افزونه پارسی دیت را نصب کنید Monday, 25 November , 2024
4

برج گالاتا استانبول از معرفی جاذبه تا آدرس و تصاویر

  • کد خبر : 62780
برج گالاتا استانبول از معرفی جاذبه تا آدرس و تصاویر

برج گالاتا استانبول یکی از تاریخی‌ترین جاهای دیدنی ترکیه است که در محل اتصال شاخ طلایی به تنگه بسفر سر برافراشته است. برج استانبول که با نام استانبول کوله‌سی هم شناخته می‌شود در میانه های و هوی شهری زیبا و باستانی، داستان‌های تلخ و شیرین زیادی را در دل دارد. بر بلندای این سازه استوار […]

برج گالاتا استانبول یکی از تاریخی‌ترین جاهای دیدنی ترکیه است که در محل اتصال شاخ طلایی به تنگه بسفر سر برافراشته است. برج استانبول که با نام استانبول کوله‌سی هم شناخته می‌شود در میانه های و هوی شهری زیبا و باستانی، داستان‌های تلخ و شیرین زیادی را در دل دارد. بر بلندای این سازه استوار می‌توانید نمای کامل و ۳۶۰ درجه‌ای از شهری را ببینید که زمانی قسنطنیه نام داشت و محل فرمانروایی امپراطوران روم شرقی بود.

وقتی پای تماشای جاهای دیدنی استانبول به‌میان می‌آید، بی‌تردید برج گالاتا با یادگارهای ۷۰۰ ساله‌اش حرف اول را می‌زند. وقتی بر فراز این بنای اساطیری ایستاده‌اید می‌توانید جاذبه‌های چشمگیری مانند جزیره پاریم آدا، پل بسفر، مسجد آبی و کاخ توپکاپی را ببینید. این‌ها سازه‌ها و مناطقی هستند که از حوادث روزگار جان سالم به‌در برده و همچنان از جاهای دیدنی ترکیه به حساب می‌آیند. با مجله گردشگری علی‌بابا همراه باشید تا درباره برج گالاتا استانبول بیش‌تر بدانید.

تور نوروزی استانبول ۱۴۰۰

برج گالاتا کجاست؟

برج گالاتا یا استانبول کوله‌سی یک بنای باستانی و یکی از جاهای دیدنی ترکیه است که در بخش اروپایی شهر استانبول، منطقه بی اوغلو، محله برکت‌زاده و در محل اتصال شاخ طلایی به تنگه زیبا و تاریخی بسفر قرار دارد.

مهم‌ترین ویژگی برج گالاتا چیست؟

لوکیشن منحصر به‌فرد و قرارگیری این برج باستانی در محل اتصال شاخ طلایی به تنگه بسفر را می‌توان مهم‌ترین ویژگی آن دانست.

مسیر برج گالاتا از تهران چطور است؟

برای آن‌که از تهران به برج گالا بروید، ابتدا لازم است خودتان را به شهر زیبا و تاریخی استانبول برسانید. برای این منظور، می‌توانید از اتوبوس، قطار یا هواپیما استفاده کنید. فاصله تهران تا استانبول چیزی در حدود ۲۰۰۰ کیلومتر است که با اتوبوس بین ۳۰ تا ۴۰ ساعت، با قطار تقریبا ۷۰ ساعت و با هواپیما حدود ۳ ساعت و نیم طول می‌کشد. با این حال، اتوبوس‌های VIP و قطارهای مسیر تهران به استانبول به‌اندازه‌ای راحت و امن هستند که این مسافرت طولانی را برایتان به خاطره‌ای شیرین و فراموش‌نشدنی تبدیل می‌کنند.

برای بازدید از برج گالاتا باید ورودی پرداخت کرد؟

بله، برای بازدید از برج گالاتا باید ورودی بپردازید و هزینه بلیط هم هر سال تغییر می‌کند. خوب است بدانید، قیمت ورودی برای کودکان به‌مراتب کم‌تر از بزرگسالان است.

بهترین زمان برای بازدید از برج گالاتا چه زمانی است؟

برای کسانی که در مکان‌های شلوغ احساس راحتی می‌کنند، بهترین زمان بازدید از برج گالاتا عصرهنگام و پیش از غروب خورشید است. اما، افرادی که می‌خواهند زمان کم‌تری را منتظر بمانند و این مکان تاریخی را در آرامش بیش‌تری تماشا کنند خوب است در ساعات اولیه روز و پیش از ظهر به برج استانبول بروند.

برج گالاتا کجاست؟

برج گالاتا در بخش اروپایی شهر زیبا و پر رمز و راز استانبول، منطقه تجاری، تفریحی، فرهنگی بی اوغلو، محله برکت‌زاده و در محل اتصال شاخ طلایی به تنگه زیبا و تاریخی بسفر قرار دارد.

برج گالاتا استانبول

عکس از: سایت Google Maps

لوکیشن برج گالاتا روی گوگل مپ

مسیر دسترسی به برج گالاتا استانبول

بسته به فاصله مکانی‌تان با برج گالاتا با کمک تراموا و مترو، تاکسی یا حتی با پای پیاده می‌توانید به این مکان تاریخی برسید. اگر سوار تراموا شدید، لازم است ابتدا به ایستگاه توپخانه (Tophane) و سپس، به خیابان lüleci hendek بروید. حالا، کافی است چیزی در حدود ۶۵۰ متر پیاده‌روی کنید تا به برج استانبول برسید.

برج گالاتا استانبول

عکس از: سایت Google Maps

اگر از محله سلطان احمد به‌سمت برج گالاتا می‌روید، خوب است با استفاده از قطار کابلی یا فونیکولار (Funicular) از اسکله کاباتاش (kabataş) عبور کنید. پس از پشت سر گذاشتن اسکله، می‌توانید سوار خط ۱ تراموا شده و در ایستگاه کاراکوی (Karaköy) پیاده شوید.

در صورتی‌که از محله کادیگوی به‌سمت برج گالاتا حرکت می‌کنید، لازم است سوار کشتی‌هایی شوید که به کاراکوی می‌روند. سپس، می‌توانید فاصله اندک بندر تا برج را پیاده‌روی کنید.

برج گالاتا استانبول

عکس از: سایت Google Maps

شما با استفاده از مترو هم می‌توانید به اغلب جاهای دیدنی استانبول از جمله، برج گالاتا دسترسی داشته باشید. برای این منظور، لازم است در ایستگاه تکسیم سوار مترو شوید و خودتان را به ایستگاه شیشانه (Şişhane) برسانید. سپس، کافی است فاصله ۱۵۰ متری تا خیابان گالیپ دده (Galip Dede) را با پای پیاده طی کنید. پس از آن، باید ۳۰۰ متر به‌سمت پایین خیابان بروید تا به برج استانبول برسید.

برج گالاتا استانبول

عکس از: سایت Google Maps

فاصله برج گالاتا استانبول با فرودگاه بین‌المللی صبیحه گوکچن (Sabiha Gökçen) 45 کیلومتر است. از این‌ها گذشته، اگر در یکی از هتل‌های تکسیم یا گالاتا اقامت داشته باشید تنها با ۵ دقیقه پیاده‌روی می‌توانید به این بنای تاریخی برسید.

بهترین زمان بازدید از برج گالاتا

برج گالاتا استانبول هر روز هفته از ساعت ۸:۳۰ تا ۲۳:۰۰ آماده پذیرایی از گردشگرانی است که در مقابل آن صف می‌کشند. اغلب مسافرانی که به تاریخ غنی، معماری شگفت‌انگیز و چشم‌انداز بی‌نظیر این برج علاقه دارند قبل از غروب آفتاب خودشان را به این مکان می‌رسانند.

برج گالاتا استانبول

عکس از: سایت Google Maps

به این ترتیب، علاوه بر دیدن برج می‌توانند از منظره شگفت‌انگیز پایین رفتن خورشید در آب‌های نیلگون لذت ببرند. در عین حال، غذای لذیذی را هم در رستورانی عالی و خوش‌منظره صرف می‌کنند.

اگر بعد از ظهر یا عصر به این مکان بیایید با انبوه جمعیت مواجه می‌شوید و باید زمان زیادی را منتظر بمانید. اما اگر می‌خواهید در کوتاه‌ترین زمان ممکن بلیط‌تان را تهیه کرده و در فضایی آرام از برج بازدید کنید، پیشنهاد می‌کنیم صبح زود و قبل از ظهر به برج استانبول بروید. خوب است بدانید، هزینه بلیط ورودی در کلیه ساعات شبانه‌روز یکسان است.

معماری برج گالاتا استانبول

برج گالاتا استانبول یک سازه قرون وسطایی با ارتفاع تقریبی ۷۰ متر است که پایه و اساس آن از دوران بیزانس به‌یادگار مانده است. در نتیجه، معماری کلی آن بیزانسی است. این سازه باستانی در اواسط قرن چهاردهم میلادی و هم‌زمان با به قدرت رسیدن ایتالیایی‌های جنوا در کرانه دریای مدیترانه با دیوارهایی به قطر ۳.۷۵ متر ساخته شد.

برج گالاتا استانبول

عکس از: سایت Google Maps

برخلاف دیگر برج‌های استانبول، طرح کلی این سازه کاملا ساده بوده و در معماری آن از تزیینات اضافی استفاده نشده است. جالب است بدانید، ضخامت دیوارها و نوع مصالح به‌کار رفته در این بنای مخروطی وزن آن را به ۱۰ هزار تُن رسانده است.

در طول عملیات بازسازی، مصالح و شکل و شمایل برج بارها و بارها تغییر کرد. تا این‌که نهایتا، فضای داخلی برج که قبلا از چوب ساخته شده بود با سازه‌های بتنی جایگزین شد. نمای خارجی این بنا تماما سنگی است و سقف مخروطی شکل و نوک تیزی آن را زینت می‌بخشد.

برج گالاتا استانبول

عکس از: سایت Google Maps

در جریان آخرین عملیات بازسازی، شاه‌نشین یا آلاچیق زیبایی هم به بالای برج اضافه شد که اکنون به‌عنوان کافی‌شاپ و رستوران کاربرد دارد. برای بالا رفتن از این بنا، یک رشته پله‌های مارپیچی و دو آسانسور بزرگ در نظر گرفته شده است.

عکس از: سایت Google Maps

طبیعی است که آسانسورها در طی سال‌های اخیر به برج اضافه شده و تنها تا طبقه هفتم امتداد دارند. بنابراین، دستیابی به طبقات هشتم و نهم تنها از طریق پلکان امکان‌پذیر است. در بالای برج گالاتا استانبول و در فاصله ۶۳ متری از زمین، یک سکوی بازدید با چشم‌انداز پانورامای بی‌نظیری انتظارتان را می‌کشد.

بخش‌های مختلف برج گالاتا

برج گالاتا استانبول با غروری تاریخی و با سربلندی در قلب کوچه و پس‌کوچه‌های خیابان استقلال سر برافراشته و از گردشگران دعوت می‌کند به دیدن‌اش بروند. این بنای ۹ طبقه از سه بخش مجزا تشکیل شده است. در ادامه، بخش‌های مختلف برج گالاتا را به شما معرفی می‌کنم.

– بخش ورودی

در حال حاضر، معماری کلی این بنا به‌صورتی است که برای ورود به آن باید چند پله سنگی را پشت سر بگذارید. سپس، از یک درب چوبی عبور می‌کنید و وارد لابی ساختمان می‌شوید. در لابی، پله‌های مارپیچی شکلی را می‌بینید که تا طبقه نهم ساختمان امتداد دارند. به‌علاوه، آسانسوری هم نصب شده که شما را تا طبقه هفتم بالا می‌برد. بنابراین، در صورت تمایل می‌توانید تا طبقه هفتم با آسانسور و از آن‌جا به‌بعد از پله استفاده کنید.

برج گالاتا استانبول

عکس از: سایت Google Maps

– سکوی بازدید

سکوی بازدید یکی از جذاب‌ترین بخش‌های برج گالاتا استانبول است. روزانه گردشگران بی‌شماری در مقابل برج استانبول صف می‌کشند تا خودشان را به این سکو برسانند. از آن بالا منظره چشمگیر دریای مرمره، تنگه بسفر، مسجد آبی و خیابان‌های شاد و پر رفت‌وآمد استانبول تماشایی است.

برج گالاتا استانبول

عکس از: سایت Google Maps

پرواز مرغان دریایی بر فراز این بنای تاریخی و دیدن پل باشکوه گالاتا تجربه منحصر به‌فردی است که خاطره‌اش برای همه عمر در ذهن‌تان باقی می‌ماند. خصوصا اگر در هنگام غروب آفتاب بر روی سکوی بازدید بایستید، شاهد تصاویر بی‌نظیری خواهید بود.

– رستوران و کافه

در طبقه نهم برج گالاتا رستوران و کافه لوکسی وجود دارد که به‌خودی خود از جاهای دیدنی استانبول به حساب می‌آید. در این رستوران می‌توانید انواع غذاهای ترکی را نوش جان کنید و از خدمات عالی، تماشای چشم‌اندازی بی‌نظیر و خوردن لذیذترین انواع غذاهای محلی با کیفیت لذت ببرید. اگر به تماشای برج گالاتا رفتید حتما به رستوران و کافه آن هم سری بزنید.

برج گالاتا استانبول

عکس از: سایت Google Maps

امکانات رفاهی برج گالاتا

در برج گالاتا استانبول امکانات رفاهی مختلفی مانند سرویس بهداشتی، کافه، رستوران، آسانسور و فروشگاه تهیه سوغات پیش‌بینی شده است. خوب است بدانید، این بنا پارکینگ ندارد و خیابان‌های اطراف‌اش هم به‌اندازه‌ای شلوغ و پر رفت‌وآمد هستند که به‌سختی در آن‌ها جای پارک پیدا می‌شود.

برج گالاتا استانبول

عکس از: سایت Google Maps

بنابراین، پیشنهاد می‌کنیم برای رسیدن به این سازه تماشایی از وسایل نقلیه عمومی استفاده کنید. در ساختمان برج، سوپرمارکتی وجود ندارد. اما با توجه به لوکیشن عالی این مجموعه شما به‌سادگی می‌توانید تمامی کالاهای مورد نظرتان را از مغازه‌های بی‌شماری تهیه کنید که در کوچه‌ها و خیابان‌های اطراف برج قرار دارند.

جاهای دیدنی نزدیک به برج گالاتا

در نزدیکی برج گالاتا جاهای دیدنی زیادی وجود دارند. در ادامه، برخی از آن‌ها را به‌شما معرفی می‌کنم.

– خیابان استقلال

خیابان استقلال در فاصله ۱.۱ کیلومتری برج استانبول قرار دارد. یعنی، کافی است ۱۵ دقیقه پیاده‌روی کنید تا از برج به این خیابان پرتردد برسید. خیابان استقلال سرشار از کافه‌ها، رستوران‌ها، جاذبه‌های گردشگری و جاهای تاریخی از قبیل کلیساهای مختلف است. این محله محبوب در نزدیکی میدان تکسیم قرار گرفته و لقب قلب تپنده استانبول را به خودش اختصاص داده است.

برج گالاتا استانبول

عکس از: سایت Google Maps

تقریبا در تمام ساعات روز، می‌توانید گردشگرانی را ببینید که در این محله رفت‌وآمد می‌کنند و از سفرشان به این شهر خیال‌انگیز لذت می‌برند.

– موزه مادام توسو

موزه مادام توسو در فاصله ۱.۳ کیلومتری از برج گالاتا قرار دارد. بنابراین، تنها با ۱۷ دقیقه پیاده‌روی می‌توانید خودتان را به این مکان برسانید. این موزه یکی از معتبرترین شعبه‌های مادام توسو در جهان است که ۶۰ مجسمه مومی از معروف‌ترین شخصیت‌های تاریخی، فرهنگی، علمی، سیاسی و هنری ترکیه و جهان را در خود جا داده است.

برج گالاتا استانبول

عکس از: سایت Google Maps

برای مثال، تندیس مولانا، مصطفی کمال پاشا، محمدعلی کلی، مسی و بسیاری دیگر از مشاهیر دنیا در این موزه قرار دارد. اگر از موزه مادام توسو دیدن کردید، یادتان باشد با مجسمه شخصیت محبوب‌تان عکس بگیرید.

– قلعه دختر

قلعه دختر که با اسامی کیز کوله‌سی یا برج میدن هم شناخته می‌شود یکی دیگر از جاهای دیدنی ترکیه است که در فاصله ۲.۳ کیلومتری با برج گالاتا استانبول قرار دارد. کافی است از راحت بودن کفش‌هایتان مطمئن شوید و با ۲۸ دقیقه پیاده‌روی به کیز کوله‌سی برسید.

برج گالاتا استانبول

عکس از: سایت Google Maps

این قلعه که در جنوب تنگه بسفر و در جزیره کوچکی واقع شده، افسانه‌های زیادی را در دل‌اش دارد. در داستان‌ها آمده، شاهزاده خانمی برای در امان ماندن از تقدیر تلخ‌اش در این بنا زندگی می‌کرده است. منجمان پیش‌بینی کرده بودند که او با نیش ماری از پا درخواهد آمد. سرانجام هم یک مار سمی به‌همراه بار میوه داخل برج شده و جان او را گرفته است.

– میدان تکسیم

میدان تکسیم در فاصله ۱.۷ کیلومتری از برج گالاتا قرار گرفته است. یعنی، فقط با ۲۲ دقیقه پیاده‌روی می‌توانید خودتان را از برج به این مکان برسانید. این میدان با مراکز خرید، هتل‌ها و رستوران‌های متنوعی که در خود دارد از جاهای دیدنی استانبول به حساب می‌آید.

برج گالاتا استانبول

عکس از: سایت Google Maps

میدان تکسیم یکی از مهم‌ترین مکان‌های ترکیه و محل برگزاری بسیاری از گردهمایی‌های مهم و رویدادهای ملی است. در وسط این میدان، بنای یادبودی نصب شده که نماد جمهوریت مدرن این کشور به حساب می‌آید.

– کاخ دلما باغچه

کاخ دلما باغچه در فاصله ۲.۷ کیلومتری از استانبول کوله‌سی قرار دارد. در صورت تمایل، با نیم ساعت پیاده‌روی می‌توانید این فاصله را طی کنید. دلما باغچه بزرگ‌ترین کاخ ترکیه و یکی از جاهای دیدنی استانبول است که با معماری اروپایی و تزئینات بی‌نظیرش در شرق تنگه بسفر خودنمایی می‌کند.

برج گالاتا استانبول

عکس از: سایت Google Maps

خوب است بدانید، این قصر منزلگاه چند نفر از سلاطین عثمانی و محل زندگی و مرگ آتاتورک، بنیان‌گذار جمهوریت مدرن در ترکیه بوده است. این ساختمان ۳ طبقه، عظیم و باشکوه از محوطه‌ای سرسبز، چشم‌اندازی خیال‌انگیز و جزئیاتی تماشایی برخوردار است.

– پل گالاتا

پل گالاتا یکی دیگر از جاهای دیدنی ترکیه است که در نزدیکی برج استانبول و در فاصله ۹۰۰ متری با آن قرار دارد. این پل آهنی محل اتصال بخش‌های آسیایی و اروپایی استانبول است.

برج گالاتا استانبول

عکس از: سایت Google Maps

به عبارت دیگر، این پل قاره‌های اروپا و آسیا را به یکدیگر وصل می‌کند. این ویژگی، پل گالاتا را به یکی از جالب‌ترین جاذبه‌های گردشگری جهان تبدیل کرده است. در این مکان، علاوه بر دیدن دو قاره در یک قاب می‌توانید به تماشای چشم‌انداز شگفت‌انگیز تنگه بسفر و دورنمای بناهای تاریخی شهر بنشینید.

– کاخ بیلربیی

کاخ بیلربیی فقط ۱.۷ کیلومتر با برج گالاتا فاصله دارد. بنابراین، پس از تماشای برج می‌توانید با پای پیاده به این قصر تاریخی بروید و یکی دیگر از جاهای دیدنی استانبول را ببینید. این کاخ در زمان‌های قدیم اقامت‌گاه سلاطین عثمانی بوده و از یک ساختمان اصلی و چند خانه ییلاقی تشکیل شده است.

برج گالاتا استانبول

عکس از: سایت Google Maps

یکی از سالن‌های کاخ بیلربیی دارای حوض آبی است که در وسط آن تعبیه شده است. جالب است بدانید، این بنا تنها کاخ استانبول است که چنین مشخصه‌ای دارد. در طراحی داخلی این قصر تلفیقی از سبک‌های شرقی و غربی و همچنین، تزئینات ترکی و مصری دیده می‌شود. در زمان ریاست جمهوری آتاتورک از این مکان به‌عنوان محل پذیرایی از میهمانان و صاحب‌منصبان سیاسی استفاده می‌شد.

تاریخچه برج گالاتا

برج گالاتا استانبول یک بنای ۷۰۰ ساله است که در سال ۱۳۸۴ میلادی به‌وسیله پادشاهان ایتالیایی-جنوا با اهداف نظامی و به‌‌عنوان برج دیده‌بانی ساخته شد. یعنی، کار نظارت بر رفت‌وآمد کشتی‌ها و تحرکات احتمالی دشمنان از طریق دریای مرمره از بالای این برج انجام می‌شد.

برج گالاتا استانبول

عکس از: سایت Google Maps

معروف است که در سال ۵۲۸ میلادی، یعنی در دوران بیزانس، فرمانروایی به اسم «ژوستینیان» یک فانوس دریایی چوبی را در این مکان احداث کرده و نام‌اش را «ماگالوس پیکرز» گذاشته بود. این فانوس دریایی در جریان جنگ‌های صلیبی و حوادث طبیعی کاملا از بین رفت.

در قرن چهاردهم میلادی، حکومت ایتالیایی جنوا کنترل این منطقه تجاری-اقتصادی را در دست گرفت. آن‌ها که برای زیر نظر داشتن حرکت کشتی‌ها به یک قلعه دیده‌بانی نیاز داشتند، برج سنگی گالاتا را در محل فانوس دریایی قدیمی و ویران‌شده ساختند. به این ترتیب، برج استانبول در میان شهر قد کشید.

برج گالاتا استانبول

عکس از: سایت Google Maps

با گذشت زمان و آغاز حکومت عثمانی‌ها، طبق دستور سلطان سلیمان قسمت‌های زیرین برج دیده‌بانی به سیاه‌چال و زندان تبدیل شد. برج گالاتا که در طول تاریخ بحران‌های گوناگونی را از سر گذرانده، بارها و بارها تا مرز ویرانی پیش رفت.

زلزله مهیبی که در سال ۱۵۰۹ میلادی اتفاق افتاد یکی از مهم‌ترین حوادثی بود که آسیب‌های زیادی را به برج استانبول وارد کرد. در همین زمان بود که معمار چیره‌دستی از اهالی ترکیه به‌نام هایرتین (Hayrettin) دست به‌کار شد و این بنا را با مهارت تمام ترمیم کرد.

برج گالاتا استانبول

عکس از: سایت Google Maps

پس از گذشت چند سال و با توجه به ارتفاع زیاد و موقعیت مکانی مناسب، «تاج‌الدین افندی» که در آن زمان یکی از ستاره‌شناسان مشهور ترکیه بود برج را به رصدخانه تبدیل کرد. در این دوران، استانبول کوله‌سی دیگر یک زندان نبود. تا این‌که در سال ۱۷۴۹ میلادی، حادثه دیگری روی داد و برج دچار آتش‌سوزی شد و رصدخانه هم از بین رفت.

برخی از افراد عقیده دارند، این آتش به‌طور عمدی و برای جلوگیری از کار رصدخانه افروخته شد. در قرن شانزدهم میلادی و هم‌زمان با به قدرت رسیدن سلطان مراد سوم، برج استانبول بار دیگر با کاربری زندان مورد استفاده قرار گرفت. سپس، در اوایل قرن هجدهم باز هم به رصدخانه تبدیل شد و در نهایت، با فرارسیدن سال ۱۷۹۴ میلادی دوباره آتش مهیبی آن را ویران کرد.

برج گالاتا استانبول

عکس از: سایت Google Maps

سال‌ها بعد، یعنی در زمان سلطنت سلطان سلیم سوم کار بازسازی این بنا از سر گرفته شده و معماری آن تا حدودی تغییر کرد. در طول این بازسازی، یک آلاچیق یا شاه‌نشین و دو طبقه دیگر به بنا اضافه شده و برج گالاتا استانبول به یک ساختمان ۹ طبقه تبدیل شد.

در ضمن، جنس سقف سازه هم در همین دوران تغییر کرد و در ساخت آن از چوب و سرب استفاده شد. چندین سال بعد، یعنی در زمان حکومت سلطان محمود این بنا که دوباره دچار حریق شده بود، باز هم مرمت شد. در طول این عملیات، انتهای سقف مخروطی شکل آن به حالت کاملا نوک تیز درآمد.

برج گالاتا استانبول

عکس از: سایت Google Maps

با این حال، انگار طبیعت قصد نداشت این بنا را به‌حال خودش رها کند. چراکه در سال ۱۸۷۵ میلادی، طوفان شدیدی اتفاق افتاد و با در هم شکستن سقف مخروطی، این برج را عملا تخریب کرد.

به‌دنبال این حادثه، برج گالاتا برای مدتی نزدیک به یک قرن به‌صورت مخروبه‌ای تاریخی باقی ماند. تا این‌که، نهایتا در فاصله سال‌های ۱۹۶۵ تا ۱۹۶۷ میلادی، برای آخرین بار مرمت شد و به‌شکل کنونی درآمد. از آن زمان به‌بعد، برج گالاتا به‌عنوان یک بنای تاریخی در فهرست مراکز گردشگری و جاهای دیدنی استانبول قرار گرفته است.

علت نام‌گذاری برج گالاتا

در زبان یونانی، گالاتا به‌معنای فردی است که شیر دوشیده‌شده از دام‌ها را تحویل می‌دهد. در زبان ایتالیایی هم این واژه به‌معنای راه پله است. با این حال، در هنگام نامگذاری برج گالا احتمالا همان مفهوم یونانی در نظر گرفته شده است. چراکه در زمان‌های قدیم، محوطه وسیع و سرسبزی محل ساخت برج اولیه را احاطه کرده بود. این زمین‌ها مکان مناسبی برای پرورش دام بودند.

برج گالاتا استانبول

عکس از: سایت Google Maps

توصیه‌هایی برای بازدید از برج گالاتا

پیشنهاد می‌کنم، برای بازدید از برج گالاتا استانبول کفش راحتی بپوشید تا به‌سادگی بتوانید از پلکان طبقات آخر بالا بروید. به‌علاوه، با انجام این کار می‌توانید مقداری پیاده‌روی کنید و در همان حوالی دیگر جاهای دیدنی استانبول را هم ببینید. از سوی دیگر، توصیه می‌کنم حتما دوربین عکاسی یا گوشی هوشمندتان را هم به‌همراه داشته باشید و به‌ویژه در زمان بازدید از سکوی تماشا ویدیوها و عکس‌های خاطره‌انگیزی را تهیه کنید.

برج گالاتا استانبول

عکس از: سایت Google Maps

قبلا هم برایتان گفتم که اگر با ازدحام جمعیت و شلوغی مشکلی ندارید، بهترین زمان برای بازدید از برج در ساعات پیش از غروب آفتاب است. در این زمان، چشم‌انداز برج دیدنی‌تر از همیشه خواهد بود. در غیر این‌صورت، اگر ترجیح می‌دهید کم‌تر در صف انتظار تهیه بلیط بمانید می‌توانید ساعات ابتدایی روز و پیش از ظهر را برای بازدید انتخاب کنید.

برای دیدار از برج استانبول لازم است بلیط تهیه کنید و هزینه ورودی بپردازید. خوب است بدانید، قیمت این بلیط‌ها و حتی ساعات کار مجموعه هر سال تغییر می‌کند. بنابراین، پیش از سفر لازم است اطلاعات‌تان را در این زمینه کامل کنید.

برج گالاتا استانبول

عکس از: سایت Google Maps

برج گالاتا در کلیه روزهای هفته آماده پذیرایی از گردشگران است. پس، نگران تعطیلات آخر هفته و دیگر مناسبت‌های ملی نباشید. در سفر به استانبول و موقع بازدید از برج گالاتا یادتان باشد حتما به طبقات بالا و مخصوصا سکوی تماشا سری بزنید و از چشم‌انداز بی‌نظیر شهر و منظره پرواز مرغان دریایی در اطراف این بنا لذت ببرید. در ضمن، توصیه می‌کنم غذاهای خوشمزه و خدمات عالی رستوران برج را هم تجربه کنید.

در پایان…

برج گالاتا استانبول و چشم‌انداز شگفت‌انگیز آن یکی از تماشایی‌ترین جاهای دیدنی ترکیه است. امیدوارم هر چه زودتر بتوانید مقدمات سفر را فراهم کنید، این بنای اساطیری را از نزدیک ببینید و تجربیات سفرتان را با ما هم به اشتراک بگذارید.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=62780

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.