به گزارش خبرگزاری مهر ، اولین همفکری تخصصی ابتکاری مردمی با هدف تقویت فرآیند تحول و تعالی خانواده، «نهضت تعالی خانواده» در تالار پیامبر اعظمپ) وزارت کشور دستگیر شد.
در این برنامه میثم نعمتی، رئیس کارگروه کنترل و کاهش طلاق سازمان امور اجتماعی وزارت کشور با تاکید بر اینکه مقدمه تاثیرگذاری بر موضوع طلاق داشتن دانش در کنار دغدغه و تجربه است، گفت: وی بیان کرد: همه حاضران در این جلسه فردی هستند که می توانند بار خانواده ای را که با آن دوپاره شده اند به دوش بکشند و امروز در این دولت فرصتی برای تفکر دقیق فراهم شده است.
وی نقش فعالان مردمی را در بحث طلاق مهم دانست و ادامه داد: خوشبختانه در دولت سیزدهم این تمایل وجود دارد که موضوع کاهش طلاق و حمایت خانواده در کشور به فعالان مردمی سپرده شود. تا قبل از این دوره کمتر به این توانمندی ها دسترسی داشتیم، اما امروز این فرصت را داریم که با نهادهای ملی بنشینیم و درباره کارهایی که کردند و نکردند صحبت کنیم.
رئیس کارگروه کنترل و کاهش طلاق سازمان امور اجتماعی وزارت کشور تاکید کرد: یک سال و نیم پیش طبقه بندی کردیم و چهار موضوع اصلی در حوزه طلاق و کاهش جمعیت وجود دارد. آمار تبدیل شدن متأسفانه تاکنون هیچ کس دلایل طلاق را منطقه ای نکرده است. آمار مثلاً اگر پنج اقلیم فرهنگی در کشور وجود دارد، وضعیت هر یک از این مناطق چگونه است و دلایل طلاق چیست و چگونه می توان با این معضل مبارزه کرد.
نعمتی به بحث آمار طلاق در ادارات دولتی پرداخت و این آمار را فاجعه بار عنوان کرد و افزود: طبق آمارها مشکل جدی طلاق در ادارات وجود دارد و از سوی دیگر دولت تلاش می کند گروه های مردمی را درگیر کند. برای حل این مسئله.
وی در ادامه توضیحاتی در خصوص کارگروه های طراحی شده با موضوع حمایت از خانواده بیان کرد و ادامه داد: در کمیته هایی که در این کارگروه وجود دارد و با همکاری گروه های مردمی، سند مقدماتی مربوط به حمایت قبل از ازدواج تهیه شده است. بعد از ازدواج که مربوط به تحکیم خانواده است، کمیته ای در مسیر طلاق ایجاد می کنیم.
رئیس کارگروه کنترل و کاهش طلاق سازمان امور اجتماعی وزارت کشور از برگزاری دوره های توانمندسازی برای فعالان خانواده خبر داد و گفت: فعالان خانواده در سطح محله تقویت و توانمند می شوند تا سفیر داشته باشیم. . در هر محله ای که پیگیر مسائل خانوادگی در سطح اعضای خانواده و محله است.
نعمتی با اشاره به موارد زیادی از زوج های با سابقه 20 ساله ازدواج که اکنون در مسیر طلاق قرار گرفته اند، گفت: باید حمایت خانواده از افراد مختلف صورت گیرد چرا که پس از گذشت دو دهه از زندگی مشترک شاهد تقاضای طلاق خانواده ها هستیم. ما باید طلاق ها را برای 10، 15 و 20 سال آینده مدیریت کنیم.
برجسته شده: برنامه ریزی آرام یکی از اقداماتی است که برای تشکیل و تحکیم خانواده در استان تهران برای دانش آموزان دختر انجام شده است و برای هر دختر سال دوم چهار رویداد در نظر گرفته شده است تا کم کم این افراد به عضویت انجمن درآیند. باشگاه. . آرام تبدیل شود
رئیس کارگروه کنترل و کاهش طلاق سازمان امور اجتماعی وزارت کشور یکی از چالش های پیش روی خانواده ها را خبرنگاران دانست و گفت: یکی از چالش های جدی ما خبرنگاران هستند که واکنش منفی به موضوع خانواده و ترویج سبک زندگی غربی». انجام می دهند و ما باید از این طریق محتوای فرهنگی و هنری تولید کنیم و به همین دلیل در مرحله تولید کلیپ های مختلف هستیم.