را انتظار همگان دانست. دانشگاهیان دولتمردان و سیاستمداران کشور.
سیمایی گفت: در وزارت علوم تلاش می کنیم به اقتدار علمی در دنیا برسیم و مشکلات آموزش عالی را حل کنیم. ایجاد جدول اقتصاد آموزش عالی با حضور اقتصاددانان و مدیران سابق آموزش عالی یکی از این اقدامات است.
وزیر علوم تصریح کرد: در حوزه اسکان اساتید و کارکنان در حال طراحی و تدوین طرح های جدید هستیم تا دانشگاهیان با دغدغه کمتری در سنگر پیشرفت علمی و فناوری کشور خدمت کنند.
نشست دبیران هیأت های نظارت و ارزیابی استان ها به مدت دو روز در محل ستاد وزارت علوم تشکیل شد و موضوعات مورد بحث مبنای اقدامات مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم خواهد بود. علم.