افزونه پارسی دیت را نصب کنید Tuesday, 19 November , 2024
3

بروز آنفولانزا در دسامبر به اوج خود می رسد

  • کد خبر : 135456
بروز آنفولانزا در دسامبر به اوج خود می رسد

| ۱۴۰۲/۰۹/۰۳ ۰۸:۴۰:۰۰ شهنام عرشی رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت گفت: از حدود 4 تا 6 هفته قبل به تدریج موارد ابتلا به آنفلوآنزا در کشور رو به افزایش بوده است که البته این روند افزایشی همواره در آبان و آذر اتفاق می افتد. یعنی از آبان شروع می شود و در […]



|

۱۴۰۲/۰۹/۰۳ ۰۸:۴۰:۰۰

شهنام عرشی رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت گفت: از حدود 4 تا 6 هفته قبل به تدریج موارد ابتلا به آنفلوآنزا در کشور رو به افزایش بوده است که البته این روند افزایشی همواره در آبان و آذر اتفاق می افتد. یعنی از آبان شروع می شود و در آذر به اوج می رسد و پس از حدود دو ماه به تدریج کاهش می یابد.

به گزارش ایسنا، بخش هایی از گفتگوی عرشی را در ادامه می خوانید:

طبق پیش بینی ما و آنچه در فصل تابستان اعلام شد؛ ما انتظار داشتیم افزایش موارد چند هفته زودتر شروع شود و همینطور هم شد. الان هم خیلی از موارد سرماخوردگی که می بینیم به دلیل آنفولانزا است.

بسته به شرایط پیگیری، حداقل 20 درصد موارد سرماخوردگی سرپایی مربوط به آنفولانزا است. البته در مواردی که در بیمارستان بستری می شوند به طور طبیعی نسبت آنفلوآنزا بیشتر است و این مشکل و بستری شدن در بیمارستان در افراد مسن بیشتر دیده می شود.

آنفلوآنزای که امسال شاهد آن هستیم در برخی از گروه های سنی شدیدتر است، توصیه اکید ما این بود که از شهریورماه در گروه های مستعد عوارض این بیماری واکسن آنفولانزا تزریق شود. در واقع افراد بالای 60 سال، کسانی که از بیماری های زمینه ای رنج می برند، زنان باردار و… باید سریعا واکسینه شوند.

از طرفی از کسانی که علائم سرماخوردگی دارند تقاضا داریم علائم را کاهش دهند و دوره انتقال را پشت سر بگذارند، در خانه بمانند و استراحت کنند تا دیگران را در معرض خطر قرار ندهند و اگر مجبور به ترک خانه هستند، استفاده از ماسک دان را فراموش نکنند. دیگران را بیمار نکن علاوه بر این، شستن و ضدعفونی دست ها نقش موثری در پیشگیری از بیماری های فصلی مانند آنفولانزا، سرماخوردگی و کرونا دارد.

طی سه هفته گذشته در کشور جهش بالایی در موارد بیماری داشتیم اما خوشبختانه از نظر دارو و امکانات مشکلی نداشتیم و اقلام مورد نیاز به اندازه کافی در کشور تامین می شود.

از جمله گروه های پرخطر، موارد بستری در بیمارستان و مستعدترین افراد به این بیماری هستند که علیرغم اصرار مسئولان بهداشتی و پزشکان از دریافت واکسن آنفولانزا خودداری کردند.

موارد ابتلا به کرونا به کمتر از 5 درصد رسیده است و میزان ابتلا به آنفلوآنزا نسبت به کرونا بسیار بیشتر است.

بین 15 تا 20 مورد از زیرشاخه‌های مختلف کرونا در کشور در حال تردد است که به‌طور مستمر در حال رصد آن‌ها هستیم تا در صورت انتشار سویه جدیدی از این ویروس به سرعت از آن مطلع شویم.

به طور کلی، مشکلات تنفسی باعث بستری شدن بیماران آنفولانزا در بیمارستان می شود، اگرچه مبتلایان به بیماری های مزمن ممکن است بسته به نوع بیماری تظاهرات متفاوتی داشته باشند.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=135456

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.