افزونه پارسی دیت را نصب کنید Sunday, 24 November , 2024
4

بدون نیاز به نظارت بر بسترهای خارجی یا بستن فضای مجازی – خبرگزاری مهر اخبار ایران و جهان

  • کد خبر : 215649
بدون نیاز به نظارت بر بسترهای خارجی یا بستن فضای مجازی – خبرگزاری مهر اخبار ایران و جهان

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا عباسی پیش از ظهر سه شنبه در نشست پرسش و پاسخ با اصحاب رسانه که به همت خبرگزاری مهر البرز در سالن اجتماعات اداره کل تبلیغات اسلامی استان برگزار شد، امنیت غذایی را یکی از نیازهای اساسی جامعه برشمرد. کشور و گفت: به فرموده مقام معظم رهبری امنیت غذایی یک […]

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا عباسی پیش از ظهر سه شنبه در نشست پرسش و پاسخ با اصحاب رسانه که به همت خبرگزاری مهر البرز در سالن اجتماعات اداره کل تبلیغات اسلامی استان برگزار شد، امنیت غذایی را یکی از نیازهای اساسی جامعه برشمرد. کشور و گفت: به فرموده مقام معظم رهبری امنیت غذایی یک موضوع درجه یک است و باید به طور اساسی به آن رسیدگی کنیم.

وی با اشاره به اینکه در این زمینه باید به طور جدی وارد حوزه های قانون گذاری و نظارت شویم، گفت: در دوره فعلی مجلس اقداماتی در کمیسیون کشاورزی آغاز شد که برخی به نتیجه رسید و برخی باقی ماندند. در صورت اعتماد مردم و پس از بازگشت به مجلس، آنها را پیگیری و به نتیجه خواهیم رساند.

کاندیدای انتخابات شورای اسلامی استان البرز گفت: بحث امنیت غذایی دو طرف است که یکی از آنها تامین مواد غذایی است که می توان از طرق مختلف این کار را انجام داد، اما تاکید داریم که مواد غذایی لازم تامین می شود. بسته به تولید ملی و در صورت نیاز به واردات مختصر آن از خارج.

عباسی ادامه داد: قسمت دوم سلامت مواد غذایی است که بحث محصولات است. تراریخته در این زمینه قرار می گیرد. ما تعدادی از مسائل نظارتی مربوط به این محصولات را در کمیسیون های 90 و کشاورزی مجلس دنبال می کنیم. این کمیسیون ها گزارشی دریافت کردند که نتیجه آن این بود که برخی نهادهای نگهبانی در کشور فاقد این موضوع بودند.

اصلاح قانون ملی ایمنی زیستی ضروری است

وی افزود: این نواقص به دستگاه قضایی و سازمان بازرسی ارجاع شده و پس از پیگیری به این نتیجه رسید که همه مشکلات ما در این زمینه به این دلیل است که قانون ملی ایمنی زیستی داریم که مبهم است و در بعضی جاها درگیری وجود دارد. . منافع وجود دارد و باید اصلاح شود. یکی از نیم اندازه ها کار کردن در مجلس این موضوعی است که باید حل شود.

کاندیدای انتخابات شورای اسلامی استان البرز اعلام کرد: در برنامه هفتم توسعه بخشی به تولیدات اختصاص یافته است. تراریخته ما خود را وقف کرده ایم که به این موضوع دستور بدهیم و کشت این محصولات را در کشور ممنوع کنیم، البته تحقیقات، مطالعات و فعالیت های مبتنی بر دانش در این زمینه مجاز است زیرا باید برای خود و واردات اینها انرژی تولید کنیم. . محصولات باید به حداقل برسد.

عباسی افزود: از سوی دیگر در صورت نیاز محصولات را وارد کنید. تراریخته ما باید به مردم قدرت انتخاب و بیش از این محصولات را بدهیم برچسب یا برچسب بگذارید تا مردم بدانند تراریخته و در صورت امتناع شرکتی متخلف شناخته و پروانه کسب آن تعلیق و جهت رسیدگی به مراجع قضایی ارجاع می گردد. این یک کار موقت است تا زمانی که قانون تغییر کند.

وی بیان کرد: گاهی این نشان روی محصولات گذاشته می شود اما به قدری کوچک است که مردم نمی توانند آن را ببینند و گاهی فکر می کنند علامت استاندارد است و باید مردم را از آن مطلع کرد. سوالاتی در مورد عوارض جانبی این محصولات مطرح شده است، اما قطعی بودن یا نبودن آنها مورد توجه قرار نگرفته است.

در کشور ما مردم سرپرست ندارند.

کاندیدای انتخابات شورای اسلامی استان البرز با اشاره به اینکه در این خصوص باید با احتیاط عمل کنیم تا سلامت مردم دچار مشکل نشود، گفت: اقدامات از مجلس یازدهم آغاز شد اما به نتیجه قطعی نرسیدند که یکی از آنها طرح ساخت و ساز بود و پیشرفت شهرک چیزی است که باید روی آن کار کنیم، البته بررسی های لازم در حال حاضر آغاز شده است.

عباسی روستاها را سلول های تولیدی کشور دانست و افزود: قبل از انقلاب نسبت جمعیت روستایی به جمعیت شهری کشور 75 درصد به 25 درصد بود که با ایجاد یک سری معایب مود و با ارائه خدمات بیشتر به شهرها، مردم را به مهاجرت از روستا و سکونت در شهر سوق دادیم و با تبدیل یک سری روستاهای بزرگ به شهر، امروز 25 درصد جمعیت کشور روستایی هستند.

وی خاطرنشان کرد: این 25 درصد از روستائیان همگی مولد نیستند و تعدادی نیز از اهالی روستا هستند. می بینم برای گذراندن اوقات خوش و یک ویل تبدیل شده است، وی خاطرنشان کرد: در صورت دستیابی به امنیت غذایی پایدار باید به روستاها به عنوان یکی از قطب های تولید توجه کنیم. در کشور ما مردم متولی واحد ندارند و چندین نهاد در این زمینه کارکرد دارند.

کاندیدای انتخابات شورای اسلامی استان البرز گفت: تلاش ما همواره این بوده است که توسعه، آبادانی و پیشرفت روستا را پیش ببریم و برای روستا یک مدیر واحد شناسایی کنیم تا اداره امور را بر عهده بگیرد و بقیه امور را انجام دهند. شهر برای استفاده از این اقدام تحولی در حوزه اقتصاد روستایی ایجاد خواهد شد.

متخصص در کمیسیون های تخصصی کمتر هستند

عباسی تصریح کرد: در حوزه سلامت فرآورده های غذایی قانون حفظ نباتات را در کشور داریم که از سال 1340 بوده و از دهه 40 اجرایی شده است اما بسیاری از الزامات و شرایط آن تغییر کرده است. سپس شما باید به به روز رسانی و این قانون را با توجه به شرایط روز گردش اصلاح کنیم و از این طریق بتوانیم سلامت مردم را تضمین کنیم.

وی تاکید کرد: به روز رسانی طرح های دهیاری ها باید بر اساس یک برنامه جامع باشد زیرا تصمیم گرفتن شاید در اوایل انقلاب نیروی انسانی متخصص و در راستای اهداف انقلاب نداشتیم و به همین دلیل عده ای را مجبور به فعالیت در حوزه های مختلف کردیم، اما آیا امروز هم این رویه پاسخگو است؟

کاندیدای انتخابات شورای اسلامی استان البرز ادامه داد: امروزه نیروهای انسانی توانمند و خوبی در عرصه های مختلف تربیت شده اند که یکی از نقاط قوت نظام جمهوری اسلامی ایران است اما این نیروها تا چه حد استفاده می شود که مطابق با اهداف سیستم باشد، این سوال است

عباسی اعلام کرد: کمیسیون های تخصصی نیروها باهوش آنها مجلس هستند و وقتی پر از کارشناسان حوزه های مختلف هستند که پشتیبان و متعهد هستند، می توانند اعتماد صحن علنی را چند برابر کنند و وقتی لایحه ای وارد صحن شد، کار کارشناسی بیشتری روی آن انجام می شود، اما الان مشکل اینجاست. که کارشناسان کمیسیون های تخصصی کمتر البته تجربه فقط در مورد عناوین نیست.

شایستگی باید اصل انتخاب مدیران باشد.

وی افزود: یکی از آسیب های مجلس این است که انتخابات زیر نظر کمیسیون ها نیست و افرادی که با نیازهای استانی و کشوری مطابقت دارند وارد مجلس نمی شوند و گاهی افرادی که ذهنیت خاصی ندارند وارد مجلس می شوند. در مورد کمیسیون ها و تصمیم مشخصی برای عضویت در کمیسیون خاصی ندارند، باید از قبل مشخص کنند که قصد عضویت در کدام کمیسیون را دارند.

کاندیدای انتخابات شورای اسلامی استان البرز با بیان اینکه با تخصص همراه با دلسوزی، تعهد و تجربه در هر زمینه ای می توانیم مجلسی کارآمد داشته باشیم، خاطرنشان کرد: اصل شایسته سالاری باید اعمال شود. انتخاب مسئولان و مدیران، اما این موضوع کمی مغفول مانده است.

عباسی تصریح کرد: در حالی که این کرسی ها امانت است و مردم باید آن را در اختیار افراد شایسته قرار دهند، بنابراین نباید ورود افراد به مجلس را بر اساس قومیت، قبیله و جنسیت بدانیم. هر کس لیاقتش را دارد باید وارد شود. بر این اساس مجلس باید به وزیر پیشنهادی رای اعتماد بدهد و از او بخواهد که کرسی های موجود را به مردمش واگذار کند.

وی تصریح کرد: در مورد انتخاب شایسته حتی اگر فرد بومی نباشد می تواند با دلسوزی، تعهد و شایستگی استان را ارتقا دهد، اما مشکل اینجاست که گاهی اوقات انتخاب شایسته انجام نمی شود و علاوه بر آن غیر وجود دارد. -فرد بومی که شما می توانید این دو را با یکدیگر ترکیب کنید، استان و کشور را دچار مشکل می کند. بنابراین ما باید به دنبال شایستگی انتخاب باشیم و مردم محلی را ترجیح دهیم.

لزوم تقویت توانمندی های فضای مجازی داخلی

کاندیدای انتخابات شورای اسلامی استان البرز درباره طرح صیانت از فضای مجازی توضیح داد: در کشور یک سری باورها و آرمان ها داریم که انقلاب اسلامی از آنها شکل گرفت. وقتی نمی خواهیم به شرق و غرب وابسته باشیم و قصد داریم سبک جدیدی از مدیریت جامعه ایجاد کنیم، رفتارمان نیز باید بر اساس اهداف مورد نظر باشد.

عباسی تصریح کرد: وقتی به سمت ایجاد وابستگی و سلطه در برخی فضاها می رویم نباید آن را بپذیریم و سلطه فرهنگی یکی از مصادیق آن است. فضای مجازی علاوه بر همه فرصت ها و قابلیت هایی که دارد، ما را نیز تهدید می کند، بنابراین باید بر اساس نیاز کشور و چارچوب های ایجاد شده پیش برویم و از این ظرفیت استفاده کنیم.

وی گفت: اگر بسترهای ملی نداشته باشیم و کاملاً به بسترهای خارجی وابسته شویم و آنها بر ما تسلط مجازی پیدا کنند، سلطه فرهنگی ایجاد می شود. از این نظر معتقدم باید به سمت تقویت زیرساخت ها و قابلیت های فضای مجازی داخلی برویم و سپس پلتفرم های خارجی را قابل کنترل و نظارت کنیم.

کاندیدای انتخابات شورای اسلامی استان البرز با اشاره به اینکه در صورت نظارت پذیر شدن این تریبون ها دیگر نیازی به فیلترینگ نیست، خاطرنشان کرد: تعطیلی تریبون ها و فضای مجازی جزء برنامه ساماندهی نیست. فضای مجازی، اما برای تقویت ظرفیت بسترها و فضای مجازی داخلی و نظارت بر آنها، اولویت پذیرش بسترهای خارجی است.

مجلس موفق یازدهم تپه ها دوره مجلس در حوزه مسکن.

عباسی با بیان اینکه از این منظر از این طرح حمایت می کنیم و تصویب و ارائه خدمات آن برای تامین امنیت روانی خانواده ها و جامعه ضروری است، گفت: معتقدیم فضای مجازی ظرفیتی ایجاد کرده است که می توانیم از آن برای انقلاب استفاده کنیم. . بنابراین تصویب قوانین مناسب در این زمینه می تواند به کاهش مشکلات ناشی از فضای مجازی کمک کند.

وی مجلس یازدهم را یکی از قوی ترین و موفق ترین مجلس دانست. تپه ها ایدر مجلس در حوزه مسکن بود و از تصویب چهار طرح در این حوزه خبر داد و گفت: یکی از آنها قانون مالیات بر خانه های خالی و دیگری قانون افزایش تولید مسکن است. چون مسکن از کالای مصرفی به کالای سرمایه ای تبدیل شد، قانون مالیات بر عایدی سرمایه نیز تصویب شد.

کاندیدای انتخابات شورای اسلامی استان البرز افزود: با توجه به این ذهنیت رایج که مشاوران املاک مسئول افزایش قیمت هستند، قانون ساماندهی مسکن و اجاره بها نیز تصویب و سامانه ای طراحی شد تا مستاجرین و مالکان می توانند ثبت نام و بارگذاری اطلاعات و در نهایت کد رهگیری را که در کلیه سامانه های قضایی معتبر است دریافت کنند.

عباسی تصریح کرد: ما مدعی نیستیم که این قوانین همه مشکلات حوزه مسکن را حل کرده است زیرا برخی از آنها در مرحله تصویب نهایی شورای نگهبان است، برخی دیگر در مرحله تدوین آیین نامه و برخی قوانین در حال تدوین است. اجرا کردن. آمارها نشان می دهد که با افزایش تولید مسکن در برخی شهرها شاهد کاهش 10 تا 15 درصدی قیمت مسکن بوده ایم و به همین دلیل از اقدام مجلس در این زمینه دفاع می کنم.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=215649

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.