افزونه پارسی دیت را نصب کنید Friday, 8 November , 2024
3

برای عمر طولانی تر از این گیاهان دوری کنید!

  • کد خبر : 121137
برای عمر طولانی تر از این گیاهان دوری کنید!

متخصصان طب سنتی بر این باورند که حتی گیاهان به ظاهر ساده مانند سورگوم یا زردچوبه در صورت مصرف زیاد یا طولانی مدت می توانند عوارض خطرناک و حتی کشنده ای داشته باشند. بسیاری از افراد برای درمان بیماری های حساس مانند انواع سرطان از گیاهان دارویی استفاده می کنند و یا برای بیماران سرطانی […]

متخصصان طب سنتی بر این باورند که حتی گیاهان به ظاهر ساده مانند سورگوم یا زردچوبه در صورت مصرف زیاد یا طولانی مدت می توانند عوارض خطرناک و حتی کشنده ای داشته باشند.

بسیاری از افراد برای درمان بیماری های حساس مانند انواع سرطان از گیاهان دارویی استفاده می کنند و یا برای بیماران سرطانی تجویز می کنند و بیمار بدون مشورت با پزشک فکر می کند که با مصرف گیاهان دارویی بهبود می یابد یا می تواند از پیشرفت سرطان خود جلوگیری کند. تصور نادرستی که می تواند زندگی شما را به خطر بیندازد.

در این میان، متخصصان طب سنتی معتقدند حتی گیاهان به ظاهر ساده مانند سورگوم یا زردچوبه در صورت مصرف زیاد یا طولانی مدت می توانند عوارض خطرناکی داشته باشند و حتی کشنده باشند. بسیاری از گیاهان دارویی با داروهای شیمیایی تداخل دارند و می توانند اثرات داروهای شیمیایی را کاهش یا افزایش دهند.

اثر تداخل؛ بزرگترین خطر گیاهان دارویی.

روشنک مکبری نژاد، پزشک متخصص طب سنتی ایران، رئیس انجمن علمی طب سنتی ایران و استاد دانشگاه به همشهری می گوید: گیاهان دارویی یا داروهای گیاهی مانند داروهای شیمیایی عوارض خاص خود را دارند و لازم است فرد قبل از مصرف آنها اطلاعات لازم را در مورد آنها به دست آورد. منظور از کسب دانش فقط جستجو در اینترنت و فضای مجازی نیست. البته این جستجو تا حدودی مناسب و مفید است، اما اگر قرار است فردی به طور منظم و طولانی از گیاه دارویی یا گیاه درمانی استفاده کند، باید دانش کامل و علمی داشته باشد. فقط یک پزشک متخصص می تواند اطلاعات کامل و علمی را در اختیار مردم قرار دهد».

تعامل گیاهان و مواد شیمیایی.

دکتر مکبری نژاد ادامه می دهد: نکته بسیار مهمی که باید به آن توجه کرد این است که بسیاری از داروهای گیاهی با داروهای شیمیایی تداخل دارند و باعث کاهش یا افزایش اثر داروهای شیمیایی می شوند، در مورد بیماری هایی مانند سرماخوردگی و آنفولانزا چون بهتر می شوند. به سرعت و مدت زمان مصرف داروهای گیاهی برای این بیماری ها محدود و کوتاه است، مشکلی وجود ندارد و افراد می توانند از این داروها استفاده کنند زیرا به بهبود بیماری خود کمک می کند، اما برای سایر بیماری ها اگر بخواهند از گیاهان دارویی به طور منظم و روزانه استفاده کنند. و در درازمدت باید در مورد عوارض و تداخلات خود اطلاعاتی داشته باشند.

گیاهانی که فکر می کنید بی خطر هستند

گیاهان دارویی در خانه های ایرانی به وفور یافت می شود و هیچکس فکر نمی کند مصرف زیاد آن می تواند خطرناک باشد.
مدیرعامل انجمن علمی طب سنتی ایران به برخی از این گیاهان اشاره می کند و می گوید: به عنوان مثال شیرین بیان معمولا برای سرماخوردگی، آنفولانزا، حتی کرونا و سایر بیماری های ویروسی استفاده می شود و کمتر کسی می داند که این گیاه با بسیاری از آنها تداخل دارد. مواد شیمیایی، داروها و باعث فشار خون می شود یکی دیگر از داروهایی که در همه مهمانی ها و مجالس از آن صحبت می شود زنجبیل است. افرادی که دارای شخصیت گرم هستند حتی داروهایی مانند زعفران و گل گاوزبان که به عنوان آرام بخش استفاده می شوند نیز می توانند با داروهای شیمیایی که افراد به عنوان آرام بخش مصرف می کنند تداخل داشته باشند. این مشکل می تواند سلامتی را به خطر بیندازد.”

خطر گیاهان در انتظار کودکان

این متخصص طب سنتی ایران به 2 گروه از افراد اشاره می کند که جزو گروه های حساس هستند و باید در استفاده از گیاهان دارویی یا گیاهان دارویی روی آنها دقت کرد. کودکان و افراد مسن. مکبری نژاد می گوید: مصرف ترکیبات گیاهی در کودکان به ویژه کودکان زیر 2 سال می تواند مشکلاتی مانند واکنش های آلرژیک ایجاد کند به همین دلیل باید در دادن گیاهان دارویی به کودک دقت شود.

چرا باید مراقب سالمندان باشیم؟

استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه می دهد: زمانی که سالمندان به عنوان پزشک طب سنتی به ما مراجعه می کنند، ابتدا از آنها می پرسیم و داروهای شیمیایی مصرفی روزانه را یادداشت می کنیم و سعی می کنیم حداقل داروهای گیاهی برای آنها تجویز کنیم زیرا بسیاری از افراد مسن. روزانه داروهای شیمیایی زیادی مصرف کنید و این داروها می توانند با داروهایی که ما تجویز می کنیم تداخل داشته باشند و عوارض ایجاد کنند، به همین دلیل تجویز دارو برای این گروه نیاز به مراقبت بسیار بالایی دارد.

گیاهان دارویی و فضای مجازی

رئیس انجمن علمی طب سنتی ایران ادامه می‌دهد: آتاریس امتیازاتی برای فعالیت دارد و بر کارش نظارت می‌شود، اما فضای مجازی فضایی خالی است که هرکسی مجاز به آموزش یا تبلیغ گیاهان دارویی و حتی درمان قطعی آن است. دیابت”. و بسته بندی نسخه سرطان. مثلا تبلیغ می کنند “درمان قطعی و رادیکال دیابت و سایر بیماری ها!” این افراد درمان قطعی را نمی دانند یا از دیابت و سرطان بی اطلاع هستند. نوع تبلیغات و آموزش نشان می دهد که آنها فقط به فکر کسب و کار و سودآوری هستند.»

تهدید سلامتی از سوی برخی وبلاگ نویسان

مکبری نژاد می گوید: من به عنوان مدیر انجمن علمی طب سنتی و استاد دانشگاه چندین بار برای کانال هایی که در زمینه فروش داروهای گیاهی و انجام تبلیغات پزشکی و درمانی بسیار فعال هستند نامه نوشتم و برخی از آنها بسیار فعال هستند. معروف است که تبلیغ داروهای گیاهی در حوزه سلامت ضروری است، این کار را با احتیاط انجام دهید، زیرا سلامت جامعه را به خطر می اندازد و مردم را مجبور به پرداخت هزینه های گزاف برای درمان آنها می کند و می دانیم که در نهایت شفا نمی یابند و حتی بدتر از آن، آنها فقط عوارض ایجاد می کنند.

البته مکاتبات ما به نتیجه مشخصی نرسیده است.» از نگاه این پزشک طب سنتی ایران، فقط وبلاگ نویسان نیستند، بلکه بسیاری از آنها مردم عادی هستند: «به عنوان پزشک، اگر بخواهیم تبلیغات انجام دهیم، ما باید زیر نظر سازمان نظام پزشکی و بر اساس قوانین این سازمان این کار را انجام دهیم، اما کسانی که در پیام رسان های داخلی یا پیام رسان های خارجی تبلیغ می کنند، هیچ قانونی را رعایت نمی کنند، زیرا سودآور است و فالوورهای زیادی دارند.

گیاهانی که برای مدت طولانی در خانه می مانند.

مدیرعامل انجمن علمی طب سنتی ایران درباره اثربخشی داروهایی که به مدت طولانی در خانه نگهداری می شوند به همشهری می گوید: گیاهان دارویی ماندگاری متفاوتی دارند، به خصوص اگر گیاه معطر و پودری باشد، زمانی که «پس از مدتی عطر آن کم می شود و اثر درمانی آن کم می شود، مثلاً نعناع خشکی که در هر خانه ای یافت می شود، اگر حدود 2 سال نگهداری شود، عطر آن کم می شود و اثر درمانی آن کم می شود».

استفاده طولانی مدت ممنوع

مکبری نژاد تاکید می کند: اگرچه برخی از گیاهان بسیار مفید هستند، اما مصرف طولانی مدت آن را توصیه نمی کنیم، حتی در کتب مرجع طب سنتی مانند قانون ابن سینا، الحاوی رازی و یا سایر کتب مرجع با قدمت هزار سال، ذکر شده است که از هر داروی گیاهی، حتی اگر مفید باشد، به مدت طولانی استفاده نشود، زیرا ممکن است عوارض داشته باشد.

مشکلاتی که حتی خاکشیر هم می تواند داشته باشد

این پزشک ایرانی می گوید: مراجعینی داریم که می گویند مدت زیادی است رازیانه، زنجبیل و زردچوبه مصرف می کنند، مثلاً ۲ سال است که هر روز زنجبیل مصرف می کنند و کار درستی نیست و این کار باید با نظر پزشک انجام شود، زیرا “می تواند عوارض ایجاد کند. حتی خاکشیر.” به گفته رئیس انجمن علمی طب سنتی ایران، گیاهان خواص زیادی دارند، اما اگر فکر کنیم که عارضه ای ندارند، فکر بسیار ساده لوحانه ای است. مصرف مکرر یا زیاد یک گیاه بسته به خواص آن گیاه و سن فرد، مزاج فرد و بیماری هایی که دارد می تواند عوارض مختلفی داشته باشد.

درمان سرطان با گیاهان دارویی!

مکبری نژاد در صحبت های خود از افرادی نیز نام می برد که برای درمان سرطان یا کاهش برخی عوارض از جمله شیمی درمانی، خستگی و تهوع از گیاهان دارویی استفاده می کنند یا به بیماران سرطانی تجویز می کنند. مدیرعامل انجمن علمی طب سنتی ایران بیان می کند: گیاهان دارویی باید با احتیاط برای مبتلایان به سرطان تجویز شوند، به خصوص برخی سرطان ها که وابسته به هورمون هستند؛ زیرا استروژنی که اینها دارند، استروژن های گیاهی است و در فرد. با سرطان وابسته به هورمون می توانید عوارضی داشته باشید.

آنچه دیگران می خوانند

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=121137

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.