افزونه پارسی دیت را نصب کنید Thursday, 28 November , 2024
3

برگزاری انتخابات با مشارکت کم برای هر کشوری فاجعه است. برای جمهوری اسلامی مصیبت بارتر است. با مشارکت 30 درصدی انتخابات را خراب نکنید

  • کد خبر : 274113
برگزاری انتخابات با مشارکت کم برای هر کشوری فاجعه است.  برای جمهوری اسلامی مصیبت بارتر است.  با مشارکت 30 درصدی انتخابات را خراب نکنید

| ۱۴۰۳/۰۳/۰۵ ۰۸:۰۱:۵۵ | | الیاس حضرتی، دبیرکل حزب اعتماد ملی: دبیرکل حزب اعتماد ملی گفت: اساساً برگزاری جلسات انتخاباتی با مشارکت کم برای هر کشوری مصیبت بار است، اما برای جمهوری اسلامی که پشتوانه و پشتوانه اصلی آن پس از توکل به خدا حضور است، مصیبت بارتر است. و مشارکت مردم این نگرانی وجود […]

|

۱۴۰۳/۰۳/۰۵ ۰۸:۰۱:۵۵

|

|


الیاس حضرتی، دبیرکل حزب اعتماد ملی:



دبیرکل حزب اعتماد ملی گفت: اساساً برگزاری جلسات انتخاباتی با مشارکت کم برای هر کشوری مصیبت بار است، اما برای جمهوری اسلامی که پشتوانه و پشتوانه اصلی آن پس از توکل به خدا حضور است، مصیبت بارتر است. و مشارکت مردم این نگرانی وجود دارد که نظام انتخابات فراکسیونی محدودی را با نامزدهای یک جناح، یک سلیقه و یک تیم برگزار کند.





|

۱۴۰۳/۰۳/۰۵ ۰۸:۰۱:۵۵

پس از حوادث اخیر و سانحه هلیکوپتر رئیس جمهور و همراهان چه بر سر صحنه سیاسی ایران خواهد آمد؟ با شروع انتخابات ریاست جمهوری چه راهکارهایی برای افزایش مشارکت در انتخابات باید در نظر گرفت؟ مردم و گروه های سیاسی در این فضا چگونه باید عمل کنند؟ این سوالات و سوالاتی از این دست این روزها در افکار عمومی ایرانیان شور و هیجانی ایجاد کرده است.

الیاس حضرتی، فعال سیاسی اصلاح طلب و صاحب امتیاز گروه رسانه ای اعتماد معتقد است که مهمترین معادله کشور بحث انتخابات ریاست جمهوری است. وی با اشاره به لزوم افزایش مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری، انقلاب اسلامی و ماهیت جمهوری اسلامی را مشارکت و حضور مردم در انتخابات می داند.

به گفته حضرت، نظام حاکمیتی کشور در آستانه گرفتن یک تصمیم مهم و کلیدی است و باید راهی را بین مشارکت حداقلی اما انتخابات هدفمند و افزایش مشارکت و ایجاد شور و نشاط در انتخابات انتخاب کند.

این فعال سیاسی اصلاح طلب با اشاره به اینکه در ایران حدود 30 تا 35 درصد اقشار مختلف تحت هر شرایطی در انتخابات شرکت می کنند و 30 درصد از شهروندان بر اساس عرف جهانی در انتخابات شرکت نمی کنند، می گوید: حدود 30 تا 35 درصد اقشار مختلفی هستند که زمینه ساز رونق انتخابات و افزایش مشارکت هستند، اگر فضا فراهم شود و شورای نگهبان به روند احراز صلاحیت کلی اهتمام داشته باشد، این 35 درصد در انتخابات شرکت می کند میزان مشارکت در انتخابات

به گزارش روزنامه اعتماد، بخش هایی از مصاحبه الیاس حضرتی را در ادامه می خوانید:

  • ضایعه تلخ و بزرگی برای کشور ما رخ داد. باید پذیرفت حادثه ای که برای شهدای اخیر خدمت جناب رئیس جمهور، امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه، آل هاشم محبوب ترین امام جمعه تبریز، استاندار جوان و فهیم آذربایجان شرقی و… رخ داد. اصحاب، بسیار تلخ و مضر بود. خسارات ناشی از این حادثه بسیار زیاد است زیرا ما وجوه قابل توجهی را در سطح بالایی از اختیارات از دست دادیم.
  • شهید رئیسی پس از 3 سال حضور در رأس هرم اجرایی کشور، تازه در حال کسب تجربه، بلوغ و تسلط بر مسائل مهم داخلی و خارجی بود. علاوه بر این، او نیز فردی سالم و درستکار بود و بر اساس همین صداقت و سلامت، آثار و برکاتش در حیطه مدیریتش نمایان بود.
  • این روند در مورد حسین امیرعبداللهیان، وزیر شهید امور خارجه کشورمان نیز صدق می کند. شهید امیر عبداللهیان با اینکه فرزند وزارت امور خارجه به شمار می رفت، در دانشکده های مرتبط تحصیل کرده بود و مراحل رشد و ترقی را گام به گام طی کرده بود، لو رفته بود و آثار این تجربیات آشکار می شد. . اما مردم در اثر یک حادثه دلخراش این توانایی ها را از دست دادند و این یک ضرر بزرگ برای کشور است.
  • مهمترین مسئله کشور در شرایط کنونی بحث انتخابات 45 روز آینده است. قوه مجریه و انتخابات ریاست جمهوری همواره در ساختار قدرت ایران اهمیت ویژه ای داشته و امروزه این اهمیت و حساسیت رو به افزایش است.
  • ایران سه انتخابات اخیر در سال های 1377 (مجلس یازدهم)، 1400 (انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم) و 1402 (مجلس دوازدهم) را با سیاست مشارکت حداقلی و انتخابات امن پشت سر گذاشته است. آثار و نتایج 3 انتخابات اخیر در حوزه هایی مانند بازخورد بین المللی، کاهش امید به آینده و عدم اعتماد به مسئولان و… واقعا فاجعه بار بود.
  • اصولاً برگزاری جلسات انتخاباتی با مشارکت کم برای هر کشوری مصیبت بار است، اما برای جمهوری اسلامی که رزق و تکیه گاه اصلی آن پس از توکل به خدا، حضور و مشارکت مردم است، از آن بیشتر است.
  • اعتماد به مردم و مردم برای ایفای نقش اصلی در موقعیت های حیاتی و در کل حاکمیت، چه در فلسفه سیاسی و چه در تجربه 45 ساله جمهوری اسلامی، چه در کلام و چه در راهبرد امام. (ره) و در کلام و تدبیر رهبری همواره مشهود بوده است.
  • در واقع راهبرد جمهوری اسلامی همواره این بوده است که مشارکت حداکثری در رأس تصمیم گیری ها و سیاست گذاری ها قرار گیرد. به هر دلیلی فشارها و مشکلات ناشی از تحریم‌های وحشتناک و جنگی که از مدت‌ها قبل علیه جمهوری اسلامی آغاز شد و یا ناسازگاری نظام حکومتی با گروه‌ها و جناح‌های داخلی و نیز روحیات گروه‌های سیاسی در در حوزه سیاسی، استراتژی مشارکت حداکثری با استراتژی «حداقل مشارکت و نتیجه تضمین شده» جایگزین شده است.
  • امروز که حادثه تلخی در کشور رخ داده و انتخابات زودهنگام برگزار شده است، همه حامیان انقلاب اسلامی، منتقدان وضع موجود (یعنی مردم و جریانات خواهان تغییر و اصلاح وضع موجود) و یاران ساختار (افراد و گروه های مخالف وضع موجود) آن را پذیرفته اند و در صدد تثبیت آن هستند) نگران هستند که کشور بار دیگر با مشارکت حداقلی در روند انتخابات مواجه شود.
  • در عین حال این افراد و گروه ها نیز امیدوارند که شاید این حادثه دلخراش باعث ایجاد تکانی و تغییر استراتژی در سیاست های کلان شود. در واقع دلسوزان کشور امیدوارند نظام جمهوری اسلامی به اصل خود بازگردد و بستری برای حضور امیدوارانه همه اقشار و گروه ها در کشور فراهم کند.
  • این فضای امیدوار کننده تنها در صورت حضور حداکثری در انتخابات محقق می شود. در واقع خیرخواهان کشور امیدوارند حادثه دلخراشی که برای آقای رئیسی رخ داد باعث جهش و تحولی برای مسئولان شود به گونه ای که خودشان پا پیش بگذارند و همه مردم، طوایف، افراد و گروه های سیاسی را دعوت کنند. و اقشار.
  • از تمامی گروه ها و اقشار درخواست می شود بهترین شخصیت های ممکن را با بهترین برنامه ها و راهکارها برای حل مشکلات اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، سیاسی، بین المللی و … ارائه دهند.
  • در نهایت شورای نگهبان با دید وسیع و همه جانبه خود باید نسبت به تایید افراد شناخته شده و شناخته شده مطرح شده توسط افراد و جریانات مختلف اقدام کند تا زمینه رقابت جدی در انتخابات پیش رو فراهم شود.
  • ببینید در ایران حدود 30 تا 35 درصد اقشار مختلف تحت هر شرایطی در انتخابات شرکت می کنند. حدود 30 درصد از شهروندان، طبق عرف جهانی، عموماً به شرکت در انتخابات اعتقادی ندارند و در آن شرکت نمی کنند. در این میان حدود 30 تا 35 درصد از اقشار مختلف مردمی هستند که مبنای انتخابات هستند. رونق انتخابات و افزایش مشارکت.
  • در صورت فراهم شدن فضا و رسیدگی شورای نگهبان به روند کلی درجه بندی صلاحیت ها، این 35 درصد در انتخابات شرکت می کنند و میزان مشارکت در انتخابات را افزایش می دهند.
  • این رویکرد شورای نگهبان باعث می شود 30 تا 35 درصد مردم ناامید از انتخابات و اصلاح اوضاع به صحنه بیایند و با امید بیشتری و با امید به آینده در انتخابات شرکت کنند.
  • در نهایت هر فرد و جریانی که با مشارکت حداکثری مردم از این رقابت تنگاتنگ رای آورد، سکان ریاست کشور را به دست می گیرد و رئیس جمهور همه ایرانیان می شود. در واقع در ایران رئیس‌جمهوری به قدرت می‌رسد که اکثریت 70 تا 75 درصد آرای مردم را دارد.
  • این نگرانی وجود دارد که نظام انتخابات جناحی محدودی را با نامزدهای یک جناح، یک سلیقه و یک تیم برگزار کند. در نهایت با مشارکت 30 درصدی به انتخابات پایان می دهد. این نوع انتخابات فاجعه ای بسیار بزرگتر از فاجعه اخیر خواهد بود.
  • اما من به عنوان فردی بسیار وفادار به اوایل انقلاب اسلامی به کیش و فرهنگ امام (ره) و رهبران جمهوری اسلامی وفادار هستم و آرزو دارم جمهوری اسلامی به سمت اصلی خود پیشروی کند. پلاتفرم که سکوی انقلاب اسلامی است و افزایش مشارکت مردم برای پیش بینی انتخابات، از جمهوری اسلامی دعوت می کنم به اصل ماهیت جمهوری اسلامی برآمده از گفتمان انقلاب اسلامی بازگردد. .
  • اساس کار با این ماهیت مشارکت دادن همه افراد ملت با سلایق، نگرش ها، وابستگی ها، تحلیل ها و تفاسیر متفاوت است. من از مسئولان و تصمیم گیران دعوت می کنم که آشکارا به قانون و اصل قانون اساسی نگاه کنند. رویکردی که قانون اساسی را از سلایق و تنگ نظری به عنوان محور عمل دور می کند، از شما دعوت می کنم که به انتخابات به عنوان یک فرصت نگاه کنید.
  • فرصتی که به ایران کمک می کند تا تمام هزینه های ناشی از حادثه تلخ اخیر را جبران کند و از آنها در جهت افزایش انسجام اجتماعی و آشتی ملی استفاده کند. شما را به انتخابی باشکوه با حضور همه سلیقه ها و جریان ها دعوت می کنم.
  • از تمامی فعالان و فعالان سیاسی، تشکل ها، احزاب، گروه ها و طوایف، تشکل های اجتماعی مانند کارگران، معلمان، اساتید دانشگاه، فعالان مدنی و… دعوت می کنم. اقتصادی، اجتماعی و حل مشکلاتی که مردم به هر حال با آن دست و پنجه نرم می کنند، وارد عرصه ثبت نام در انتخابات شوند.
  • اگر نظام انشاءالله تصمیم به اجرای قانون بگیرد، اگر نظام تسلیم قانون شود و به ماهیت اصلی انقلاب اسلامی که مشارکت حداکثری مردم است توجه کند و کاندیداهای با سلایق مختلف را تایید کند، همه این وظیفه را خواهد داشت که با تمام ظرفیت های ممکن مردم را تشویق، بسیج و آنها را به اقداماتی برای افزایش مشارکت تشویق کند. در غیر این صورت اگر افراد، گروه ها و آحاد ملت، نامزدهای مورد نظر خود را در فهرست نهایی واجد شرایط نبینند، طبیعی است که انگیزه ای برای حضور و حضور فعال در انتخابات نخواهند یافت.


لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=274113

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.