بازار؛ گروه بورس: علی تقیان دبیر جشنواره ملی دال آن با اشاره به اینکه آژانس های اینترنتی باید فرهنگ بیمه را توسعه دهند، گفت: برای ترویج فرهنگ بیمه، جشنواره ملی دال آن با هدف مشارکت دانش آموزان برای جذب ایده های جدید برگزار می شود. در صنعت بیمه در نهایت 10 ایده برتر مورد حمایت قرار می گیرند و وارد صنعت بیمه سرمایه گذاری می شوند.
وی با تاکید بر اینکه اولویت با ایده های ارائه شده برای حل مشکل صنعت بیمه خواهد بود، افزود: ترویج فرهنگ بیمه، ایجاد انگیزه برای سرمایه گذاری در خدمات بیمه ای، توسعه خدمات بیمه ای و جلب توجه مردم به اهمیت صنعت بیمه از جمله مواردی است. از اهداف این جشنواره
تقیان تصریح کرد: مدیریت ریسک و بهبود فرآیند، تحول دیجیتال، افزایش ضریب نفوذ بیمه و ارائه محصولات جدید و همچنین ارتقای سطح علمی نیروی انسانی از محورهای اصلی این جشنواره است.
دبیر جشنواره ملی دال آن با بیان اینکه کارگاه های آموزشی با حضور کارشناسان برتر صنعت بیمه برگزار می شود، گفت:
وی گفت: مردم می توانند ایده های خود را تا 24 آذرماه به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند. در ادامه آثار تا 9 آذرماه مورد ارزیابی قرار می گیرند و در نهایت این مراسم در 11 آذرماه برگزار می شود.
کارگزاری دال علاوه بر خدمات بیمه آنلاین به دنبال ارائه محصولات بیمه ای جدید است. به عنوان مثال برای اولین بار بیمه لوازم خانگی را اجرا کرده است. در این طرح یخچال مثلاً دویست میلیون تومان با هزینه یک یا دو میلیون بیمه می شود و در صورت نوسان برق و … بیمه پرداخت می شود.
فناوری های نرم بیشترین تأثیر را بر زندگی مردم خواهند داشت
ابراهیم نبی یونی، معاون پارک ملی فناوری های نرم و صنایع فرهنگی گفت: با توجه به توسعه هوش مصنوعی و پلتفرم ها در دنیا، اتفاقات جدیدی در شرکت ها در حال رخ دادن است که جذابیت ایجاد می کند. از طرفی برخی مشاغل را از سیستم حذف می کند و مشاغل جدیدی ایجاد می کند. در آینده فناوری های نرم بیشترین تاثیر را بر زندگی مردم خواهند داشت.
وی افزود: ارتباط دانشگاه، پارک های علم و فناوری و صنعت می تواند بستر موفقیت را فراهم کند. در حال حاضر بانک ها و موسسات مالی در قالب بیمه شکل گرفته اند اما در ایران برعکس است. بنابراین باید تلاش کنیم تا بیمه بستری برای شکل گیری شرکت های جدید و سرمایه گذاری این صنعت در این بخش ها باشد.
نبی یونی گفت: حمایت از ایده جوانان قطعا می تواند به این صنعت کمک کند. با توجه به اینکه راه اندازی دفتر برای استارت آپ ها پیچیده است، پارک ملی علم و فناوری پیش بینی کرده است که مکان هایی با حداقل هزینه در اختیار استارت آپ ها قرار گیرد. همچنین تسهیلات کم هزینه ای را برای استارت آپ ها در نظر می گیریم و در نهایت ارتباط بین شرکت های بزرگ و کسب و کارهای کوچک را فراهم می کنیم تا بتوانند محصولات خود را از طریق شرکت های بزرگ به فروش برسانند.
در حال حاضر ده درصد ایده ها تبدیل به کسب و کار می شوند. میزان موفقیت ایده های تبدیل شدن به کسب و کار به سرمایه گذاری شرکت های بزرگ بستگی دارد.