به گزارش بازار به نقل از خانه ملت، حسین حسین زاده در پاسخ به این سوال که چرا با وجود افزایش فروش نفت و اذعان مسئولان به این موضوع، مردم تغییری در وضعیت اقتصادی و معیشتی خود احساس نمی کنند، گفت: پولی که در قالب فروش نفت وارد کشور می شود، خرج می شود و یک درصد از آن را در بخش های مختلف و به عنوان مثال نیم درصد از صندوق در حوزه های مختلف به وزارتخانه اختصاص می دهد. توسعه و کشور خزانه داری، و شکل هزینه هر یک از این مفاهیم مشخص شده است.
نماینده مردم لارستان، خنج، گراش و اوز در شورای اسلامی ادامه داد: طبق مصوبه مجلس، دولت باید 360 تلاش درآمدزایی داشته باشد و بیشتر این درآمد از طریق فروش نفت و گاز و فرآورده ها به دست می آید و در بخش های مختلف هزینه می شود.
وی با بیان اینکه سرمایه گذاری در صنعت نفت موضوعی جداست و عمدتا از طریق جذب سرمایه انجام می شود، افزود: وضعیت نامناسب معیشتی مردم به عوامل مختلفی از جمله تورم و تحریم نیز بستگی دارد و صرفا با افزایش فروش نفت نمی توان این وضعیت را اصلاح کرد چرا که عوامل دیگری نیز در این امر نقش دارند.
یکی از اعضای کمیسیون انرژی شورای اسلامی تصریح کرد: در زمینه حفظ امنیت غذایی یا کاهش کمبود بنزین نه تنها وزارتخانه های جهاد کشاورزی و نفت موثر هستند بلکه به عنوان مثال وزارت صلح نیز نقش آفرینی می کند. بنابراین همانطور که گفتم عوامل مختلفی در تغییر معیشت مردم و کاهش قیمت موثر است.