افزونه پارسی دیت را نصب کنید Thursday, 28 November , 2024
4

برنامه دولت برای حمایت از اجرای پروژه های فناورانه در زمینه توسعه انرژی های تجدید پذیر

  • کد خبر : 143257
برنامه دولت برای حمایت از اجرای پروژه های فناورانه در زمینه توسعه انرژی های تجدید پذیر

به گزارش بازار، اکبر زمانیان در همایش تخصصی سرمایه گذاری در انرژی های تجدیدپذیر که به همت شرکت برق منطقه ای تهران برگزار شد، اجرای ماده 16 قانون جهش تولید دانش بنیان را مورد تاکید قرار داد: منابع حاصل از اجرای ماده 16 قانون جهش تولید دانش بنیان. قانون جهش تولیدی دانش بنیان شامل حمایت […]

به گزارش بازار، اکبر زمانیان در همایش تخصصی سرمایه گذاری در انرژی های تجدیدپذیر که به همت شرکت برق منطقه ای تهران برگزار شد، اجرای ماده 16 قانون جهش تولید دانش بنیان را مورد تاکید قرار داد: منابع حاصل از اجرای ماده 16 قانون جهش تولید دانش بنیان. قانون جهش تولیدی دانش بنیان شامل حمایت با خرید تضمینی انرژی برق تجدیدپذیر، ساتبا معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با حمایت شرکت های دانش بنیان و دانش بنیان مستقر در واحدهای رشد و صندوق نوآوری و شکوفایی است. اعطای تسهیلات کم بهره برای احداث نیروگاه های کوچک با اولویت نیروگاه های دارای تجهیزات بومی.

زمانیان یادآور شد: آیین نامه اجرایی ماده 16 قانون جهش تولید دانش بنیان در روز دوم شهریور ماه 1401 به پیشنهاد معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و با همکاری وزارت نیرو به تصویب رسید. صنعت، معدن و تجارت و بر اساس ماده 16 قانون.

وی با اشاره به برنامه های ستاد برای توسعه اقتصاد دانش بنیان در حوزه انرژی خاطرنشان کرد: برنامه هایی برای حمایت از صنایع و شرکت های دانش بنیان در حوزه توسعه صنعت برق داریم.

وی افزود: حمایت از طرح های بهینه سازی و مدیریت پیک انرژی و بهبود پایدار شبکه های تبدیل و توزیع انرژی، حمایت از طرح های فناورانه و اقتصادی جایگزینی الکتروموتورهای پرمصرف و حمایت از طرح های توسعه اقتصاد دانش بنیان در نیروگاه ها. ، انتقال. صنایع، توزیع و ذخیره سازی انرژی یکی از اهداف و برنامه های استراتژیک این نیروگاه در زمینه برق و نیرو است.

زمانیان همچنین از بومی سازی تجهیزات صنعت برق از جمله موتورهای برق کارآمد و کم مصرف در کشور خبر داد.

وی با اشاره به اینکه شرایط فعلی صنعت برق به گونه ای است که صنایع کوچک به دلیل عدم تعادل گاز و برق متحمل زیان می شوند، افزود: در این راستا تمرکز بر توسعه تولید انرژی خورشیدی تجدیدپذیر است.

هدایت بخش صنعت برای ورود به سرمایه گذاری های تجدیدپذیر
حبیب قره گوزلو، مدیرعامل شرکت برق منطقه ای تهران نیز در این همایش گفت: صنایع بزرگ و شهرهای صنعتی در سه استان تهران، البرز و قم به ما کمک کردند تا پیک برق امسال را ایمن، ایمن و مدیریت کنیم. صنایع تهران به 3500 مگاوات نیاز دارند و تامین بار آنها بر عهده شرکت برق منطقه ای است.

وی با تاکید بر اینکه برق منطقه ای حمایت های لازم را برای تامین انرژی های تجدیدپذیر انجام خواهد داد، ادامه داد: در این راستا با کمک ستبا و انجمن ستکا سرمایه گذاران را برای سرمایه گذاری در تولید انرژی های تجدیدپذیر هدایت کرده و اطلاعات خوبی در اختیار آنها قرار می دهیم.

مدیرعامل برق منطقه ای تهران گفت: با تصویب قوانین در مجلس، تا سال آینده جهش خوبی در توسعه تولید انرژی های تجدیدپذیر خواهیم داشت به طوری که 1100 مگاوات انرژی تجدیدپذیر به بخش برق منطقه تهران اضافه می شود. . برای سال آینده

این صنایع پروژه تولید 4500 مگاوات انرژی تجدیدپذیر را آغاز کرده اند
حمیدرضا صالحی، رئیس هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان و عرضه کنندگان کالاها و خدمات انرژی های تجدیدپذیر (ساتکا) نیز در این همایش اظهار داشت: ساتکا مجموعه ای از سازندگان و مشاوران صنعت برق است که در اتاق جلسه تشکیل جلسه داده اند. بازرگانی برای ارائه بهترین ها به جامعه کارفرمایان.

وی خاطرنشان کرد: طرح تولید 4500 مگاوات انرژی تجدیدپذیر توسط صنایع و تولیدکنندگان ملی آغاز شد که در نتیجه آن جهش بزرگی در توسعه تولید انرژی های تجدیدپذیر حاصل خواهد شد.

وی گفت: یکی از شاخص های اصلی کسب و کار دسترسی به برق است و عملکرد وزارت نیرو در این زمینه مثبت است. در این میان ساتبا می تواند به رفع نارضایتی ها در صنعت برق و همچنین کاهش آلودگی در کشور کمک کند.

حمیدرضا بهمن آبادی مدیر گروه مطالعات راهبردی اقتصادی نیز در این همایش درباره اقدامات انجام شده در ساتبا برای توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر با مشارکت صنایع اظهار کرد: ساخت نیروگاه های تجدیدپذیر مقرون به صرفه شده است، زیرا آنها این کار را انجام نمی دهند. به سوخت نیاز دارند، آنها سازگار با محیط زیست هستند و از همه مهمتر به رفع نارضایتی در صنعت برق کمک می کنند.

وی با اشاره به الگوها و محرک های توسعه انرژی های تجدیدپذیر در ستبا، گفت: ماده 12 قانون رفع موانع تولید، ماده 16 قانون پیشرفت تولید دانش بنیان، تبادل انرژی با صنایع، شبکه برق سبز انرژی: این موارد شامل تبادل، احداث نیروگاه های خورشیدی در شهرهای صنعتی، ساخت سیستم های پشتیبانی خورشیدی، خرید تضمینی برق از انرژی های تجدیدپذیر (ماده 61) و توسعه شهرک های خورشیدی تخصصی می باشد.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=143257

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.