افزونه پارسی دیت را نصب کنید Thursday, 31 October , 2024
1

بهبود چالش های طراحی الگوی محصول مستلزم گفتگو با کارشناسان است

  • کد خبر : 108581
بهبود چالش های طراحی الگوی محصول مستلزم گفتگو با کارشناسان است

حجت الله ربانی نسب در گفتگو با خبرنگار بازار با تاکید بر اجرای طرح های متناسب با الگوی کشت اظهار داشت: الگوی کشت نیاز به اصلاح دارد و ممکن است ایراداتی در آن وجود داشته باشد اما باید این روند را آغاز کنیم. ما سعی می کنیم یک الگوی کشت ایده آل ایجاد کنیم و […]

حجت الله ربانی نسب در گفتگو با خبرنگار بازار با تاکید بر اجرای طرح های متناسب با الگوی کشت اظهار داشت: الگوی کشت نیاز به اصلاح دارد و ممکن است ایراداتی در آن وجود داشته باشد اما باید این روند را آغاز کنیم. ما سعی می کنیم یک الگوی کشت ایده آل ایجاد کنیم و باید از فرصت ها استفاده کنیم و کم کم این روند را به مسیر درست برگردانیم.

عضو هیأت علمی گروه تحقیقات گیاه پزشکی سازمان تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان گلستان افزود: امسال برای برنامه ریزی سال های 1402 تا 1403 پیشنهادهای اصلاحی خود را برای الگوی کشت محصولات اساسی کشاورزی ارائه کرده ایم. تهران. و آنها از ما هستند برای چند چیز دلیل پیدا کردند.

وی ادامه داد: به عنوان مثال سطح زیر کشت گوجه فرنگی نباید کاهش یابد، زیرا; با توجه به اینکه تعداد زیادی کارخانه تولید ماکارونی در استان گلستان وجود دارد، افراد زیادی در آن مشغول به کار هستند و یکی از ظرفیت های صنعتی استان است که در واقع همه به یکدیگر مرتبط هستند.

ربانی نسب گفت: بخشی از محصولات کشاورزی استان ما علاوه بر سفره های زیرزمینی در ایستگاه هایی که تامین آب آن عمدتا از بارندگی تامین می شود، می روید.

پیشنهاد افزایش تولید در واحد سطح با افزایش سطح زیر کشت.

وی افزود: یکی دیگر از پیشنهادات ما این است که به جای افزایش سطح زیر کشت برخی محصولات، مبنای کار خود را افزایش تولید در واحد سطح قرار دهیم.

مدرس مرکز تحقیقات کشاورزی گلستان هدف نهایی طرح های تحقیقاتی را دستیابی به امنیت غذایی عنوان کرد و گفت: امروز سطح زیر کشت کاهش یافته و در عین حال بهره وری محصولات زراعی و کشاورزی افزایش یافته است.عمودی. برای افزایش تولید در واحد سطح، استفاده از بذر با کیفیت مهم است.

وی بیان کرد: موسسه گیاه پزشکی در حال تهیه پیوست است و به دنبال چالش های ناشی از افزایش تولید در واحد سطح و راهکارهای مورد نیاز است.

ربانی نسب با اشاره به اینکه در دو سه سال اول الگوی کشت باید فرهنگ و گفتار را توسعه داد، تصریح کرد: نباید انتظار داشته باشیم در مدت زمان کوتاهی همه چیز دقیقاً طبق برنامه پیش برود. زیرا؛ اعتبارات مورد نیاز زمانی که الگوی کشت کشاورز تغییر می کند، نباید فشار و استرسی بر درآمد مالی فرد وارد شود و این موضوع برای کشاورزان بسیار مهم است.

وی ادامه داد: باید مدتی از شرایط گفتمان سازی، فرهنگ سازی و اصلاحات بگذرد و انتظار می رود ظرفیت های دولت و کشاورزان ارتقا یابد تا بتوان در مسیری گام برداشت که در نهایت به نفع صنعت کشاورزی باشد. . .

ربانی نسب تصریح کرد: پیشرفت سایر کشورهای دنیا بر اساس برنامه ریزی، نگاه درست و منابع بلند مدت است.

وی افزود: زمین های کشاورزی از نیاکان ما به ارث رسیده است اما عملکرد فعلی ما مناسب نیست و متاسفانه در نسل های آینده ممکن است زمین های حاصلخیز کاهش یابد و زمین های بیابانی جایگزین آن ها شود.

یکی از اعضای هیات علمی مرکز تحقیقات کشاورزی گلستان گفت: اگر مشکلی در الگوی کشت وجود داشته باشد سعی می کنیم آن را حل کنیم و در مسیر درست حرکت کنیم.

این دکترای آسیب شناسی گیاهی در پایان خاطرنشان می کند: در ابتدا انجام کاری سخت است اما کم کم جامعه کشاورزان و کارشناسان به تعادل می رسند. این تعادل در آینده نزدیک در الگوی کشت ظاهر خواهد شد و این روند به کشاورزی مدرن، علمی و دانش بنیان در بستر الگوی کشت بستگی دارد. بسته به الگوی کشت، موارد زیادی را می توان پیش بینی کرد. بدون مدل کشت، اطلاعات دقیقی وجود نخواهد داشت، در نتیجه هرج و مرج اطلاعاتی و اقتصادی در حوزه کشاورزی رخ خواهد داد.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=108581

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.