به گزارش بازار به نقل از شرکت ملی نفت ایران، ابراهیم پارامون با اشاره به پیشرفت پروژه های گازرسانی به عنوان مهمترین فعالیت در حوزه محیط زیست و حفظ سرمایه ملی گفت: راه اندازی واحد شیرین سازی مشترک آمک، اتمام تعمیرات اساسی واحدهای تقویت فشار آماک اهواز 2، رفع مشکل کمپرسور پروپان کارخانه NGL400 و راه اندازی NGL200 آغاجاری مهمترین عوامل موثر در کاهش مصرف گاز در این مدت بوده است.
پارام با اشاره به راه اندازی دو جایگاه تقویت گاز در میدان نفتی گچساران در آینده نزدیک گفت: با راه اندازی ایستگاه تقویت فشار گاز گچساران 2 شاهد کاهش فلرینگ به میزان 45 میلیون فوت مکعب خواهیم بود. در روز؛ همچنین با نصب ایستگاه تقویت فشار 4 گچساران روزانه 25 میلیون فوت مکعب گاز فلر جمع آوری می شود.
وی تصریح کرد: تمامی این اقدامات باعث جلوگیری از هدر رفت سرمایه های ملی، حفاظت از محیط زیست و تامین غذای صنایع پتروشیمی می شود و کمک موثری برای رفع بخشی از عدم تعادل گازی لازم برای سوخت زمستانی کشور
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب با اشاره به ضرورت تامین مواد اولیه پتروشیمی ها گفت: شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب برای جمع آوری و جلوگیری از شعله ور شدن 250 میلیون فوت مکعب گاز در روز، شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب – مناطق غنی مناطق نفت خیز جنوب در قالب 8 پروژه با شرکت پتروشیمی مارون در منطقه مارون و اهواز قرارداد منعقد کرده است. بر اساس برنامه ریزی انجام شده تا پایان سال 1404 تمامی پروژه های مورد نظر تکمیل و به بهره برداری می رسد و بخش بزرگی از . مشکلات گاز سوزی و آلودگی منطقه حل می شود.
پارامان تصریح کرد: برای جمع آوری و جلوگیری از شعله ور شدن روزانه 600 میلیون فوت مکعب، قرارداد دیگری با شرکت پالایش گاز بیدبلند خلیج فارس در قالب 26 پروژه منعقد شد که طبق برنامه در سال 1407 تکمیل و به تدریج قرار خواهد گرفت. تمام پروژه های مورد نظر در حال اجراست.