افزونه پارسی دیت را نصب کنید Sunday, 10 November , 2024
2

به زودی بحرانی در قلب سیستم تامین اجتماعی / تامین اجتماعی و درآمد بازنشستگی به وجود می آید که از نرخ تعادلی فراتر می رود.

  • کد خبر : 128101
به زودی بحرانی در قلب سیستم تامین اجتماعی / تامین اجتماعی و درآمد بازنشستگی به وجود می آید که از نرخ تعادلی فراتر می رود.

به گزارش خبرنگار اجتماعی رکنامسئولان باید این روزها توجه بیشتری به جمعیت سالخورده ایران داشته باشند. به گفته محمد شریفی مقدم، دبیر کل خانه سالمندان، 9 میلیون نفر از جمعیت کشور وارد مرحله سالمندی شده اند و در سال های آینده این رقم به 30 درصد جمعیت یعنی 27 میلیون نفر خواهد رسید. در چنین […]

به گزارش خبرنگار اجتماعی رکنامسئولان باید این روزها توجه بیشتری به جمعیت سالخورده ایران داشته باشند. به گفته محمد شریفی مقدم، دبیر کل خانه سالمندان، 9 میلیون نفر از جمعیت کشور وارد مرحله سالمندی شده اند و در سال های آینده این رقم به 30 درصد جمعیت یعنی 27 میلیون نفر خواهد رسید.

در چنین شرایطی سازمان تامین اجتماعی در تضمین حقوق کارگری مشکل جدی دارد. بازنشسته با مشکلاتی مواجه خواهد شد که ممکن است عواقب ناخوشایندی برای این سازمان و جمعیت بازنشسته سالمند داشته باشد.

در همین رابطه احسان سهرابی، فعال صنفی در گفت و گو با رکنا وی گفت: امروز سازمان تامین اجتماعی با حدود 140 هزار نفر و پوشش 45 میلیون نفری 53 درصد جامعه را تحت پوشش دارد. به گفته مدیران مجموعه شستا به تنهایی ۶ درصد هزینه ها را پوشش می دهد.

وی تاکید کرد: مهمترین ناکارآمدی این سازمان مربوط به عدم تعادل منابع و مصارف است; مسئولان برای بهانه جویی عوامل و دلایلی را که خارج از حیطه مدیریت سازمان تامین اجتماعی است، مقصر می دانند. در چنین شرایطی تغییری را در ارائه خدمات به بیمه شده تحمیل می کنند.

به عنوان مثال، بازنشستگی پیش از موعد که ریاست بهانه‌های سازمان‌های تامین اجتماعی را بر عهده دارد، بارها به کمیسیون‌های موثر تحت عناوین مختلف خطاب می‌شود. علاوه بر این، مسئولان تامین اجتماعی پیگیر مطالبات اتاق های بازرگانی هستند و صدای اتاق بازرگانی شهرستان کوچک را می شنوند. اما نه صدای کارگران!

احسان سهرابی افزود: قانون اعاده به خدمت و مهاجرت مدیران بازنشسته دولتی و غیردولتی به بخش خصوصی و ناتوانی دولت در برآوردن مطالبات آنان از میهمانان ناخوانده تورم دلیل دیگری است. امروز مسئولان تامین اجتماعی به دنبال تغییر نوع خدمات هستند و مشکلات را آسیب شناسی نمی کنند. احتمالاً نمی‌توان نقش مدیرانی را که در دوره‌های مختلف سیاسی فعالیت می‌کنند و هر دو دستشان به صندلی‌هایشان چسبیده است، نادیده گرفت و در هر دو جبهه حتی به تشکل‌های صنفی که اعلام می‌کنند ظاهراً نقش شریک را ایفا کرده‌اند، امتیاز می‌دهند. این دسته از مدیران بر نقش خود در افکار عمومی و شبکه های مجازی برای بقای خود تاکید دارند. اما نتیجه این پدیده ها زمانی شکل می گیرد که مدیران عملکرد نسبتاً صحیحی داشته باشند. در رسانه ها از عوامل زیان آور صندوق صحبت می کنند، اما نوع مدیریتی که در این چالش نقشی ندارد پنهان می کنند که البته دور از انصاف است. ایجاد سازمان مدیر عامل، اعضای هیئت مدیره و هیئت مدیره سازمان است.

احسان سهرابی با اشاره به اینکه کارگران بر این باورند که بر اساس منافع ملی، هرگونه تغییر قوانین و اصلاح روند قانونی باید در جهت بهبود وضعیت موجود باشد، گفت: با چنین تغییراتی، سرنوشت آینده کارگران و بیمه شدگان تحت الشعاع قرار خواهد گرفت. . در دولت گذشته طرح های پارامتریک صندوق تامین اجتماعی باعث استرس کارگران شد و امروز در متن پیشنهادی برنامه هفتم توسعه تنها راه برون رفت از چالش های احتمالی افزایش سن و سنوات بازنشستگی در دولت است. که به امضای کمیسیون تلفیق شورای اسلامی نیز رسیده است.

وام ازدواج برای برون رفت از بحران سالمندی کافی نیست

وی تاکید کرد: این روزها با الحاق نرخ سالمندی و افزایش آن، قرار است تعداد بیمه شدگان افزایش یابد. امید به زندگی ، باعث افزایش طول خدمت و همچنین افزایش پرداخت بیشتر می شود. تاخیر در ازدواج و از عمومیتش کم کن، زیاد کن طلاق افزایش دختران مجرد و غیر شاغل و … از جمله عوامل فشار بر صندوق های بازنشستگی است. اما آیا این تنها یکی است؟ وام ازدواج یا بسته حمایتی جوانان برای برون رفت از بحران سالمندی و بحرانی که برای سازمان تامین اجتماعی پیش خواهد آمد کافی است؟

به ازای هر فردی که برای دریافت خدمات تامین اجتماعی وارد سامانه می شود، یک نفر بازنشسته می شود

احسان سهرابی در ادامه گفت: با توجه به کاهش جمعیت در بازه سنی جوان برای کار و ورود صندوق ها، تغییرات عدم تناسب هزینه با درآمد هشدار می دهد که امروزه ورود و خروج صندوق ها به ویژه تامین اجتماعی به نقطه عطفی رسیده است. . ; یعنی به ازای هر فردی که وارد سامانه دریافت خدمات از سازمان تامین اجتماعی می شود، یک نفر از این گروه بازنشسته می شود و با توجه به افزایش نرخ سالمندی در ایران، این آمار تغییر می کند و حتی از آمار اصلی نیز پیشی می گیرد. . نرخ سر به سر

با توجه به شأن مدیران تامین اجتماعی نباید مانع وصول مطالبات از دولت شود.

این فعال صنفی خاطرنشان کرد: اگر دلواپسان می خواهند صندوق تامین اجتماعی را از بحران آینده جمعیت سالمند کشور نجات دهند، از مهمانان ناخوانده ای که بدون شرایط اصل 75 قانون اساسی نمی توانند طرح های قانونی ارائه کنند دعوت نکنند. افزایش هزینه عمومی یا کاهش درآمد عمومی حتی در اصلاحاتی که نمایندگان شورای اسلامی مجلس در رابطه با لوایح قوه مجریه ذکر کرده اند، باید به این موضوع توجه شود. مدیریت، گفت: اکنون در این شرایط تدوین کنندگان برنامه هفتم توسعه افزایش سن کارگران را در نظر گرفته اند که راه حلی نیست زیرا باید تشخیص داد که چون متخصص نیستند یا مدیران سازمان نباید کارشناس باشند. او را از صحبت در مورد مشکلات مربوط به وصول مطالبات دولتی باز داشت. همچنین باید نهادهای حمایتی دیگری از جمله کمیته کمک ، سازمان بهزیستی و سمن ها استفاده می کنند و دولت باید اعتباراتی را به آنها اختصاص دهد نه اینکه آنها را سربار صندوق ها قرار دهد. شرایطی را ایجاد نکنید که آنها را به فکر کنار گذاشتن شمول قانون کار بیاندازد.

احسان سهرابی گفت: دلواپسان باید در سطح مدیریت حضور داشته باشند و اجرای امور را بر عهده بگیرند. در پایان افزایش سن بازنشستگی، مشکلات معیشتی و فشار بر بیمه شدگان با سیاست های غلط در این حوزه مغایر با بندهای 3، 4 و 5 سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری در خصوص سازمان تامین اجتماعی است. .

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=128101

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 1انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.