بازار؛ گروه استان ها: در قفس دریای مازندران در غرب مازندران اولین بندر صیادی و مجتمع پرورش آزاد ماهیان خاویاری و ماهیان در حال احداث است و با گذشت بیش از یک دهه همچنان انتظار می رود وعده های مسئولان محقق شود.
نخستین بندر و مجتمع صیادی مازندران برای پرورش ماهیان خاویاری و ماهیان آزاد در قفس دریایی در سال 1387 در سواحل غربی مازندران افتتاح شد و با گذشت بیش از یک دهه هنوز خبری از تحقق وعده های مسئولان نیست.
مراد کلاری تاجر، تاجر بندر ماهیگیری و مجتمع پرورش ماهیان خاویاری و ماهی آزاد در قفس های دریایی، سرمایه گذار و تاجری است که سرما و گرمای روزگار را آزموده و کافی است با او صحبت کنیم. . برای یک ساعت عزم و اراده شما در کارآفرینی و اشتغال را درک کنید.
وی به پیشینه ساخت مجتمع پرورش ماهیان خاویاری و ماهی در قفس در فضای باز اشاره می کند و می گوید پس از تحقیقات دوستان و با توجه به توصیه های مشاوران، ساخت مجتمع پرورش ماهی خاویاری و ماهی در فضای باز را از 29 شهریور 87 آغاز کردیم. و برای اجرای این پروژه عنوان متوجه شدم که سایت پشتیبانی یک نیاز اساسی است و در صورت نبودن طرح موفقیت آمیز نخواهد بود و در نهایت 14 پرس و جو برای اجرا داده شد. طرح و پروژه آغاز شد. با هماهنگی مهندس حبیب نژاد مدیر کل وقت شیلات مازندران و کارکنان و کارشناسان پروژه.
دریای خزر را فقط با ماهیگیری و شنای موقت می شناسیم و آلودگی رودخانه ها نسل ماهیان خزری را به خطر انداخته است و اجرای طرح ماهی در قفس در تولد غذای سالم و در نهایت با پیگیری های لازم تاثیر دارد. -بالا ، اولین قفس دریای خزر با حضور مسئولان شهری، استانی و کشوری و مردم منطقه در مازندران افتتاح شد که روزی شیرین برای مردم منطقه محسوب می شد.
«توکل به خدا، شجاعت، اراده، صداقت و توانایی» اولویت اصلی وی است و اگرچه کارشناسان معتقدند مازندران ظرفیت تولید بیش از 200 هزار تن ماهی در قفس را دارد، اما معتقد است که این میزان می تواند به 500 تن افزایش یابد. هزار تن .
اولین مجتمع و بندر صید و پرورش ماهیان خاویاری و ماهیان آزاد در قفس شهید نوربخش کلاری به صورت پایلوت در مازندران آغاز به کار کرد و این در حالی است که تمام هزینه های طرح های پایلوت توسط دولت های دنیا تامین می شود، اما به گفته وی. ، اینجا و در مازندران حتی یک ریال هزینه تعلق نگرفته است.
مازندران برای اولین بار با طرح کلارآباد اقدام به پرورش ماهی قزل آلا در قفس های دریایی کرد و متعاقباً در این سایت ماهی کپور، سفید و ماهیان خاویاری در قفس های دریایی تولید کرد.
مازندران برای اولین بار با طرح کلارآباد اقدام به پرورش ماهی قزل آلا در قفس های دریایی کرد و متعاقباً در این سایت ماهی کپور، سفید و خاویار در قفس های دریایی تولید کرد، علیرغم همه ظلم های برخی ادارات، مقاومت را افزایش داد و تمام تلاش خود را به خرج داد. دارایی ها در اجرای پروژه بوده و دولت تاکنون تنها یک وام 230 میلیون تومانی و یک وام 300 میلیون تومانی ارائه کرده است.
بازدید سفرا و تجار خارجی از سایت کلارآباد
مجتمع پرورش ماهیان خاویاری و ماهی آزاد سایتی را برای کارشناسان، تجار و سفرای کشورهای مختلف از جمله روسیه، کشورهای عربی، سفیر نروژ، دکتر جان آلمان، سوئیس و … افتتاح کرده است و این پروژه مایه مباهات مازندران است. . .
وی می گوید: تاکنون تمامی مجوزها برای بندر و مجتمع ماهیان خاویاری و ماهیان آزاد در قفس های دریایی کلارآباد اخذ شده است و با اتمام این پروژه برای حدود هزار نفر فارغ التحصیل از رشته های مختلف شغل مستقیم ایجاد می شود. زمینه های.
وی تاکید می کند که «بدون مجوز در محل و مجتمع پرورش ماهیان خاویاری و پرورش ماهی در قفس آزاد قدمی برنمی دارم» و به جای نگهداری ارز و دلار در خانه، تولید و اشتغالزایی کنیم.
وی با ابراز تأسف از نبود زیرساختهایی مانند بستهبندی و سورتینگ در بخش کشاورزی و ماهیگیری میگوید: «اخیراً به روسها ماهی دادیم و آنها در جنوب تهران و مازندران با وجود توان کشاورزی و غذایی، ماهی را تعطیل کردند. ، فاقد سردخانه و بسته بندی مناسب می باشد. به دنبال راه اندازی سردخانه در سایت و مجتمع کلارآباد هستیم.
به شکایت زیستمحیطی پس از هفت سال اشاره میکند و میگوید: دو روز مانده به پایان مهلت و پایان پروانه صید، مجتمع پرورش ماهیان خاویاری افتتاح شد و یکی از بندهای آن اخذ مجوز پهلوگیری از اداره بندر بوده است. فرآیند فرآیند باید تکمیل شود. عبور کردن
90 میلیارد تومان هزینه شده است.
وی با همه بی تفاوتی ها 90 میلیارد تومان از سرمایه شخصی خود را صرف مجتمع پرورش ماهیان خاویاری و آزاد در کلارآباد کرده است و با وجود اینکه این تسهیلات مورد تایید کارگروه بنگاه های زودبازده قرار گرفته است اما با دریافت آن هنوز محقق نشده است. .
اولین بندر و مجتمع آزاد ماهیان خاویاری غرب مازندران پس از تکمیل ظرفیت 20 هزار تنی در قالب 150 استخر پرورش خواهد داشت و از متقاضیان پرورش ماهی در قفس، محل کار، پرورش، نگهداری، تجهیزات و… جرثقیل ها و امکانات و کلیه پشتیبانی و خدمات لازم را ارائه می دهد.
انتقال رسوب با سیستم پمپاژ.
وی رسوب گذاری و لایروبی بندری را یکی از دغدغه ها ذکر می کند و می گوید: بنادر دنیا نیاز به لایروبی دارند و در شرق استان به دلیل فاصله زیاد دریا تا کوه، رسوب گذاری بیشتر است، اما در تا در غرب استان به دلیل اینکه روی منحنی خزر قرار دارد، متوجه میشویم که رسوبگذاری کمتر و عمق دریا بیشتر است و در سالهای اخیر عقبنشینی دریا باعث رسوبگذاری بیشتر شده است.
در ادامه با ایجاد حوضچه آرام در صورت طوفانی بودن دریا به مدت 150 روز توانایی غلبه بر 100 روز طوفانی را داریم و برای احداث سردخانه مجوز لازم از محیط جهت استقرار گرفته شده است. . در مختصات جغرافیایی قرارداد اجاره.
مجتمع پرورش ماهیان خاویاری و ماهیان آزاد در قفس های دریایی مبتنی بر اقتصاد داخلی و اقتصاد مقاومتی است و با حمایت مسئولان و تحقق عهد، بار دیگر خاویار ایران را تبدیل و تبدیل خواهد کرد. دریای خزر در یک محصول جهانی نام تجاری.
در نهر مازندران مجتمع های پرورش ماهیان خاویاری نیز وجود دارد و این استان قطب تولید این گونه ها در جهان محسوب می شود.