افزونه پارسی دیت را نصب کنید Tuesday, 5 November , 2024
3

برنامه ریزی برای ایجاد یک شهر تخصصی در صنعت اسباب بازی

  • کد خبر : 112761
برنامه ریزی برای ایجاد یک شهر تخصصی در صنعت اسباب بازی

به گزارش بازار، محسن حموله با بیان اینکه دفتر صنایع خلاق و ورزشی از سال 1400 در وزارت صنعت، معدن و تجارت راه اندازی شد، گفت: هشت حوزه فعالیت در این اداره شامل اسباب بازی، تولید، بازار، و … شناسایی شد. تجارت و بحث های مرتبط با فناوری و تجارت، این حوزه ها تحت نظارت […]

به گزارش بازار، محسن حموله با بیان اینکه دفتر صنایع خلاق و ورزشی از سال 1400 در وزارت صنعت، معدن و تجارت راه اندازی شد، گفت: هشت حوزه فعالیت در این اداره شامل اسباب بازی، تولید، بازار، و … شناسایی شد. تجارت و بحث های مرتبط با فناوری و تجارت، این حوزه ها تحت نظارت و هدایت کارشناسان دفتر می باشد.

وی با بیان اینکه در این مدت با برگزاری جلساتی با متخصصان و صاحب نظران این صنعت اقداماتی انجام شده است تا بتوانیم پیش نویس سند راهبردی اسباب بازی این صنعت را تهیه کنیم که رویت شده و به زودی پس از انعقاد آن منتشر می شود. سند این سند نقاط قوت، ضعف، فرصت ها و تهدیدهای این حوزه تخصصی فعالیت و چشم انداز پنج ساله صنعت اسباب بازی را دیده است.

به گفته معاون دفتر صنایع خلاق و ورزشی وزارت حراست، افرادی که در سامانه جامع تجارت دخالت می کنند مانند تولیدکنندگان اسباب بازی، آمار تولید خود را در این سامانه کدگذاری و گزارش می دهند، می توانند از حمایت این دفتر بهره مند شوند. صنایع خلاق در این زمینه. یکی از مشکلات صنعت اسباب بازی در کشور بحث آمار مصرف، تولید و صادرات است. البته آماری وجود دارد اما می توان گفت دقیق نیست و نظرات متفاوت است. لذا مکاتباتی با مرکز آمار جهت تهیه آمار دقیق انجام شده است.

حموله با بیان اینکه کیفیت تولید اسباب بازی نسبت به سال های گذشته افزایش یافته و صادرات در این زمینه حتی به کشورهای اروپایی نیز انجام می شود، تصریح کرد: با حمایت هایی که از این صنعت در نظر گرفته ایم به دنبال فصل جدیدی برای تولید اسباب بازی هستیم. شروع

وی با اشاره به اینکه انجمن تولیدکنندگان اسباب بازی کمپینی را برای معرفی شرکت های صادرکننده محصولات برگزار می کند، گفت: اسباب بازی از کشورهای مختلف وارد می شود اما بیشتر واردات مانند اکثر کشورها از چین انجام می شود. در دفتر صنایع خلاق، اخیرا یک کمیسیون فنی برای نظارت بر واردات اسباب‌بازی با هماهنگی هیئت نظارت بر اسباب‌بازی ایجاد شده است که اعضای آن محصولات سفارش‌داده شده را تأیید می‌کنند تا از بی‌کیفیت یا ناسازگاری فرهنگی با جامعه ما اطمینان حاصل کنند. . وارد نمی شوند ضرر و زیان شامل واردکننده نمی شود.

معاون دفتر ورزش و صنایع خلاق وزارت حراست در پاسخ به سوالی مبنی بر امکان همکاری با چین در زمینه تولید اسباب بازی اظهار کرد: اولا تلاش ما این است که تولیدکنندگان داخلی فقط حضور داشته باشند. در نمایشگاه های تخصصی نیز ارائه خواهد شد که در این صورت ممکن است قراردادهای تولید مشترک وجود داشته باشد. چین نیز با توجه به کیفیت درخواستی مصرف کننده برای تمامی کشورهای جهان اسباب بازی تولید می کند.

حموله همچنین درباره سیاست های حمایتی از تولیدکنندگان اسباب بازی گفت: وزارت حراست به دنبال توسعه صنعت اسباب بازی در شهرستان به صورت تخصصی در زمینه اسباب بازی است. اما تاکید می کنم کسانی که در سامانه جامع معاملات کد نقش آفرینی کرده اند و به میدان آمده اند می توانند از این پشتیبانی ها استفاده کنند. اصولا یکی از راه های جلوگیری از تولید اسباب بازی های کپی شفاف سازی فضای تولید است.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=112761

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.