افزونه پارسی دیت را نصب کنید Tuesday, 19 November , 2024
2

تاثیر این میوه در بهبود سلامت و طول عمر.

  • کد خبر : 110883
تاثیر این میوه در بهبود سلامت و طول عمر.

آفتاب نیوز: به نقل از فرادید از sci.news; جان پزوتو، محقق دانشگاه وسترن نیوانگلند، می گوید: همه ما این ضرب المثل معروف را شنیده ایم که می گوید شما همان چیزی هستید که می خورید. در صحت این گفته شکی نیست، زیرا این غذاست که ما را از مرحله جنینی به بزرگسالی می برد». “اما […]

آفتاب نیوز:

به نقل از فرادید از sci.news; جان پزوتو، محقق دانشگاه وسترن نیوانگلند، می گوید: همه ما این ضرب المثل معروف را شنیده ایم که می گوید شما همان چیزی هستید که می خورید. در صحت این گفته شکی نیست، زیرا این غذاست که ما را از مرحله جنینی به بزرگسالی می برد».

“اما مطالعات جدید بعد کاملاً جدیدی به این نقل قول قدیمی اضافه می کند. طبق تحقیقات ما، غذا می تواند بیان ژنتیکی ما را تغییر دهد. این یک یافته شگفت انگیز است.”

در اولین مطالعه که نتایج آن در مجله Foods منتشر شد، دکتر پزوتو و همکارانش دریافتند که افزودن طولانی‌مدت انگور به رژیم غذایی موش‌ها منجر به شکل‌گیری الگوهای منحصربه‌فرد بیان ژن، کاهش کبد چرب، و طول عمر بیشتر در حیواناتی که از رژیم غذایی غربی پرچرب تغذیه می شوند.

این تغییر در بیان ژن چه تأثیری دارد؟ کبد چرب که تقریباً 25 درصد از جمعیت جهان را تحت تأثیر قرار می دهد و در نهایت منجر به عوارض ناخوشایندی مانند سرطان کبد می شود، با این تغییر قابل تأخیر یا پیشگیری است. ژن های مسئول کبد چرب هستند. به طور مفیدی با مصرف انگور تغییر می کند.

در مطالعه دوم که در مجله Food and Function منتشر شد، نه تنها بیان ژن، بلکه متابولیسم نیز تغییر کرد.

علاوه بر ژن های مرتبط با کبد چرب، محققان به سطوح بالاتری از ژن های آنتی اکسیدانی در رژیم های غذایی حاوی مکمل های انگور اشاره کردند.

دکتر پزوتو می‌گوید: “بسیاری از مردم به مصرف مکمل‌های غذایی فکر می‌کنند که ظاهراً فعالیت آنتی‌اکسیدانی بالایی دارند. اما در واقعیت، ممکن است آنتی‌اکسیدان‌های کافی برای ایجاد تفاوت مصرف نکنید. اگر سطح بیان ژن آنتی‌اکسیدانی را تغییر دهید، همانطور که ما مشاهده شده هنگام افزودن انگور به رژیم غذایی، نتیجه یک واکنش کاتالیزوری است که تأثیر زیادی دارد.”

اثر قابل توجه دیگر توانایی انگور برای افزایش طول عمر موش هایی بود که از رژیم غذایی غربی پرچرب تغذیه می شدند. الگوی رژیم غذایی پرچرب غربی به عنوان مستعد ابتلا به چاقی، دیابت، بیماری های قلبی عروقی، سرطان، بیماری های خودایمنی و آلزایمر شناخته شده است.

افزودن انگور به رژیم غذایی تاثیری بر میزان مصرف یا وزن بدن نداشت، اما مرگ و میر را به تاخیر انداخت. به گفته دکتر پزوتو: “اگرچه مقایسه طول عمر موش ها با انسان ها پشتوانه علمی دقیقی ندارد، بهترین فرضی که می توانیم بکنیم این است که تغییرات مشاهده شده در مطالعه ما در موش ها می تواند با اضافه شدن 4 به 5 مطابقت داشته باشد. البته این نتیجه گیری دقیق نیست، اما واضح است که افزودن انگور به رژیم غذایی تنها بیان ژن را در کبد تغییر نمی دهد.

در مطالعه سوم منتشر شده در مجله آنتی اکسیدان ها، محققان دریافتند که خوردن انگور بیان ژن در مغز را نیز تغییر می دهد.

علاوه بر این، مصرف انگور تأثیر مثبتی بر رفتار و شناختی دارد که با رژیم غذایی پرچرب مختل می شود، به این معنا که تغییر در بیان ژن منجر به این واکنش مفید می شود.

“برای رسیدن به نتایج قطعی، باید مطالعات بیشتری انجام شود، اما آنچه قابل توجه است این است که مصرف روزانه انگور اثر محافظتی بر متابولیسم مغز دارد. شاید تاکنون تغییر در بیان ژنتیکی دلیل این تاثیر تلقی شود.”

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=110883

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.